Sziasztok.olyan problémám van,ki fogyott a benzin a sr-böl(ditech morrini),azóta nem indul.Kompresszor meg mérve indításnál 7 bar,injektor ki tísztíva,de a hengerbe nem jut el az anyag,benzinpumpa müködik.Mi lehet a probléma?
A másik meg az, hogyha egy ditech beköp egyszer egy gyertyát, annak minimális(semmi) esélye hogy újra menni fog vele. Annyira kis fos gyertya, hogy nem lehet kipucolni sem. Esetleg ha már működik rendben a motor (pl. kompresszor megjavítva vagy cserélve), és nem szeretnéd eldobni a drága gyertyát, akkor gázlángnál ki kell szárítani, visszatenni, majd ha beindult a gép, akkor jól meghúzatni egy egyenes szakaszon. Volt rá példa hogy szépen kiégett a gyertya, és aztán újra működött. De erre ne vegyél mérget. Ha meg is próbálod, legyen nálad egy új gyertya és gyertyakulcs....
Üdv nyito.q! Ha nekem szól a kérdés, a gyertyaképre, hát nem épp őzbarna, Kormos. Lehet hogy csak a gyertya rossz? A blokk tavaly full felújításon esett át,(70e ft-volt). Azzal gond nem lehet. Én injektor problémára gyanakodtam, de sajnos nem ismerem ezt a típust. Ettől függetlenül várom a hasonló problémával találkozó hozzászólását. (végig néztem a kommenteket,sajnos nem találtam idevágó hozzászólást) KÖSZÖNETTEL: kispeet
id93 motorja is puffogott,durrogott,és gyertya csere óta hibátlanul teszi a dolgát,indul,megy ahogy kell.Ezért gondoltam gyertya cserére első körben,és utána a többi sorban.
ezis változó míg ujj volt tehát ujat raktam bele egyszer beindult de aztán leálitottam és kivettem a gyertyát full kormos volt de most hogy már azzal nem indul csak benzines de a masikkal ami nem belevaló azzal beindul mindig de azzal meg össze vissza jár
Csak mindenki másképp hííjja.
multkor olyannal találkoztam, hogy a keverő házban a nyom.szelep szart be. ugyan ez volt a jelenség.