Peti majd annyi kérdésem lenne, hogy az olajzást, hogy oldottad meg? Mert (lehet hülyeséget kérdezek/mondok) az olajpumpát a pillangó szelep vezérli, de gondolom azt kivetted belőle és a számítógépnek így mi adja a jelet, hogy azon a bizonyos fordulaton mennyi olajat kell adnia? Azt tudom, hogy pillangó szelep nélkül ha nincs rádugva a csatlakozó, vagy ha rossz a szelep akkor 1 csepp olajat se ad. Most ezen csak gondolkoztam majd írd meg ha véletlen gépnél vagy . Köszi
Köszi szépen a válaszokat. A vénasszonyok nyarát természetesen ironikusan értettem bár ki tudja ha jól emlékszem tavaly karácsony másnapján 15 fok volt
Én mindig lemosom, hogy tiszta legyen, kerekeket felfújom és akksit kiveszem és beteszem melegebb helyre. Kb ennyi. Az enyém nem fűtött garázsban áll így fontos a hűtőfolyadék fagyáspontja is ezt is ellenőrzöm.
Casey Stoner: neked meg ajánlom robogotunin.hu vagy egü-t. Biztos van náluk és rendelhető, de kérdéses, hogy milyen vénasszonyok nyarára gondolsz? Ahol nem hó esik ott eső, mint pl nálunk is.
A vénasszonyok nyarának lőttek. Én tegnap 20 cm havat söpörtem le róla, úgyhogy eltettem télire.
Tényleg van valami tippetek mit kell csinálni a téli álom előtt velük (akkumlátor kivétele stb..)?
Hy everybody ! Valaki tudna nekem ajánlani sr factoryhoz hátsó telórugót valami sima standard kéne nem kell méregdrága gázos a lényeg, hogy netről egyből tudjam pattintani ki akarom használni még a vénasszonyok nyarát
A kendával csúsztam,vizes úton kanyarban.
Ami a képen van az ez.
"Heidenau K62
Egész évre alkalmas profil optimális tapadással, szélsőséges időjárási körülmények között is, valamennyi talajtípuson."
Csak azért cseréltem le mert olyan tereprobogós volt a kinézete mikor horgászni járok akkor viszont jó lenne,a múltkor is fel kellett tolnom(+gázadás)egy füves emelkedőn,mert egyszerűen nem fogott a kerék semmit,csak álltam egy helyben,ha ráültem
Ilyen fél enduro mintázattal nem csodálom, hogy csúszkáltál. ez nem arra van, hogy fektesd a géped. Nekem pirelli evo volt fennt. Kanyarodásnál a fülem karcolta a betont, magyarul tapadt. 10 rongy db volt. Itt is lehet pici pénzért gumát kapni. GUMIK
50-esre kellene.Még folyik a hobbizás rajta,hogy tuti az e a baj,de 99% hogy az lesz.Holnap írok,ha szükség van rá,meg megnézem a vaterán is a srácot,hátha...Esetleg ha lehetőséged van rá,kérdezz utána,hogy tudnál e,és ha igen,mennyiért?
Robogobonto
Itt kérdezz utána