Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm... nem is tudtam, köszi a válaszokat!
irány árat azért mondhatsz a gianellire!
teljesen ugyan az mint a képen amit küldtél,a berugokar más csak rajt,a motorom az teljesen ugyanaz mint a képen,piros kék fekete
tök mind 1 h morini v suzukun meg suzuki deknivel... lényeg h az oldalon kérdezte, hogy hol talál morinit. én erre mondtam neki, hogy ott úgy találja meg..
az sr amugy 2000utáni az bizti
ez!
Aprilia motoros SR?Az melyik is?
a 2000-2003 7 hó-ig aprilia motoros sr ek azok morinisek..
Morinis blokkra jó,tehát ha a Tiéd az,akkor a tiédre is.Ár megbeszélés alapján,Szegeden található egyébként.De posta is megoldható!
egyben nem igazán eladó miven nem éri meg ...
de am 35 és 40 körül
a robogoalkatresz.eu-n,nem találtam morini alkatrészeket,csak piaggio,minarelli,és aprilia motoros sr-ek vannak felsorolva
és mennyibe kerül a gianelli?mire lehet felrakni?
sajna az évszámmal nem vagyok tisztában,ezt szeretném megtudni töletek hogy kb mennyi idös lehet de képeket készitek rola
egy komplett blokk mennyibe kerül? :D
http://www.robogoalkatresz.eu/...
ezek elvileg morinire vannak
http://kepesmotor.hu/motorblok...

a motor járt de már elkelt róla a cpu és kompressor
polini henger van rajta :D
Csinálj képet a motorról, a vízpumpa felől is, mert a matricáról nem tudjuk belőni milyen motorod van. Ha lesz konkrét típus évszámmal, akkor lehet válogatni és keresgélni.
Morini-re nem jó a minás kipufogó.Ha érdekel,van egy használt Gianelli Silencer eladó!
Szia!
Ha esetleg nincs meg,nekem van,ha szükséged lenne rá!Nem akarom más üzletét rontani,csak ha esetleg nem jelentkezne a fórumtárs,akkor van itt is...

Kinter Mester:Nincs már meg a dekni sajnos,de valószínűleg nem is lett volna jó,mert Malaguti Crosser-é volt eredetileg.Próbálni nem próbáltam a Di-Tech-re,de valaki azt mondta,hogy nem jó rá!
egy fekvö hengeres minarelli blokkosra valo leo vince zx jo az sr-e?
Hali! ha megvan még akkor érdekelne!
a segitségedet kérem conair,ha kell csinálok képet a mocirol
leo vince zx kipuff jo rá?morini blokkosra nem is találtam dobot
hello,igen hasonlo motorom van,racing matrica van az oldalán,kék felnik,stb..mit lehet tudni erröl a motorol?én annyira nem értek hozzá,ora szerint 85-öt megy,az jo szerrinted?
Ilyen motorod van ami a képen van? Ez látszólag egy morini karburátor.