Sziasztok.
Volt az a problémám, szépen indult jó hangja volt, de egyszer csak sípoló hanggal megállt. A benzinpumpára gyanakodtatok, azt tesztelgettük semmi baj, majd leszedtük az injektorfejet, kitisztítottuk a összeraktuk, és azóta jó.
Most tudtunkon kívül megcsináltuk:), vagy mi történhetett, hogy azóta jó?
Még ígyis, hogy én már megszoktam (egy jó ideje így használom már) még engem is feltud idegelni néha . Remélem hogy tényleg úgy lesz ahogy mondod és nem fogok ráismerni se . Majd hétfőn írj vagy hívj légyszi, hogy ha megvannak az alkatrészek . Már nagyon várom, hogy kész legyen
Eléggé gázos volt,igen...Főleg mikor kb. egy kilóméter kellett neki,hogy legalább ötvenig felgyorsuljon......
De orvosolva lesz,szerintem rá sem fogsz ismerni!
Énis . Mikor hazafele mentem gondolkoztam h amilyen mákon van nem alattam áll meg hanem mikor másnál van . De hát akkor szerencse . Ugye, hogy nagyon agyba**ó a darálása?
Egy jó hangolással dob rajta. Ne várj tőle nagyon sokat. Kuplung szerintem fölösleges 50esbe ha nem kopott másikon a ferodol réteg.
Főtengely pedig ha nem kotyog akkor okés.
Még annyit tennék hozzá, hogy egy gyári főtengely meg egy 50es henger Meteor dúgóval egyáltalán elbírja e vagy ahoz cserélni kell legalább a főtengelyt?
Hali!
Egy Malossi Multivar varióváltótól+Malossi Fly kuplungtól mennyivel lenne pörgősebb az SRem? Na meg mennyivel gyorsulna jobban? Végáttételt érdemes cserélni ha nem kopott?
Hy!
Ha megégett a gumigyűrű, akkor a teflon nem zárt rendesen, illetve lehet, hogy a hengerfejed, ahová az injektor ment kormos, vagy hornyolt lehetett. mikor legutóbb összeraktam, akkor egy tiplit hosszába bevágtam, tekertem rá finom csiszpapirt, és finoman fémesre csiszoltam. A teflont nagyon óvatosan kell összenyomni, épp hogy a helyére menjen, mert különben kifúj. Én Nyiregyen vettem több gumitömitést is, kb 30Ft/db. azóta birja, úgy tömít, hogy legutóbb nem tudtam kihúzni, és kilőtte a motor öninditóval.
Valamelyik oldalon van fenn méret a gyűrűkhöz, de lehet mire megtalálod veszel az apriliánál a benzinpénzből gyárit.
Sziasztok!Szeretnék érdeklődni,hogy nincs-e valamelyik őtöknek eladó,hátsó sárvédő toldás,SR 50 DiTech-hez(2001-es évjárathoz)!Ha van esetleg valakinek az kérem irjon már a pizzaboy01@freemail.hu elérhetőségemre!Előre is köszönöm!Szép napot mindenkinek!
Bombabiztos módszer.