Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...miután ráültem húztam neki egy tőgázt..." Ditech-nek sosem húzunk "tőgázt", hanem örülünk hogy egyáltalán beindul. Majd leállítjuk, szippantunk egy jót a kipufogógáz szagából, és bezárjuk a vitrin ajtaját.....
mindent átcseréltem:D és igy sem jó azt hiszem jön a kábelköteg. lépésről lépésre néztem de semmi.
trafó pillangó injektorfej ECU ....
vedd le sztenderről
Beigazolódott a Di-tech gyanútok!
Elhozták,beindítottuk,járt szépen majd miután ráültem húztam neki egy tőgázt és tovább álltunk egy helyben!
Marsdt a gépemből pár alkatrész.Nem érdekli senkit esetleg?
Köszönöm a segítséget!
Azt hittem jók a Di-tech-ek,de marad az Rs akkor,nincs csere!
Na mind1. Köszönöm a tippeket,holnap hozok egy másikat és sorba átpakolgatom a dolgokat előbb utóbb csak meglesz a hiba,ha nem akkor nekimegyek a jeges Dunánk:D
jó éjt!
nekem is első sejtésem az volt,ezt a robogot most szereztem tegnap és ülésbe volt egy szétbuhert pilangó.Gondolom már elötte tréningezett rajta valaki de feladta. :D:D
Hát pedig a hibakódokkal jó ha tisztában vagy. Ha már jelzi, akkor sokat segíthet....
Csak aztán el ne szálljon....
Pillangó hibának nézném.
ezeket a hibakód dolgokat nem látom át soha. Elindítom a dolgot van hogy percekig villog de kb 20 sec után elvesztem a fonalat:D
töltést nem igen tudtam mérni,nem tudok gázt adni neki mert egyből megáll,de indítóztam direkt nagyobb akksiról. ezt a dolgot is véletlen vettem észre hogy gázhúzáskor elmegy a szikra.
Töltés van? Hibakód?
Megméregettem már a dolgokat nagyfeszt-nál is minden ok.hallod komolyan eszméleten.ez most nagyon megtréfált,sokadik di tech amit csinálok eddig mindegyiket összehoztam.
Lehet azt csinálom hogy átpakolom sorba a cuccokat a másikból,lépésről lépésre.Ez a 4. di tech em de igy nem jártam egyikkel sem.
Szépen végig kéne menni a gyujtás részén és kiméregetni.Lehet valahol vezetékszakadás ami a vibráció kinyír.
Megnézném a gyertyapipát és a kábelt a nagyfesztrafóból kijövet.Első körben.
akkor morini.
na most előréb vok:D általában ezekkel mindíg az van.De konkrétabb dolgot nem tudnál esetleg mondani nekem?
köszönöm
Nem mina.Morini.És inyektor gond.
haló srácok!
di tech sr mina.
gyertyát kiveszem "szikra control" tekertetem minden ok,de ha huzok neki gázt elmegy a szikra! :D ijet még nem basztam!:D
Valami tipp? van 2 ECU-m mindkettővel azt csinálja
Ha teszel rá egy karbit, akkor egészen jó motor lesz belőle...
Nem.De azért oda kéne figyelni és lehetőleg piaggios ellenőrizhető darabot venni.
arra figyelj hogy ne vedd meg:D:D:D
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Köszi!
Mindenre számítottam,csak erre nem!Ennyire szar lenne?