Meghálálja a full szint olajat.És gyári ajánlás is full szint.
Amúgy sem egy túl acélos a konstrukció.Spórból nem csinálnék magamnak gondot évi 1-2 liter olaj miatt.
Rendben! Remélem minél előbb eltudod érni, mert már jó ideje húzódik ez a dolog és már jó lenne a végére érni. És ne haragudj, hogy mindig "zaklatlak", csak hát te vagy a közvetítő jelen pillanatban
Üdv! Utána tudtál-e nézni a kipufogónak,ha van jó lenne kép róla és az ára
régebbi irásom:Aprilia SR50 (2006) mocihoz vennék alig használt gyári kipufogót kompletten (kip.könyökből elágazó fémcső részben gumicsővel egészen a membrán házig ami a hajtóműházba csatlakozik gumicsővel) igyekeztem jól leirni mi is kellene pontosan.
"...de meg néztem hogy nem e szorult be valami piszok a benzin injektorba és elkezdtem tűvel piszkálni..." Jó, akkor most dobd ki szépen az injektort.....
Az előbb azt írtad hogy a benzinpumpa is szarakodik. Most utoljára meg azt hogy működik. Akkor légyszíves döntsd már el hogy fekete vagy fehér, mert kibaszottul nem mindegy....... (kihoztak a sodromból újra )
A "lényeges" dolgok jók,computer,AC,kompresszor,stb.,tesztelve!
Ami nem jó,és így nem is eladó:első lámpa,hátsó teló,kuplung.
Az idomok gyári grafit-citrom sárga,kis horzsolásokkal,de gyári fényezéssel.Törve nem volt a motor,egy-két helyen kell műanyagozni,de ezek elenyészők,igény szerint kijavítva is,ha kell!
A henger fúrásra vár rajta,de alapméretes,a blokkot csapágyazni kell,de a főtengely jó benne.
Amúgy sem egy túl acélos a konstrukció.Spórból nem csinálnék magamnak gondot évi 1-2 liter olaj miatt.
régebbi irásom:Aprilia SR50 (2006) mocihoz vennék alig használt gyári kipufogót kompletten (kip.könyökből elágazó fémcső részben gumicsővel egészen a membrán házig ami a hajtóműházba csatlakozik gumicsővel) igyekeztem jól leirni mi is kellene pontosan.
Szabolcs,tel.:06-70-615-2241
Itt lehet érdeklődni a cuccokról!
Morini Di-Tech bontásból cuccok eladók!
A "lényeges" dolgok jók,computer,AC,kompresszor,stb.,tesztelve!
Ami nem jó,és így nem is eladó:első lámpa,hátsó teló,kuplung.
Az idomok gyári grafit-citrom sárga,kis horzsolásokkal,de gyári fényezéssel.Törve nem volt a motor,egy-két helyen kell műanyagozni,de ezek elenyészők,igény szerint kijavítva is,ha kell!
A henger fúrásra vár rajta,de alapméretes,a blokkot csapágyazni kell,de a főtengely jó benne.