Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
nyito.g@freemail.hu
A szürke-fekete az Minarelli?Dobsz egy mail címet?Lehet hogy tudnék rá érdeklődőt.
na szuper lassan akkor kész is lesz. annyit fűznék hozzá hogy a tompító cső meg a kipuff összeillesztésénél 1 nagyon picit kifújt nekem :( nem teccet.... vettem tömítő pasztát pl amit a hengerfejeknél használnak bordó színű :D na attól kezdve patika állapotú lett :D
ahogy a képen látszik...
Kösz a segítséget!
Sikerült szétszedni,és tényleg ki volt égve a gyapot.
Körülnézek hol lehet kapni,aztán csere.
Itt van néhány fotó a vasról:
Ha valakit érdekel a két mocim eladó!
köszönöm az utbaigazitást.üdv
más szóval attól lesz hangos hogy nem rakod bele a gyapotot és a többi fojtást is kiveszed belőle a dobból...
Na jó de mitől nem lesz majd halk?
Bocs! 566 toni.
Helló toni556!
Ebbe a topikba írj,itt lehet,hogy,tudnak segíteni! http://www.rsvforum.com/forumH...

Ja, boldogabb évet mindenkinek!
Még mindig el vagy tévedve, mert az SR-ekben nincs lánckerék sem 16-os kerék, ugyanis szíj hajtásos és az sem fix, hanem variátor változtatja.
ja igen 16 collosak a kerekek, és nem akarom hogy 60- 65 nél többet menjen a 110kilómmal.Munkába járó vas lenne,minden műanyagot
leszórok róla,krómozott vaslemez lesz helyette.Előre találtam valami
krómozott traktorlámpát,kb.125 kg lesz mire elkészül.Üdv.
BUÉK mindenkinek!

Bocsánat Aprilia SR-re gondoltam természetesen.Csak az áttétel miatt érdekelne az am6 blokk 12-es lánckerékkel van szerelve most.hátra van 38,40,41 fogú kerekem de a felfogatás nem stimmel,ha tudtok segiteni csak 1 kereket alakitanék megfelelőre.(80as osztókör 42agy 5 furatos felfogatás. Köszi!
heló
Az első képen a 3 db 10-es kulccsal az anyákat lehajtod.
A tompítót még fogja 1 inbusz csavar is.
óvatosan ellenkező irányba lehúzod a tompítóval együtt utána a kipufogóvéget húzod ki a tompítóból .
A zx feliratot popszegecs fogja van 1-1 bevágás a belső anyagon arra kell irányítani különben elakad.
sajnos képeket nem csináltam ról :( majd legközelebb haverén vagy az enyémen
remélem tudtam segíteni
te csinálj róla képet ha tudsz :D
2.kép igaz nem zx de hasonlóképpen fog kinézni ......
üdv
BÚÉK.
Nekem is ZX kipufogóvégem vam,és nekem is hangos.
Leírnád,hogy milyen módon lehet szétszedni?
Aprilia Sr 50-re gyári henger eladó.
Fekvő vizes minarellire való.
Egyszer volt fúrva. Dugó henger és hengerfej.
A szett ára 10 000Ft
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Na BUÉK mindenkinek!

Uhh ember hajnali 2-kor micsoda problémák. Ráadásul el is tévedhettél ugyanis ez SR és nem RS topik

A szilveszter és a féktelen ivás? Neeeem olyat nem szabad mondom ezt úgy, hogy itt a palack ásványvíz mellettem És nekem ma még kocsiba kellene ülnöm. Szerintem megyek még alszok egy pár órát, mert jelenleg még elvennék a jogsimat tutira.
Sziasztok
egy red rose-ba szeretnék am6 blokkot épiteni,
ha van valami ötletek rajzotok,leírásotok,köszönettel
venném.Amibe eddig beleszaladtam:
-teljesen más a felfogatás,
-a lánckerék 17mm-rel kintebb kerülne ha középre raknám
a blokkot
-alig fér el a hátsó fék cucca alatta,
420 lánc kell a régi helyett,
a hátsó lánc kereket is cserélni kell
az rs-eken hány fogasak a gyári lánckerekek?
Mostmár szó sincs féktelen ivászatról. Anno fénykoromban a tábláról csak az "és"-t nem ittam meg. Mostmár nem így van. 10-ed része elég és nem akarok már csutka lenni. Reggel kel a fiam és foglalkoznom kell vele. Egyből engem hív és nem engedhetem meg magamnak, hogy nem tudok kikelni az ágyból. Szóval jól látod. Italt csak mértékkel arany közép úttal.
No akkor te már normálisabb mint én voltam anno...
Szerintem semmi értelme a féktelen ivászatnak.
Amit egy éjszaka alatt elinnék azt inkább a motorra költöm. Ez az én meglátásom.:D
De hát egészségedre.:D
Mire ilyen idős leszel mint én lesz asszony. Mikor én ilyen idős voltam akkor még net sem volt, és mindig satu részeg voltam valahol.
Ketten vagyunk:D Csak nekem nincs asszony:D