Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téliesítesz?
Robogobonto
Itt kérdezz utána
Peti majd annyi kérdésem lenne, hogy az olajzást, hogy oldottad meg? Mert (lehet hülyeséget kérdezek/mondok) az olajpumpát a pillangó szelep vezérli, de gondolom azt kivetted belőle és a számítógépnek így mi adja a jelet, hogy azon a bizonyos fordulaton mennyi olajat kell adnia? Azt tudom, hogy pillangó szelep nélkül ha nincs rádugva a csatlakozó, vagy ha rossz a szelep akkor 1 csepp olajat se ad. Most ezen csak gondolkoztam majd írd meg ha véletlen gépnél vagy . Köszi
Hali valakinek egy szép tuningos di-tech ?
Most nem, mert csak pénteken leszek ott, ahol hagytam.
Egyébként az index előtt lett levágva, tehát a csavaros, alsó takaró rész az maradt a motoron!
Vágva? Esetleg egy képet tudnál róla készíteni?
Ja és van egy szinte új állapotú komplett, de az már az újabbhoz!
Ha kell valakinek szóljon!
A sárvédő része nekem még megvan azt hiszem!
Talán még a rendszámtartó része is, de az vágva lett, szóval gondolom az úgy nem érdekel!
Üdv!
Még mindig nincsen senkinek eladó 2003 SR50-re való hátsó rendszámtartó+sárvédő idoma?
Köszi szépen a válaszokat. A vénasszonyok nyarát természetesen ironikusan értettem bár ki tudja ha jól emlékszem tavaly karácsony másnapján 15 fok volt
itt a link , ezekből tudsz válogatni:
http://robogotuning.hu/shop_se...
Kimaradt a robogotuningból egy betű. Helyesen a link:

link
Én mindig lemosom, hogy tiszta legyen, kerekeket felfújom és akksit kiveszem és beteszem melegebb helyre. Kb ennyi. Az enyém nem fűtött garázsban áll így fontos a hűtőfolyadék fagyáspontja is ezt is ellenőrzöm.

Casey Stoner: neked meg ajánlom robogotunin.hu vagy egü-t. Biztos van náluk és rendelhető, de kérdéses, hogy milyen vénasszonyok nyarára gondolsz? Ahol nem hó esik ott eső, mint pl nálunk is.
A vénasszonyok nyarának lőttek. Én tegnap 20 cm havat söpörtem le róla, úgyhogy eltettem télire.
Tényleg van valami tippetek mit kell csinálni a téli álom előtt velük (akkumlátor kivétele stb..)?
Hy everybody ! Valaki tudna nekem ajánlani sr factoryhoz hátsó telórugót valami sima standard kéne nem kell méregdrága gázos a lényeg, hogy netről egyből tudjam pattintani ki akarom használni még a vénasszonyok nyarát
A kendával csúsztam,vizes úton kanyarban.
Ami a képen van az ez.
"Heidenau K62
Egész évre alkalmas profil optimális tapadással, szélsőséges időjárási körülmények között is, valamennyi talajtípuson."

Csak azért cseréltem le mert olyan tereprobogós volt a kinézete mikor horgászni járok akkor viszont jó lenne,a múltkor is fel kellett tolnom(+gázadás)egy füves emelkedőn,mert egyszerűen nem fogott a kerék semmit,csak álltam egy helyben,ha ráültem
Az egyik karbis a másik injektoros.
Ilyen fél enduro mintázattal nem csodálom, hogy csúszkáltál. ez nem arra van, hogy fektesd a géped. Nekem pirelli evo volt fennt. Kanyarodásnál a fülem karcolta a betont, magyarul tapadt. 10 rongy db volt. Itt is lehet pici pénzért gumát kapni. GUMIK
Hy All! Megtudnátok mondani mi a különbség az sr50 r és a factory között? thx
Köszi szépen!
50-esre kellene.Még folyik a hobbizás rajta,hogy tuti az e a baj,de 99% hogy az lesz.Holnap írok,ha szükség van rá,meg megnézem a vaterán is a srácot,hátha...Esetleg ha lehetőséged van rá,kérdezz utána,hogy tudnál e,és ha igen,mennyiért?

Előre is köszi!