Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,látom itt sok hozzáértö van,segitswégeteket szeretném kérni,kipuffot akarok venni az sr-emhez,de nem tudom hogy melyik paszolna hozzá,válaszokat elöre köszönöm
Hidegben minden Ditech nehezebben indul.
Pedig tévedsz, pont a ditech az ami télen inkább sehogy a kevés benzin lecsapódása miatt.
Hello!
Van valakinek Factory Ditechje?
Nekem most a hideg időben, valamiért nagyon nehezen indul, pedig én azt hittem hogy pont a DiTech az, amelyik hidegben-melegben is pöccre ....
Szerintetek valami gond lehet?
remélem a YAMAHA slider nevet nem mocskolják be
nagyon úgy néz ki
Ilyen ez.... :D
A teljes APRILIA paletta koppintva?
Jól van te kis bohó fiú, elnézzük a tévedésed.
Ja tényleg, én kérek elnézést a rosszindulatú, megalapozatlan kérdésemért
Ezek az utolsó darabok, most akkor ki koppintott kiről?
Igen-igen, és 6 hónap garancia. Hmmm... már megéri. Garancia? Illetve:motorblokk garancia és alkatrész utánpótlás
Ne szidjátok , NÉMET minőség!
A hátulja CPU popkorn.
BEMI? Akkor már miért nem Brumi, vagy Brümi?! De szar.....
BEMI

Az SR-t már nem merték odabiggyeszteni

http://www.vateraauto.hu/index...
Milyen névre hallgat a kicsi?
Te is ilyet vehettél volna. Feléért megkaptad volna. Nekem volt kinnyaim. Hidd el zsír. Ha egy hétig nem indítottam addig rúgtam amíg felmelegedett majd pöcc röff. Vicc az egész. Max óra szerinti 60. Kényelmetlen stb... 2000-km rel adtam el. 250 körül vettem 150-ért ment el.
Szép estét!

Nem kellene az olyan embereket, akik ilyen "formatervet" engedélyeznek, Adios cipőbe meg Mike susogósba járatni egy hónapig?!
A fék nem nagy igényű. Bármilyen fékfolyadék megteszi. Érdemes DOT4-et használni. Végsebessége olyan 60-65 km/h. Fogyasztása változó, de 3-3,5 literrel be kell érje, ha jól van beállítva.
Köszi,akkor jót vettem a benzinhez:)
A fékhez milyen olaj kell? ha esetleg még azt leírnád:)
Amúgy mennyi lehet a végsebessége,mert még nem volt időm kipróbálni,meg a fogyasztása is érdekelne,hogy kb mennyit kajál.
A benzinhez Castrol Actevo 2T, Repsol Scooter 2T és hasonlók.
A váltóba Castrol TAF-X 75W-90 és társai.