Végül is össze lehet rakni ezzel a dugóval-gyűrűkkel még,vagy kell fúrni szerinted?Repedés a víztérben nincs ugye?A hengerfalon karc,jelentős kopás van e?
2. dugó,azt írta.Elvileg a legjobb úgy lenne,ha az ember hozzáfúratná egy új dugóhoz.De egy jó minőségű dugó,plusz fúrás minimum 15.És ez már 3. túlméret,ami nem éppen szerencsés megint csak.
Akkor már ott van majdnem egy új szett ára.Sokallom én is a 12-t.
Hengert,dugót nem ránézésre kell vásárolni. Mérni kell átmérő külömbségeket, ovalitást. Ja, alapos, vagy túlméretes. Ha túlméretes, hanyadik. Minnéltöbbet fúrták annál kevesebbet bír. stb.
A felületeket síkba kell csiszolni, és mehet a helyére. De előtte szerintem kezdd el (erősen) lefelé alkudni. Postával együtt 9. Na de ez nem az én dolgom....
Szia. Adok egy dobot jelképes összegért. Runneron volt, valami zörög egy kicsit benne, nem vészes. Nagyon jó állapotú, nálam csak a helyet foglalja Ha érdekel Dunakeszin vagy Fóton megkaphatod. Többit mail-ben. -adatlap-
Semmit sem szoktam kidobni, amíg esély van a javítására. Márpedig egy kipufogó nem olcsó, csak akkor szoktam ledobni a motorról ha már sza...á rohadt. Minden egyéb esetben javíthatónak minősül.
(Most vettem faxa lidl-ös sört 129ft-ért. 7,2%-os. Nem rossz...
Ha neked nem késő,hét elején vissza térünk rá,érdekel a dolog!
Egy e-mail címet kérhetek?
Akkor már ott van majdnem egy új szett ára.Sokallom én is a 12-t.
Mi az utolsó ára a szettnek?
Több szem többet lát alapon!