"...miután ráültem húztam neki egy tőgázt..." Ditech-nek sosem húzunk "tőgázt", hanem örülünk hogy egyáltalán beindul. Majd leállítjuk, szippantunk egy jót a kipufogógáz szagából, és bezárjuk a vitrin ajtaját.....
Na mind1. Köszönöm a tippeket,holnap hozok egy másikat és sorba átpakolgatom a dolgokat előbb utóbb csak meglesz a hiba,ha nem akkor nekimegyek a jeges Dunánk:D
jó éjt!
nekem is első sejtésem az volt,ezt a robogot most szereztem tegnap és ülésbe volt egy szétbuhert pilangó.Gondolom már elötte tréningezett rajta valaki de feladta. :D:D
ezeket a hibakód dolgokat nem látom át soha. Elindítom a dolgot van hogy percekig villog de kb 20 sec után elvesztem a fonalat:D
töltést nem igen tudtam mérni,nem tudok gázt adni neki mert egyből megáll,de indítóztam direkt nagyobb akksiról. ezt a dolgot is véletlen vettem észre hogy gázhúzáskor elmegy a szikra.
Megméregettem már a dolgokat nagyfeszt-nál is minden ok.hallod komolyan eszméleten.ez most nagyon megtréfált,sokadik di tech amit csinálok eddig mindegyiket összehoztam.
Lehet azt csinálom hogy átpakolom sorba a cuccokat a másikból,lépésről lépésre.Ez a 4. di tech em de igy nem jártam egyikkel sem.
Szépen végig kéne menni a gyujtás részén és kiméregetni.Lehet valahol vezetékszakadás ami a vibráció kinyír.
Megnézném a gyertyapipát és a kábelt a nagyfesztrafóból kijövet.Első körben.
haló srácok!
di tech sr mina.
gyertyát kiveszem "szikra control" tekertetem minden ok,de ha huzok neki gázt elmegy a szikra! :D ijet még nem basztam!:D
Valami tipp? van 2 ECU-m mindkettővel azt csinálja
trafó pillangó injektorfej ECU ....
Elhozták,beindítottuk,járt szépen majd miután ráültem húztam neki egy tőgázt és tovább álltunk egy helyben!
Azt hittem jók a Di-tech-ek,de marad az Rs akkor,nincs csere!
jó éjt!
töltést nem igen tudtam mérni,nem tudok gázt adni neki mert egyből megáll,de indítóztam direkt nagyobb akksiról. ezt a dolgot is véletlen vettem észre hogy gázhúzáskor elmegy a szikra.
Lehet azt csinálom hogy átpakolom sorba a cuccokat a másikból,lépésről lépésre.Ez a 4. di tech em de igy nem jártam egyikkel sem.
Megnézném a gyertyapipát és a kábelt a nagyfesztrafóból kijövet.Első körben.
na most előréb vok:D általában ezekkel mindíg az van.De konkrétabb dolgot nem tudnál esetleg mondani nekem?
köszönöm
di tech sr mina.
gyertyát kiveszem "szikra control" tekertetem minden ok,de ha huzok neki gázt elmegy a szikra! :D ijet még nem basztam!:D
Valami tipp? van 2 ECU-m mindkettővel azt csinálja
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu