Gyári nincsen fölös,csak egy malossi,de gondolom 50esre kell.Mennyit szánsz rá és milyen sürgős?Lehet tudok felhajtani egyet.Esetleg a vaterán keress rá "mocalk" nevű felhasználóra és kérdezd meg tőle, rengeteg bontott cucca van,de nincs minden kirakva.
a prc-t és a kendát próbáltam,a mitas kb árban ugyanaz a kategória.
hidd el ami fenn van pirelli aminek szintén jó mintája van, az sem tapad ilyen hidegben rendesen,nagyobb vízben meg teljesen másképp viselkedik,mint a Heidenau(volt a motoromon)amivel simán keresztül mentem nagyobb tócsán biztonságosan,mert kiszorította a vízet maga alól.
átmeneti- téli gumiról volt szó.
Köszi a választ. Remélem, egy 20asból megúszom a szettet. Amúgy ezeket a heidenau pacskerokat minden időben lehet használni vagy a bordázata miatt inkább hideg időben?
Hála égnek megszabadultam tőle.Van még malaguti első teló meg első fék cak-pakk,Meg pár idom SR-re és annak is az eleje meg blokk pigis 50-es és vége a robinak.
Mitas volt az enyémen,elöl-hátul,új mindkettő. (Képeimen láthatod őket....)
Nagyon jó minta,ragyogó tapadás.Azt meg hogy te mire nem tennéd,de nem is próbáltad,szóval inkább hagyjuk.....
A Heidenaut merem ajánlani,az nagyon jó gumi,nem csak télen,hanem esős időben is jól tapad.Valamint a Sava ami kb ezen az áron van és szintén jó minőségű.10e körül mozognak ezek a gumik,de több szezont lehúz velük az ember és nem mindegy,hogy kanyarban kanyarodsz,vagy kelsz-fekszel
Persze lehet venni drágábban is,de azokat nem ismerem és gondolom nem is akarsz a két gumira 30-40e ft-ot költeni.
Az ilyen 5-6e Ft-os prc,mitas,kenda felejtős kategória Legalábbis én biciklire se tenném.A kendát régen megvettem (jól nézett ki,meg olcsó volt)2napig volt fenn,aztán miután kanyarban kicsúszott a motor segge másnap szedtem is lefelé.Arról már nem is beszélek,hogy beleért a (hátsó)sárvédőbe,pedig az a méret volt mint ami rávaló.
Üdv mindenkinek! Tudnátok segíteni, hogy a téli hónapokra milyen gumikat érdemes venni? Alapjáraton hómentes időben használnám, de félek, hogy a jelenlegi majdhogynem slick gumijaim durván instabillá válnak fagyos időben. Négy évszakosat vagy télit vegyek?
hidd el ami fenn van pirelli aminek szintén jó mintája van, az sem tapad ilyen hidegben rendesen,nagyobb vízben meg teljesen másképp viselkedik,mint a Heidenau(volt a motoromon)amivel simán keresztül mentem nagyobb tócsán biztonságosan,mert kiszorította a vízet maga alól.
átmeneti- téli gumiról volt szó.
Basszus Zoli,pedig rád számítottam.....
Nagyon jó minta,ragyogó tapadás.Azt meg hogy te mire nem tennéd,de nem is próbáltad,szóval inkább hagyjuk.....
Kemény mint a kő de nem csúszott alattam.Bár mikor mentem volt vagy 40 fok kakucson.Utána meg bevágtam a sarokba az egészet.
Persze lehet venni drágábban is,de azokat nem ismerem és gondolom nem is akarsz a két gumira 30-40e ft-ot költeni.
Az ilyen 5-6e Ft-os prc,mitas,kenda felejtős kategória Legalábbis én biciklire se tenném.A kendát régen megvettem (jól nézett ki,meg olcsó volt)2napig volt fenn,aztán miután kanyarban kicsúszott a motor segge másnap szedtem is lefelé.Arról már nem is beszélek,hogy beleért a (hátsó)sárvédőbe,pedig az a méret volt mint ami rávaló.
itt
http://robogotuning.hu/sct/154...
Szerintem egész jó áron találsz egészen jó gumikat
Egy 2002-es Di-Tech a másik gép....