tök mind 1 h morini v suzukun meg suzuki deknivel... lényeg h az oldalon kérdezte, hogy hol talál morinit. én erre mondtam neki, hogy ott úgy találja meg..
Csinálj képet a motorról, a vízpumpa felől is, mert a matricáról nem tudjuk belőni milyen motorod van. Ha lesz konkrét típus évszámmal, akkor lehet válogatni és keresgélni.
Szia!
Ha esetleg nincs meg,nekem van,ha szükséged lenne rá!Nem akarom más üzletét rontani,csak ha esetleg nem jelentkezne a fórumtárs,akkor van itt is...
Kinter Mester:Nincs már meg a dekni sajnos,de valószínűleg nem is lett volna jó,mert Malaguti Crosser-é volt eredetileg.Próbálni nem próbáltam a Di-Tech-re,de valaki azt mondta,hogy nem jó rá!
hello,igen hasonlo motorom van,racing matrica van az oldalán,kék felnik,stb..mit lehet tudni erröl a motorol?én annyira nem értek hozzá,ora szerint 85-öt megy,az jo szerrinted?
de am 35 és 40 körül
ezek elvileg morinire vannak
a motor járt de már elkelt róla a cpu és kompressor
polini henger van rajta :D
Ha esetleg nincs meg,nekem van,ha szükséged lenne rá!Nem akarom más üzletét rontani,csak ha esetleg nem jelentkezne a fórumtárs,akkor van itt is...
Kinter Mester:Nincs már meg a dekni sajnos,de valószínűleg nem is lett volna jó,mert Malaguti Crosser-é volt eredetileg.Próbálni nem próbáltam a Di-Tech-re,de valaki azt mondta,hogy nem jó rá!