Honnan tudod hogy nem kering a víz? Járattad a motort ebben a nagy hidegben kb. 15-20 percet(talán több is kell neki)? Ha nem kering a víz, akkor nincs benne elég víz, vagy be.....rt a vízpumpa.
kössz de én így raktam össze akkor jó valszeg de miért nem kering a víz
azt hittem hogy a tömítés nem ugy áll ahogy kéne mert azon itt-ott vannak lyukak de akkor jól ál de akkor miért nem kering a víz termosztát de az jó volt még valamelyik nap
hú skacok nagy gondom van levettem a hengerfejet és van közte az a lemez tömítés na arra nem emlékszem hogy van annak egy ilyen kiálló darabja az eggyik sarkán és nem tom hogy annak merre kell állnia ditechről van szó
tpeti: Nem hívtál. Valami fejlemény? (bocs h itt írok srácok, csak itt ingyenes és más elérhetőségét nem tudom Petinek a telefonszámon és a lakcímen kívül )
ha jó a morinihez, akkor kérdezd meg légyszives, amikor ráérsz. Helyileg hol lenne? Ha jól emlékszem akkor a silencer kisebb teljesítményt eredményez, mint az extra ugye? Bár nekem Pesthonba köll, igy ez nem mindig baj...
KÖszi addig is...
Ha minden igaz,akad a cimbinél egy Gianelli.Extra,vagy Silencer,nem emlékszem....15.000Ft. volt az ára,ha minden igaz.Jó állapotú.
Ha gondolod,rákérdezek!
Ha már alkatrésznél járunk: nem látott valaki olcsón, vagy ingyé sr70-morinihez valami jó puffot? nem extrém kategóriára, illetve NASA anyagra gondolok, hanem zx-extra kategóriára...
Nem reklámozni akarom őket, de tényleg jó dolog ez a kütyü. http://www.panelectron.hu/akku...
Viszont szerintem a 80-120A-es impulzus sok lehet a robogó akksinak.
Sajnos én ennél az árnál drágábban tudom csak összerakni, mert nem tudom sorozatban gyártani őket, és erre még rájön a postaköltség is.
Mennyiért dobsz össze egy ilyet másnak Lehet nem ártana egy ilyen nekem. Már 4. éves lesz az akksi így tuti, hogy nem 100-as és lehet segítene egy ilyen. Persze, ha nincs aranyáron.
Köszönöm a törődést, de bizony még ez is drága. Én olyan 3-4 eFt-ot gondoltam érte, egy fillérrel sem többet. Sokan ilyen dolgokon akarnak meggazdagodni, bezzeg én volt hogy komplett működő blokkot adtam csak úgy oda teljesen ismeretlennek. Ilyen világban élünk...
De ez csak nektek normálisoknak ilyen komplikált ,mivel én voltam -vagyok olyan őrült hogy 1 éve 10 000Ft-ért vettem egy tökéletes darabot.Nem meg sértődni
Én itt pesten nyár végén olyan 5e körül vettem, kb. 1-1.5 ezer ft-al volt drágább a simánál. nekem bejött mindenesetre, még úgy is, hogy eleinte tekertettem egy jócsomót, gyengült, aztán rajtafelejtettem a töltőn, igy kb 4 órát töltött, és kipúposodott. érezhetően csökken a teljesítménye, de még birja...
azt hittem hogy a tömítés nem ugy áll ahogy kéne mert azon itt-ott vannak lyukak de akkor jól ál de akkor miért nem kering a víz termosztát de az jó volt még valamelyik nap
KÖszi addig is...
Ha gondolod,rákérdezek!
http://www.panelectron.hu/akku...
Viszont szerintem a 80-120A-es impulzus sok lehet a robogó akksinak.
Sajnos én ennél az árnál drágábban tudom csak összerakni, mert nem tudom sorozatban gyártani őket, és erre még rájön a postaköltség is.
http://www.vatera.hu/item/view...