Asszem én is beállok a sorba ,minden évben veszek egy banner akkut lassan,csak nyáron teker normálisan,amikor bejön az őszi +10 fok már szar az egész,ilyenkor meg kb 5öt forgat aztán behal.
csoki mindennkinek na írtátok hogy 17-es karbi kéne rá de hohy lehet injektorosból karbis csinálni? mert én lehet vennék rá eggyet csak az a kérdés hogy nehéz müvelet vagy csak ki kell cserélni
Sziasztok, jó reggelt! Evvel az akksival felzaklattál engem is, szerintem tavasszal én is ilyet veszek mivel a mostani már döglődik, és az ára is elfogadható.
Csak hogy borzoljam a kedélyeket: mai nap reggel a -6 fokban a csillaggarázsban parkolo ditekk első tekerésre indult, pedig az akku sem volt csak kb. 80 százalékos, igaz spirálcellás. Le is csúszkáltam a havas úton kb 80 km-t, ugy, hogy kb. 15-ször álltam meg, boltba be, kijövet, aztán tovább. Szoval megy az....:-))))
Ha végképp nem bírsz magaddal, akkor jöhet az injekciós tű, gyertya ki, benzin befecskendez és láss csodát. Utána megnyugszol és elfelejted az egészet és csak 15 fok felett próbálkozol. Ennyi.
"Viccet félretéve,ha már egy picit lassabban teker az önindítód mint kéne,nem fog beindulni.Ebben a hidegben pedig elég pöpec akku kell egy ditechnek,hogy beinduljon,főleg csillaggarázsban"Ezért jó ha kéznél , vagyis lábnál van egy berúgókar. Mivel az én akkum sincs a fénykorában sokszor segített már a berúgókar ,pláne hidegen . Persze ha csak akku probléma van. Ja és nekem is ditech-em van de erről már régebben írtam,de sokan lehurrogtak hogy minek a ditech-re berúgó, nekem már sokszor segített
Esetleg indítás közben próbálj meg a gázzal játszani, talán segíthet valamicskét. Vagy akassz rá egy akkutöltőt, akkor kicsit fürgébben fog tekerni. De a ditech nem téli motor. (Meg nyári sem...., meg úgy egyáltalában sehogy sem.... )
"...kössz a tanácsot de én nem nyugszom addig mig be nem indul benzint kap olajat kap szikrát ad levegőt is nem tom mi kell még hozzá..." Egy 17-es karburátor....
Ne kezdj bele.Vidd szerelőhöz.
Aztán kiderül. a helyére befért.
http://motostyling.hu/webshop/...
Én inkább hívom az egyik havert futóval vagy kisbusszal.