Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki itt megpróbál segíteni, azt szerintem jó szándékkal csinálja. Meg kellene inkább köszönni, mint sem elküldeni!
Jut eszembe mielőtt valakit el akarsz innen küldeni töltsd ki az adatlapod!
Sziasztok! Fekvő minalellibe, a levegősbe milyen főtengely csapágy kell? Ha jól emlékszem 6204 c3 nyitott... a c3-c4-es illesztésen agyalok, de ha jól tudom a vizesbe kell a c4, a levegőshöz a nagyobb hézagolású kell. Jól emlékszem?
Szerintem meg ha te koccolnál akkor nem lenne nagy veszteség érted. Nem írt tippet. Mégis mit kellett volna az mellé írni, hogy feszültség szabályzó? Elment a gyújtásod, elment a pilácsod és villogott mindened. Meg kellene mérni a töltőfeszültséget amihez kellene egy multiméter. Persze nem árt egy akksi sem. A feszültség rendben (ami nem lesz rendben és szétsüti az akksidat) mehet a gyertya csere. Bár a világítás lebutulása a feszültség szabályzó kukázása mellett szól.
Mennyi? Hogy lett felújítva?
Hagyjad töltsön neki vissza a motorja. Ha nincs visszatöltés legalább előre töltése van. Lesz legalább egy sufniracsingos gépe.
Sziasztok! Érdekel esetleg valakit egy felújított ditech kompresszor?
Mert 450 rongy egy 50-es motorért sok még ha új is. Bár ha 10-20 évig akarod használni és eszedbe se jut nagyobbat, meg gyorsabbat, csak munkába járni kell akkor esetleg. Bár akkor is lehet kapni olcsót és jót, olyat ahol már az előző tulaj megfizette a szalonból kihozom és bukok baszott nagyot amortizációt.
HI!

Csatlakozom a véleményedhez.
miért nem éri meg?
Őszintén?...................Nem.De ha van 450e-red mért ne.
Sziasztok, most készülök venni egy talma replicát 450ért, zsír új, szerintetek megéri?
Szia!

Ezt szerintem ne tedd (ti. hogy nem válaszolsz kérdésekre)!
Szerintem már nagyon sokaknak segítettél! Az előbbi hozzászóló típusú emberkéket meg kerüld. :-)
Esetleg, ha majd megtanulnak egyértelműen fogalmazni, meg helyesen írni, hogy legalább az írásjegyek alapján ki lehessen találni, vajon mire is gondoltak.
Jó de az s6 pro
Nem egy tészta az már inkább Mid-race puff, TT meg gyenge sport de inkább 50 es-hez való.
Helló Zoli!
Vártam,hogy valami régi fórumozó válaszol,hál isten!Nem tom,hogy meg van-e görgőzve,vagy baszogatva,nem úgy érzem mint ha egy vadállat lennejól megy,panaszkodni nem akarok rá.Tegnap előtt vettem,,,,Szerdán adtam el a factorymat di-tech volt jól elvitték,úgyhogy ez most nagy megkönnyebbülés!Hogy gondolod,egy az egyben felmegy rá,vagy vágnom,hegesztenem kell a kanyarban!Azt látom,hogy másképp áll bennt a hanger!Azért vagyok kicsit fennakadva.
Azé valamit talán.Passz.Én feldobtam az S6 prot amikor inyektoros volt és lábbal löktem előre hogy menjen.
Bár a TT nem egy erős kipufogó, szerintem nem sok mindent kellett állítani mikor feldobták.
Fel.Hogy hogy fog viselkedni egy sportdobhoz fúvókázott-görgőzött gépen az más tészta.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy aprilia factoryra (piaggio,vizes,karburátoros,)fel lehet-e tenni gyári factory di-tech kiput!Leveszem róla a leo vince-t és eladom,vissza teszem gyár közeli állapotba,ha így megy!De még nem vettem meg a di-tech-ét és addig nem akarom,nehogy csöcsre fussak!
Nem kötekedésnek szántam amit írtam. Csak azért írtam le mert sokan olyat is kérdeznek, ami egyértelműnek számít. Pl. kaptam már olyan kérdést is, hogy milyen benzin kell az SR-be, stb... "...ha nincs ötleted nem kell mindenhez hozzászólni..." Rendben. Mától így lesz. További jó fórumozást Mindenkinek.
szerintem ez nem nagy veszteség és grat köss bele hogy hogy írok..megint nem a lényeget nézed..azért mondtam mert rögtön belém kötöttél ahelyett hogy valami tippet adtál volna ha nincs ötleted nem kell mindenhez hozzászólni
"...ha ennyire okos vagy láás a dolgok möhgéé agy..!azért hogyha teszek majd vissza akksit akkor nem fog visszatölteni..." Ha ilyen okos vagy, akkor mi a fa....nak kérdezel?! Én csak arra válaszoltam amit kérdeztél. Fogalmazhatnál egyértelműen is. Minek vegyem a fáradtságot arra hogy a dolgok mögé lássak, ha Te arra nem veszed hogy leírd pontosan a kérdésed. A helyesírásról már nem is beszélek. Na az ilyen "okoskák" miatt kezd a tö...öm tele lenni a SportMotorral. Egyre ritkábban fogtok látni ezután....
Szia!

Küldtem emailt a vipmail-os címedre. Előre is köszi a választ
Pedig nincs.Tévedsz.
am pont nem...mert factoryból is van pigi blokos karbis