Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg nincs valakinek Benzin injektorfej (zöld csatis) csak a fej.
Kösz előre is.
Meg néztem ki mértem mindent,a vezetékek jók.de most megjavult a benzin pumpa is.de kiváncsi voltam most lehet hülyeséget írok de meg néztem hogy nem e szorult be valami piszok a benzin injektorba és elkezdtem tűvel piszkálni,ha bele nyomtam a tűvégét a pici lukba éreztem hogy dolgozik az injektor és jőtt a benzin,ha kivettem nem csinált semmit.Ez az injektor csak nyomás alatt dolgozik?Erre valamit?
Domino gázkar van,ha érdekel.
Esetleg vezetékszakadás.
Nézd át a csatlakozót.
kosz ment bele , felakad
gyujtás benzinpumpa dolgozik,gyujtás le-vissza és már nem megy.kicsi kocogtatás és ujra müködik.
Hogy tudnám megnézni az injektor fejet,hogy dolgozik-e?A air injektor müködik.Esetleg valami ötlet?
Ha "szarakodik" a benzinpumpa, akkor az injektoron sem fog benzin kijönni. Ha nincs kellő nyomás, akkor ne várj tőle csodát... Üzemanyag nyomás mérés, aztán jöhet a többi.
mi a konkrét jelenség?
Még annyit hiába inditozok a benzin injektorból nem jön az anyag.ilyenkor mi van közben a benzin pumpa is baszakodik.
A Vespa is Piaggio szóval szerintem abban is ugyanaz a pure-jet elektronika dolgozik.
jah értem, van bent valami, én arra gondoltam amúgy hogy maga az ECU- küld róla olyan jelet hogy nem kell hozzá kártya.
Szerintem ugyanúgy van kártya a gameboyban, csak nem annak a végén van a kábel, hanem külön. Egyébként a gameboy honnan a picsából tudná, hogy mit kell megjeleníteni? Öntanuló? Nem hinném?
lol mit láttam Vespa programozásához elég egy gameboy+hozzá való kábel. Sr-hez meg még kártya is kell :(

http://youtu.be/g_Jpc9AdvPc
Egyszóval vicc az egész....Bármi lehet,ebben ez a jó!
akkor sajnos le kell szedni az injektorházat és meg kell győződni róla, hogy a zöld benzin injektor lövi-é a benzint, ha igen akkor kiveszed a keverő injektort, össze illeszted erősen. Ekkor kúposan kell porlasztania
És pont benzin kifogyás után kezdett el fázni?!
Mocskos büdös hideg van a benzin kevés. Várd a 12-15 fokot szerintem ne basztasd. Engem is mindig vert a víz télen...
Nyomja ki a benzint.
írtam
Nem a bal oldali (ha szemben állok)?
bocs bal
Nyomja ki a benzint.
ha szembe állsz a motorral a jobb oldali cső
nézd meg, hogy a vissza folyó ágon van-e nyomás ha ráadod a gyujtást