Sziasztok.
Én két napja vettem egy aprilia sr50-est.
ez csak egy sima,semmi tuning,1997 es,léghűtéses.
segítenétek hogy milyen olajok kellenek bele?
egy castrol 2t motorolajat vettem már,hogy az üzemanyaghoz keverni jó lesz az,de a többit nem tudom,és abba se vagyok biztos,hogy az jó bele,csak gondoltam igen.
tpeti! Megvan még a berúgós dekni? Milyen motoré is ez pontosan? Komplett benne van a berúgószerkezet is? Tutira rámegy az enyémre?
Kellene a berúgókar is. Mennyit kérsz érte? (És mennyit engedsz?...) Esetleg egy képet rakhatnál fel róla. Köszi előre is.
"...Na utána néztem és ez elvileg egy 2003 as aprilia sr 50 funmaster
és morini blokkos suzuki ban is ez van. ha valakinek ilyen van az megírná, hogy megy az övé ? köszönöm..." Nekem 80-as órám van, ezt kb 100-105-ig tekeri. Ez a valóságban 80-85-öt jelent. 50 ccm-es hengerrel, saját tervezésű gyújtással, átalakított ditech hengerfejjel, 12-es karbival, és előre kevert etanol-olaj keverékkel.
átkell festeni kékre :D de nekem van pont egy eladó kékem :DDD
nagyobb főfuvi, légszűrőszivacs vmi normális, esetleg egy kipuf , meg keress rá a görgőzésre
köszi a véleményeket srácok...am nézegettem nem feltétlenül olcsóbb inkább 10x több és jobb cuccok vannak. valaki még azt megirná, hogy az övében milyen gyertya van?
köszi
Szerintem ne tuningold,ahogy Zoli is írja,nem érdemes!
Egyrészt drágább hozzá a cucc,mint pl. a Minarelli-hez,és nem is olyan hatékony a tuning.Meg maga a blokk nem igazán jó konstrukció,szerintem nagyon sok bajod lenne vele,ha belekezdenél.
Na utána néztem és ez elvileg egy 2003 as aprilia sr 50 funmaster
és morini blokkos suzuki ban is ez van. ha valakinek ilyen van az megírná, hogy megy az övé ? köszönöm
Bár ha saját órája szerint 60, akkor az igazából olyan 45 körül van. Ez viszont kevésnek tűnik. Alaposan át kellene nézni, hogy a fojtással mi a helyzet. Na jó éjt Mindenkinek.
A 60 az nagyjából reális. Ha gyorsabbat akarsz, akkor görgőcserével esetleg lehet kicsit finomítani, de igazi eredményt csak 70-es henger, görgőcsere, nagyobb karbi, jobb kipufogóval érsz el. Ez egy vagyon. Kérdés hogy megéri-e....
Én már lezártam a témát. Viszont névtelen embereknek és kusza, helyesírási hibákkal tűzdelt kérdésekre nem válaszolok ezentúl. Ennyi talán elvárható a mai világban is.
Sziasztok! Most vettem egy sr-t 2003 azt hiszem :D karbis aprilia blokkos. nem volt még robogóm. yamaha tzr-ekkel mentem eddig.
ezeknek kb mennyi a vége? 60 at megy kb ez normális vagy gyorsabban kéne? mit lehet megnézni, tenni h gyorsabb legyen?
totál analfabéta vagyok még a robogókhoz. köszi
Nem fogok sírni utánad ember.
Ha már te vársz segítséget ne húzd fel az orrodat mint egy sértődött vízvezeték szerelő ha hülye fogalmazásra,kusza kérdésfeltevésre és összevissza okoskodásra reagálnak.
Én két napja vettem egy aprilia sr50-est.
ez csak egy sima,semmi tuning,1997 es,léghűtéses.
segítenétek hogy milyen olajok kellenek bele?
egy castrol 2t motorolajat vettem már,hogy az üzemanyaghoz keverni jó lesz az,de a többit nem tudom,és abba se vagyok biztos,hogy az jó bele,csak gondoltam igen.
a kép nem saját,de ilyen a gép:)