Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem etanollal megy vagy igen? Lehet az állt át a sötét oldalra
Na az hiányzik csak, semmi más.
Csak rakni kéne arra egy injektort,az a biztos
Tegnap beröffent a motor pöccre 1 hónap állás után.Pedig inyektoros.
Hát ha Vader nagyúr is visszaállt miután lekapták a fejét te se hagyd magad.
Be, hogy ba....na meg. De nem hagyom én ezt ennyiben....
Má a karbi is beállt a sötét oldalra?
Szerintem olyan 150-180 közé kaliblárd be.
"...Van 1 eladó di-techem!Érdekelne mennyit kérhetnék érte?Ti mennyiért vennétek?..." Az hogy mennyit kérhetsz érte, az sok mindentől függ. Pl. hogy hol van a motor helyileg, meg hogy milyen gyorsan akarod eladni. De függ attól is hogy tél vagy nyár van. Télen lényegesen kevesebbet kapsz érte. Tavasszal nagyobb eséllyel lehet jó áron eladni. A meg hogy én mennyit adnék egy ditech-ért......khm....
Azám, de még milyen jó! A hűtőbordát csináltattam, mert sehol sem találtam pont nekem valót. Most hogy kész a világítás, természetesen a karburátor szo....at. Beindul pöccre a motor, csak éppen vagy alapjárat, vagy fullgáz. A kettő között erőteljesen fullad. Állítottam már rajta 3-szor, de nem akar szót fogadni. Azon elmélkedem hogy nem a belevaló súbertű van benne, de a felújító készlet meg egy sza...t sem ér, annyira mérethibás. Az alapjárati csavar pl. 2 mm-el kisebb mint kellene, be sem indult vele...
Van 1 eladó di-techem!Érdekelne mennyit kérhetnék érte?Ti mennyiért vennétek?
Na így már pofás a motorba beszerelve és jó fénye is van. Jó lesz ez.

Látom hűtőbordát is sikerült hozzá szerezni egy szép méreteset
*"add el és vegyél másikat"
Mindig ez az "add és vegyél másikat" srácok az úgy túl könnyű...így élvezetesebb ha megoldod a problémákat
Vagy eladni az egész vackot és venni egy normálisat.
Na majd kiderul,hogy mi lesz

Hat az viszont jo kerdes. Akkor en se tudok segiteni, mert nekem csak ez az 1 otletem volt
Na igaz, de a sárvédő mikor lesz akciós?
Mindent meg lehet oldani, de felesleges túlbonyolítani. Pl. egy nem túl bonyolult elektronika a jeladóról vett fordulatszám alapján tudná vezérelni az olajpumpát. De szerintem jobban jársz ha inkább mérőpoharat szerzel be, és belekevered az olajat a benzinbe. Az biztosan benne lesz....
Ki kell fogni az akciót pont arra amit te akarsz megvenni,akkor jó árba vannak
Hát az a B terv, csak szóvolt a külön olajzásról de haverom szerint nem lehet megoldani .De én bízok Petiben .
Majd holnap kiderül
Itt is néztem már, de nekem ez a hely kicsit drágának tűnik.
Keverék a tankba vazze.
Nah, raktam fel pár új LED-es képet.
Okok.Semmi gond .
Hát ha nem gond,inkább holnap kettő után felhívlak.Hulla vagyok irkálni most,bocs....