Ha víz volt benne és belefagyott, és Te beindítottad, akkor a vízpumpából nem sok maradt szerintem..... Vagy a lapátokat, vagy a műanyag hajtást tépte szét.....
nem akarok csunyát írni de a f...om ki van ezzel a rohadt motorral vettem egy ujj ngk cpr8e gyertyát mert hát az való egy ditechbe de azzal bese indul belerakok egy másikat sajnos nincs ugyanolyan de hasonló van amo ngk cpr9e na azzal azzonnal pöcre indul de viszont gondolom hogy mivel nem belevaló ezért nem jár szépen de beindul most mi van vegyek m1 2800ftért? gáz nagyon
heló
Te bementem szombathelyen a "pzs " motorboltba aztán mondom a srácnak mi kell egyből ezt is hozta . ohh mondom ez tökéletes levágtam méretre és kész big star van ráírva a zacskóra más nincs se net cím se más. http://robogotuning.hu/spl/777...
a link segíthet....
én nem montam hogy az injektor hibája csak már besem indul és elképzelni sem tom miért elvileg minden jó de mégse indul nem vágom egész nap pöcsölök vele de semmi valami ötlet a kukán kivül ? ja szerelőre most nem futja
én is zx kipuffon cseréltem gyapotot de nekem adtam 30cm hosszú cső alakút 60mm átmérő levágtam méretre belegyömöszöltem szép lett a hangja de már 500km után kezd hangosabb lenni gondolom kiég ott az anyag.... ja 2000Ft volt a gyapot ha érdekel valakit. a maradék van a képen :D
hát őszintén utána se néztem menyibe kerül :D köszi az infót
hát igen így már más az árfekvés :(
na a lényeg ha kel valakinek akkor megegyezünk... főleg ha személyesen veszi át
Csak halkan kérdezem meg hogy ha kinnhagyod és a hűtőrendszer okozza a galibát akkor arról mért az inyektor tehet?
Fagyálló van a rendszerben?
Rendes -19 fokig?
Ha eddig menet és utána is akkor valamit rosszul csináltál.
Miután feltöltöd a rendszert LE KELL LÉGTELENÍTENI!A hengerfejen megtalálod a csavart,illetve a vízpumpán is van egy, érdemes azt is meglazítani pár mp-re.
qrva nehéz eltalálni a tömést,legalábbis nekem sem szokott sikerülni pedig jó párat próbáltam.Ha nagyon keményre tömöd az sem jó,ha puhára az sem...és az sem mindegy,hogy mivel.
Köszi.
Most atomra meg van tömve,mégis kurva hangos.
Majd holnap lefejtem róla a cuccost.Megnézem előző gazdi nem-e tett rá valamit arra a lyukacsos csőre .
Rendben!
Akkor megvárom a 2 ünnep közötti időszakot, nem terveztem, hogy eladom mert végülis megigértem neki, hogy eladom neki és én se akarom átbaszni a srácot. De akkor tényleg jöjjön már össze még idén, mert ha most kérek pénzt (ajándékokra meg ilyesmi) akkor azt vissza kéne adni majd . Szép napot!
Sziasztok.Szerintetek mikor hangosabb egy kipufogó?Ha tele van tömve üveggyapottal úgy ,hogy alig bírom rárakin a "fedelét" vagy ha éppenhogy csak van rajta.
Morinis,az biztos!Gianellihez nem igazán értek,melyik milyen,mekkora teljesítménnyel,stb.De ez hetvenes hengerhez volt rakva,az tuti.Silencer.Egyébként Szegeden van helyileg,jó állapotú.
Nem nekem,de van dekni,ha érdekel.Pontosan mi kellene,úgy értem hogy kompletten az egész,berugókarral együtt,és a szerkezet is,vagy csak az üres dekni?
Bocs,hogy nem jelentkeztem,de csak most bírtam elérni skype-on a Balázst!Kell az átalakításból kimaradt cuccod,de sajnos csak a két ünnep között lesz itthon,akkor tudja rendezni neked,illetve a szerelést is csak akkor tudja megoldani.Addig ha lehet,ne add el a tankot sem légy szíves,meg az AC-t sem.Az elsősegély csomagodat sem tudom addig megnézni,hogy ott maradt e,mert nem jutok be a műhelybe én sem,amíg nincs itthon.
heló
nem akarok más üzletét rontani de ha érdekel én vettem 1 éve autóba akku pluszt de a riasztó miatt ki kellett kötnöm mert bezavarta :( így most eladóvá vállt ha esetleg érdekel vagy valakit érdekel 4500Ft ért postával együtt elviheti
msn mail cagivaimi@freemail.hu
üdv mindenkinek
ez úgy volt hohy eggyik nap nem indult szétszettem a komresszort a cső tele volt jéggel utána azt kipucultam most 7 barig is felmegy ha indítózok vettem ujj gyertyát az injektor is tiszta és tegnap beindittotam beis indult pöcre de a víz a kiegyenlítő tartályba jéghideg volt a hőgomba meg azt mutatta hogy fel fort a víz és azzonal leálítoottam mert nem is olyan volt a hangja mint amilyennek lenni kéne mostmeg már megint nem indul egy átok ez a ditech
Te bementem szombathelyen a "pzs " motorboltba aztán mondom a srácnak mi kell egyből ezt is hozta . ohh mondom ez tökéletes levágtam méretre és kész big star van ráírva a zacskóra más nincs se net cím se más.
http://robogotuning.hu/spl/777...
a link segíthet....
hát igen így már más az árfekvés :(
na a lényeg ha kel valakinek akkor megegyezünk... főleg ha személyesen veszi át
jobb időt.....
Hebo
Fagyálló van a rendszerben?
Rendes -19 fokig?
Ha eddig menet és utána is akkor valamit rosszul csináltál.
Most atomra meg van tömve,mégis kurva hangos.
Majd holnap lefejtem róla a cuccost.Megnézem előző gazdi nem-e tett rá valamit arra a lyukacsos csőre .
Akkor megvárom a 2 ünnep közötti időszakot, nem terveztem, hogy eladom mert végülis megigértem neki, hogy eladom neki és én se akarom átbaszni a srácot. De akkor tényleg jöjjön már össze még idén, mert ha most kérek pénzt (ajándékokra meg ilyesmi) akkor azt vissza kéne adni majd . Szép napot!
Bocs,hogy nem jelentkeztem,de csak most bírtam elérni skype-on a Balázst!Kell az átalakításból kimaradt cuccod,de sajnos csak a két ünnep között lesz itthon,akkor tudja rendezni neked,illetve a szerelést is csak akkor tudja megoldani.Addig ha lehet,ne add el a tankot sem légy szíves,meg az AC-t sem.Az elsősegély csomagodat sem tudom addig megnézni,hogy ott maradt e,mert nem jutok be a műhelybe én sem,amíg nincs itthon.
nem akarok más üzletét rontani de ha érdekel én vettem 1 éve autóba akku pluszt de a riasztó miatt ki kellett kötnöm mert bezavarta :( így most eladóvá vállt ha esetleg érdekel vagy valakit érdekel 4500Ft ért postával együtt elviheti
msn mail cagivaimi@freemail.hu
üdv mindenkinek