Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez az ECU már szét volt szedve. Gyárilag nem ilyen csiríz állagú szart raknak rá, és nem is ennyire szétkenve......
Szia engem a farokidom éredekelne ha ilyen fajta mint a mellékelt kép. Ha ilyen akkor mondjál légyszi egy árat a farokidomra külön, és az indexekkel együtt is.
Hi!Engem érdekelne a berugós dekni,ha morinire megy!
Azt szeretném kérdezni, hogy te már használtad ezt a champion rg6yca gyertyát? És ha igen, akkor honnan lehet beszerezni? Mert én nem találok sehol.
Szia! Küldtem e-mailt!
Fix ár:45.000Ft.

Azért ez kicsit húzós....
Rendben, legyen 6000(+posta,ha kell)
A hátsó toldat az sajnos nincsen....Kompresszor,tuti állapotban 15.000Ft. + posta,vagy Szegeden személyesen is át lehet venni,ha valakinek kellene.

Kinter Mester:Berúgós dekni sajnos még mindig 6000Ft.
Ezen csak kis felújítás volt,nem kellett fejszelepezni sem,meg a dugattyú sem volt annyira szétkopva,hogy cserélni kelljen.Szerintem ennyit megér.Úgyis van ezen kívül még egy ami nincs a motorban
Érdekel a kompresszor! 6 ezret adnék érte,ha neked így megfelel már holnap intézhetjük is a dolgot!
Egy kopottat 20 ezerért újítanak fel. link

Ezek alapján szerintem lehet kalkulálni, hogy egy felújított, de már kicsit használt kompresszor mennyibe kerül.
Eltelt egy kb egy óra,ránéztem a nyomásmérőre 0.2-t esett,szóval úgy néz ki a fejszelep is jó.
legyen akkor 7000pénz+ha postázni kell akkor annak a díja.
Na ez az amiről fogalmam sincs,nem akarom elkótyavetyélni,de nem is akarlak átverni,nem találtam mostanában egyet sem,hogy milyen árban van.Majd szétnézek.Esetleg,ha valaki látott eladót mondhatna egy irányárat,mennyit lehet érte kérni
Az adatlapomon van E-mail elérhetőség,azon fel tudod venni velem a kapcsolatot.Postázás stb esetleg ,ha Szolnok felé jársz akkor ott személyesen is át tudod venni.
Akkor mostmár csak egy árajánlatot szeretnék :)
üres blokkom nincs,a sajátomat meg nem volt kedvem szétszedni,ezért kézzel pumpáltam fel,jobban mondva egy gumírozott nyéllel
így 4bar.önindítóval forgatva jobb eredmény születhet.
Speciel piaggios ditech ecu-m van működő darab.15e ért még el is passzolnám.
Ecu-t 15 be vettem bele fél éve!(persze használtan) Ahogy látom ez is használt,szerintem kicsit sok érte ! :D
Szia!

Nem tudnál rámérni,hogy mennyit nyom? Mert ha biztosan jó akkor kellene. Köszi előre is !
Néztem volna árakat,hogy megy most a kompresszor.Azt nem találtam,viszont egy ECU-t igen...
Natix Kecskemét,gratulálok
http://auto-motor.vatera.hu/al...
2003-as,Nagykátán lett felújítva Apromotornál.Utána mentem vele,kb 2-3000km-t.Nem tudom,most milyen árban mennek,de biztos meg tudunk egyezni,ha kell.
Van egy felújított a garázsban,elvileg működik,azért lett kiszedve,mert sikerült vennem jó áron egy gyári újat.
Sziasztok!

Kellene nekem egy ditech kompresszor! Akinek van eladó az kérem jelezze! Sürgős lenne. Köszönöm előre is!
Elvileg,a több benzin miatt más hőértékű gyertya kell bele,mindkét tuningcég javasolja ezeket a gyertyákat a gyári helyett.Nekem van még itthon működőképes ngk gyertyám,nem igazán szerette pöfögött vele,nem égette ki ,pöfögött vele a motor,kellett neki a champion.De hallottam már olyanról is akinek semmi gondja nincs az ngk-val sem,azzal használja a 70es hengert.
Szia!Nekem kellene egy hátsó farokidom toldat!
Ami innen hiányzik!
Szia!Igen, 70-es Malossi henger van rajta! Ilyenkor más fajta gyertyát kell bele tenni?Biztosra akarok menni, mivel nem olcsok a gyertyák.
A mostani ami benne volt, elég sokáig bírta: NGK- CPR8E