Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Házi gyártmány elég érdekes gyors meló volt.Asszem 2 nappal az Egütali előtt még meg sem volt fék darabolban karbi sehol.Elég hajszás menet lett a végére.
Jó okés annyira nem komoly dehát azér már nem rossz henger.
Kormányod meg stucnid felpolíroztam egész jók lettek. Csak stucni csavart alig tudom meghúzni de majd teszek vmi mást a helyére
komoly tuti nem csak HEBO alu de gond nem volt.Igaz sokat nem ment talán egy ezrest.
Nem tilt le semmit. Még össze sincs rakva majd márciusba lesz csak, tudom hogy neked is elég komoly hengered volt és hogy nem e baszkódott vele.
Nem.Soha.
Mi tilt le?
Zoli amúgy még annyit akartam kérdezni hogy nem tiltott le neked sehol ezzel az átalakítóval igaz?
Nem...............gonosz,gonosz,gonosz.............
A berúgó egy jó dolog, nem tudom miért nem rakták rá alapból. Biztosan sokba kerül....
Igazad van nem muszáj akinek gyári, csak magamból indultam ki és hát nekem már régen köze nincs ahhoz ahogyan kijött még anno a gyárból.(bár szerintem sose baj ha van rajta)
Ha a csövet és a nyomásszabályzót nem nyomta szét a jég, akkor nincs baj.
Levegőből kicsapódik majd keveredik az olajjal és egy szürke trutyit képez ami eltömi az inyektort is.
ja megnézem de a motort nem kárositotta? meg hogy kerul abba víz nem értem
Mert a karbisra alakítás után felszabaduló sok lóerőt ez az alkatrész korlátozza, valamint ellensúlyként is funkcionál.
Ezért sem...Ha leveszed az injektor aljáról a három torx csavarral felfogatott nyomáshatároló házat,valószínűleg abból is kijön egy jégkására való.Amíg nem viszed picit melegebb helyre felesleges kínlódni vele.A nyomás különben elég ahhoz hogy beinduljon,nekem 2.5Bar-nál még ment,bár néha piros lámpánál alapjáraton megállt,de indult és ment is.
na lemértem a nyomást 3 bar mutatott de miközbe mértem levettem az orát és kiköpött egy rud jeget tehát akkor viz került bele és MEGFAGYOTT azért nem nyomja-ta rendesen és ezért nem indult volnA?
Karbissá alakításhoz miért is kellene berúgó szerkezet?
Utánajárok, köszönöm.
Utána kell nézni,l elég sok egyezés van a ditech ,katana ,zillion,sepia között.Szóval nem tuti,de lehet jó rá.
Nekem erősen gyanús hogy a csavarok nem jó helyen vannak. Bár lehet hogy nem látom jól.
Asszem ez is jó hozzá és reális az ára

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Akkor még nem tudtam,hogy be is lehet rugni ,mármint a motort
Hát van 1-2 őrült aki annyiért adja, meg van olyan őrült,aki meg is veszi annyiért....
max 4ezret érhet,de lehet sokat mondtam.Komplett blokkot 40körül lehet találni főtengellyel stb.
Márpedig én annyit nem adok érte, ez biztos.
Ilyet nem szabad csinálni.
Berúgószerkezettel akörül mozog az ára.