Kár volt, mert egy próbát megért volna. Gyakorlatilag semmibe nem került volna kivágni, kipucolni majd visszahegeszteni, kipróbálni és ha jó lefesteni és úgy hagyni. Nekünk egy régi yamahánál működött, igaz az nem katalizátoros volt
Ja és áldom a ditekket, hogy abban nincs katalizátor, legalább nem tömődik el
Én a helyedben még mindig megpróbálkoznék a szétvágással. Egyszerűen egy ablakot kell rá nyitni a kerék felől úgy, hogy az felülről ne látsszon, ha ránéz az ember. Kipucolni, majd utána lánggal vissza lehet hegeszteni kicsit megköszörülni és újrafújni. Olyan lesz, mint a gyári csak annyi, hogy töredékébe kerül.
igen Piaggio blokkos,amivel vettem még a nyáron kip.az eltömődött katalizátor miatt,ezért kell szereznem rá valamit tavaszig,ami neked van gyári kip.az az általam leirt kompletten van? mert nekem hiányzik a (kip.könyökből elágazó fémcső részben gumicsővel egészen a membrán házig ami a hajtóműházba csatlakozik gumicsővel) enélkül gyárit nem veszek (ennek a hiánya miatt ment jóval hamarabb tönkre a kip.),akkor marad a sport kip.csak ezek meg hangosak az a bajom velük
A TT jó lesz,de ahhoz azért,hogy érjen is valamit,kell alakítgatni egy-két dolgot.Ha csak simán rádobod,és nem nyúlsz semmihez,nem jobban fog menni,hanem rosszabbul.
Akkor a tiéd Piaggio blokkos,igaz?Gyári kipufogóm akad hozzá,szerintem...
Aprilia SR50 (2006) mocihoz vennék alig használt gyári kipufogót kompletten (kip.könyökből elágazó fémcső részben gumicsővel egészen a membrán házig ami a hajtóműházba csatlakozik gumicsővel) igyekeztem jól leirni mi is kellene pontosan.
Illetve milyen sportkipufogót ajánlotok minden gyári rajta nincs tuningolva valahol ezt tanácsolták (Leo Vince TT)
Nem tom hogy pontosan hány km-et ment,mert nem az enyém,én csak eladom.de ha kép kell akk evgyél fel msn-re, és a többit is megbeszéljük.
valent_laszlo@freemail.hu
Hello. van egy eladó malossi sport 70-es hengerszettem vizes fekvő minarellire.henger, dugó,hengerfej. 2.dugó. Nagyon erős. pörgős lessz tőle a motor.
Árat mondj és vidd.
Helló mindenkinek!Eladó a menyasszonyomé is !Ha érdekle mindent elmondok pontosan róla!Nem zsákbamacska!természetesen ezen is be volt szarva valami de ki lett cserélve és megint üzemképes és biztos is!Az oldalán nem sikerült szépen felraknom a a piros matricát levegős lett!adatlapomon az aprók között olvassatok!
Tudnál-e nekem segíteni Wayteq X950 BT HD-vel kapcsolatban? Szeretnék rá navigációs programot tenni, de kuka vagyok a témában. Segítséged előre is köszönöm!
Hengerfej legtetején a termostátház.Ebbe megy az egyik vízcső.
M5-ös csavar baromira szar helyen.Ha szerencséd van hátulról támadva egy 8-as kulcsal megoldható a gond.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Mesterek,volna egy kézdésem.
Merre találom a hengeren a hűtővíz légtelenítő csavart 2001 DiTech-en?
Ugyanis hűtővizet cseréltem még a fagyok elött,és a keringető szivattyúnál ki is légtelenítellem.Rövid járatás után elég hamar melegedett.Itt a fórumon olvastam,hogy a hengernél is kell légteleníteni.Hűtővíz csere óta nem jártam vele,csak hetente egyszer beindítottam.Még eddig nem szettem szét egyszer sem a vasat,így tapasztalat sincs. Ha tudtok segítsetek Mesterek.
Ja és áldom a ditekket, hogy abban nincs katalizátor, legalább nem tömődik el
Akkor a tiéd Piaggio blokkos,igaz?Gyári kipufogóm akad hozzá,szerintem...
Illetve milyen sportkipufogót ajánlotok minden gyári rajta nincs tuningolva valahol ezt tanácsolták (Leo Vince TT)
valent_laszlo@freemail.hu
Ha tudsz képet csinálni,akkor a hengerfalról fontos a jó kép!
Most jutottam gépközelbe, ha ráérsz msn-en beszéljünk! Köszönöm!
Msn azonosítóm : baxilaca@gmail.com
Most vagyok, meg még kb egy órát.Jelezz, ha vagy.
Árat mondj és vidd.
Hogyne! Most melózok délután 5-ig, utána leszek gépnél. Írj egy msn címet vagy telefonszámot, és akkor tudok segíteni.
Tudnál-e nekem segíteni Wayteq X950 BT HD-vel kapcsolatban? Szeretnék rá navigációs programot tenni, de kuka vagyok a témában. Segítséged előre is köszönöm!
M5-ös csavar baromira szar helyen.Ha szerencséd van hátulról támadva egy 8-as kulcsal megoldható a gond.
Mesterek,volna egy kézdésem.
Merre találom a hengeren a hűtővíz légtelenítő csavart 2001 DiTech-en?
Ugyanis hűtővizet cseréltem még a fagyok elött,és a keringető szivattyúnál ki is légtelenítellem.Rövid járatás után elég hamar melegedett.Itt a fórumon olvastam,hogy a hengernél is kell légteleníteni.Hűtővíz csere óta nem jártam vele,csak hetente egyszer beindítottam.Még eddig nem szettem szét egyszer sem a vasat,így tapasztalat sincs. Ha tudtok segítsetek Mesterek.