Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem, hogy a tiéd azért hibátlan. De úgy látszik, hogy elég kiforratlan még az a technika.
Ha most gyorsan eladod,akkor az új tulaj szintén tud menni vele 10km-t.
De ne legyen igazam és használd sokáig egészséggel.
Na most vagyok túl 1 gyertyacserén, meg akkumulátor töltésen...a motor indul, nem szaggat...szóval remélem ennyi volt, amugy a hangja is nagyon jó, és amilyen állapotban van én el tudom hinni, hogy 8100 van benne. köszönöm az ötleteket, a gyertyás bevállt ;)
Hát azért ez nem teljesen így van. Az igazság az, hogy én úgy vettem, hogy nem volt alapjárat, viszont ment rendesen ha nem engedtem lefulladni. 2óra kemény gondolkodás után döntöttem úgy, hogy elhozom, mert szinte szalon állapotban van. Előtte már jó néhány SR-t megnéztem, de azok gyalázatosak voltak.
Aztán az alapjárat varázsolás közben 'lehetőségem' nyílt megismerkedni eme csodálatos gépezettel.
Az alapjáratot sikerült megoldani (üzemanyag nyomásszabályzó membránja átszakadt). De most olyan problémája van, hogy hirtelen gáznál ledadog. Amúgy indul, azzal nincs gond. Vszínű a kompresszor fejszelep nem zár, mert a kompresszor nyom, csak nem tartja meg a nyomást. Csak még nem tudom ezt hogy lehetne orvosolni.
Felújíttatni nem akarom az egészet a fejszelep hibája miatt, de lehet másképp nem fog menni.
Persze nem mondtam, hogy nincs, de a tiéd gondolom nem is köhög és indul rendesen. Tehát valós.

Mivel az övé köhög, így valószínűsíthető, hogy tekert az órája.
A sajátom 2003-as morini blokkos ditech és most van benne 5105Km. Nyugdíjas első tulajtól vettem, összes papírjával és két gyári kulccsal, szerviz számlákkal.
Szóval azért vannak kivételek, de tény, hogy ritka.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne h a motorcenter 2005 kftről van e valami ismertségetek, megbízható cég? most szeretnék egy sr50 talma replikát venni. Mennyire megbízhatóak? köszi előre is
8300 km nevetséges nem kellet volna beleugrani szerintem mondjuk énis nyáron vettem de az enyémbe 30000van és 2003-as de legalább nem teketék vissza de ha vigasztal az enyém se valami jó de szívómembrán csere és jó lessz remélem de ha jo 90 -et viszi
És persze minden valószínűség szerint az órája is visszatekert.

2003-as gép és 8100 km? Az enyém 4 évvel fiatalabb és majdnem 10 ezer van benne. Pedig tavaly nem is használtam olyan intenzíven a sok szar idő miatt.
Nagy valószínűséggel ezzel a motorral keményen átb***tak...
Én a helyedben visszavinném ahhoz akitől vettem,csinálnék egy nagy balhét,fenyegetőznék ,hogy ha nem adja vissza a zsét jogi útra viszem a dolgot...Hátha bejön.Ha nem akkor sajna plusz költséged lesz ki tudja mennyi.Lehet egy egyszerű kompresszorfelújítással megúszod,de lehet a gatyád rámegy...Főleg,ha kifogsz egy "mindent ki kellett cserélni ,de jó lett" tipusú szerelőt.A karbisra átalakítás sem olyan olcsó,hogy egy frissen vásárolt motornál megérje.Bosszantó dolog.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne h a motorcenter 2005 kftről van e valami ismertségetek, megbízható cég? most szeretnék egy sr50 talma replikát venni. Mennyire megbízhatóak? köszi előre is
ja és a kompresszió jó...
óra szerint 8130 km van benne.én mentem vele összesen 10 km-t... jóformán csak kipróbáltam...nemrég vettem ki a gyertyát belőle, alig adott szikrát...raktam bele másikat, most még azzal sem sikerült beinditani, olyan mintha nem kapna elég anyagot...
köszönöm szépen
akkor jó mert amit linkeltem töredéke a karbonosnak és nekem jó a sima is nem akarok 15000 költeni rá ha nem muszály
Jó bele a minarellis membrán.
Mióta megvetted mennyit mentél vele?
km óra szerint mennyi van a motorban?
akkor jó vagy nem?
2003 morrini
Simán.
Milyen blokk van benne ?
Mikor gyártották?
helo szerinted ez a ditechbe jó? úgy néz ki mint az enyém de gondoltam megkérdezem mielőtt megrendelem
http://robogotuning.hu/spd/XX0...
Amikor próbáltam egyáltalán nem szaggatott...de kezdem a gyertyával, aztán bízom benne, h mostanra ennyi volt...
Mért nem inkább a gyertyacsere előtt álljon neki?
Vagy még vétel előtt?
Nekem volt Ditechem,lett már pár tapasztalatom ilyen téren. A szaggatás lehet akár computer de lehet injektor befecskendező is (nekem mind a kettő előjött),de ezen felül még lehet az is amit Peti mondott kompresszor és társai.Nekem is át van alakítva.
Ajánlom neked is