Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ennyire okos vagy láás a dolgok möhgéé agy..!azért hogyha teszek majd vissza akksit akkor nem fog visszatölteni..
"...mondták hogy akksi nélkül nem tölt majd vissza ha sokat használom..." Ha keveset használod akkor sem fog "visszatölteni". Hogyan is töltene "vissza", ha nincs hová......
Az nem Factory, mert a tiéd karbis. A becses neve SR50 R. A Factory elnevezés az injektorosnak jár csak.
köszi a választ..utánna nézek..mondták hogy akksi nélkül nem tölt majd vissza ha sokat használom
Akkumulátor nélkül a fesszabályzó elszállhat. Lehet hogy ezt most meg is tette....
srácok valaki tud segíteni? a motoromon mostanába rosszalkodik valami az elektronikánál..legelőször épp a benzinkútra tartottam..és mikor egy emelkedöröl akartam idnulni nmem indult...1 percre volt onnan a benzinkut odaértem a motornak húztam a gázt és semmit nem csináltsőt még lejjebb ment a hnagja ...azát csináltam ezt 2 swzer durrant eggyet a kipu meghúztam megint és leállt..később kis rugdalásra beindult demég mindíg nem lehetett menni vártam úgytűntt hogy jó és végre elment..azátn ez még párszor megtörtént pl mikor mentem haza aztvettem észre hogy szarakodik a lámpám..villog mint a stroboszkóp és egy idő után leis állt.legutobb haverommal szereltem megemeltem a hátulját és ő meg fullra kihuzatta a gázt és bedadogott eléggé..nemtudom mi lehet lécci mondjátok meg mert semmi kedvem új gyujtáést vagy cdi-t venni a semmiért:D am 97 es old sr szervizelve volt egészen 2évvel ezelőttig és msot perpill nincs bennt akksi
8e.az egyik picit folyik.
Szia! a 2 első teló mennyi?
Hali!
Eladó egy Aprilia sr 50 Factory robogó!
8LE,új,gumi,első-hátsó tárcsafék,2006-os évjárat!

Ha többet akarsz tudni akkor hivj Tel:06702642071
Ez most annyira nem értem.
a di tech SR szét visz!
nem találsz ilyet, teló felújító nincs, csak szimering, de nagyon sokféle méretekkel szerelték, vagy megméred, vagy elküldöd az alvázszámot.
Persze.Adatlapomon az email cím.
Ha nem lehetetlen, akkor megoldom,e mailben,vagy msnen megtudjuk beszélni a részleteket?
A lámpákat is ez tartja.
Az egésze felmegy majdnem a végéig.Bár a lámpákat kicsit nehezebb illeszteni.
Hello, Igen, arra gondoltam, 4et+ egy kérdést, hogy ez az idom felmegy a lámpáig ,vagy a gyári táblatartóm le kell faragnom, és úgy megy fel?
Apropó, teleszkópszár felújító készletet hol keressek robogotuning.hu -n? Mert eddig még nem leltem rá.
Köszi a gyors választ. Nekem is épp az a bajom a teleszkóppal, hogy a jobbos folyat. Gondoltam így megúszok egy teló szétszedést.
Azért még gondolkodom rajta (fékeken is).
Még egyszer köszi.
Az egyik telo sajnos picit folyik így a pár 8e.A fék felsők a kopottabb balos legyen 7e a majdnem új első meg 8e.
Szia!
a két telót, meg a fékkarokat hogyé adnád?
Telók nem folyatnak?
Csak az egyedi gyártású műgyantás cucc van.Nem gyári.Műgyantás.Nem teljesen méretpontos de passzol a helyére elég jól.Az mittomén.Mennyit ér meg neked?
Hello, a hátsókerék fölötti idom megvan ? ha igen hogyé'van kilója?:D
Mint mondta sokszor volt vele bajom de mikor meguntam a csapnivalo szerelok lenyulasat nekialltam sajat kezuleg osszekalapalni.Ezutan legalabb negy evet huztam le vele szinte problema nelkul.
Egy kompresszorfelujitas,egy szetrobbant bezincso,egy dugogyurutores.Es ennyi.
Vegig ment gond nelkul.
Amíg sztenderen volt,addig nem volt vele baj!