Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári nincsen fölös,csak egy malossi,de gondolom 50esre kell.Mennyit szánsz rá és milyen sürgős?Lehet tudok felhajtani egyet.Esetleg a vaterán keress rá "mocalk" nevű felhasználóra és kérdezd meg tőle, rengeteg bontott cucca van,de nincs minden kirakva.
Valaki szánjon már meg egy Morini-s computerrel.....
a prc-t és a kendát próbáltam,a mitas kb árban ugyanaz a kategória.
hidd el ami fenn van pirelli aminek szintén jó mintája van, az sem tapad ilyen hidegben rendesen,nagyobb vízben meg teljesen másképp viselkedik,mint a Heidenau(volt a motoromon)amivel simán keresztül mentem nagyobb tócsán biztonságosan,mert kiszorította a vízet maga alól.
átmeneti- téli gumiról volt szó.
Köszi a választ. Remélem, egy 20asból megúszom a szettet. Amúgy ezeket a heidenau pacskerokat minden időben lehet használni vagy a bordázata miatt inkább hideg időben?
Hála égnek megszabadultam tőle.Van még malaguti első teló meg első fék cak-pakk,Meg pár idom SR-re és annak is az eleje meg blokk pigis 50-es és vége a robinak.
Az talán akadna itt is....

Basszus Zoli,pedig rád számítottam.....
Pigist keress az van.
Srácok,valakinek Morini computer,ami tuti működik,van e?És ha igen,mit kérne érte?
Mitas volt az enyémen,elöl-hátul,új mindkettő. (Képeimen láthatod őket....)
Nagyon jó minta,ragyogó tapadás.Azt meg hogy te mire nem tennéd,de nem is próbáltad,szóval inkább hagyjuk.....
Kendával elvoltam.
Kemény mint a kő de nem csúszott alattam.Bár mikor mentem volt vagy 40 fok kakucson.Utána meg bevágtam a sarokba az egészet.
A Heidenaut merem ajánlani,az nagyon jó gumi,nem csak télen,hanem esős időben is jól tapad.Valamint a Sava ami kb ezen az áron van és szintén jó minőségű.10e körül mozognak ezek a gumik,de több szezont lehúz velük az ember és nem mindegy,hogy kanyarban kanyarodsz,vagy kelsz-fekszel
Persze lehet venni drágábban is,de azokat nem ismerem és gondolom nem is akarsz a két gumira 30-40e ft-ot költeni.

Az ilyen 5-6e Ft-os prc,mitas,kenda felejtős kategória Legalábbis én biciklire se tenném.A kendát régen megvettem (jól nézett ki,meg olcsó volt)2napig volt fenn,aztán miután kanyarban kicsúszott a motor segge másnap szedtem is lefelé.Arról már nem is beszélek,hogy beleért a (hátsó)sárvédőbe,pedig az a méret volt mint ami rávaló.
Hát azt hogy milyet vegyél, sajnos nem tudom megmondani, de
itt
http://robogotuning.hu/sct/154...
Szerintem egész jó áron találsz egészen jó gumikat
Üdv mindenkinek! Tudnátok segíteni, hogy a téli hónapokra milyen gumikat érdemes venni? Alapjáraton hómentes időben használnám, de félek, hogy a jelenlegi majdhogynem slick gumijaim durván instabillá válnak fagyos időben. Négy évszakosat vagy télit vegyek?
Kicsit jobban szétnézel,ZXR-t kapsz ennyiért,és nem a legkisebbet.Üsse kő,lehet karcos....
Igen, néztem én is az árat. 125-ös "sport"motorért 350e? Haha...
Azt is írta,hogy szerinte kedvező,de hát ő az eladó.A vevő szerint meg nem kedvező
".... ez az ár nagyon kedvező...." Háááát......
Azt a Minarellisre írtam,nem a Di-Tech-re....Persze túlzás a "kétszer",de tényleg nagyot lép...
Ajjaj.
2x olyan gyors és erős? Valami nem stimmel.
Direkt nem írtam le,nem mertem.....

Egy 2002-es Di-Tech a másik gép....
Igen gyík szezon volt. Mostmár viszont végleg vége. Bejött a tél.
Mit vett helyette?
Nem volt olyan veszes inkabb hetvegi gurulasok 2-3 szlovak egy 2000 km es labanc ut egy pecs meg ide-oda.konnyen osszejon.Pedig szar esos volt a nyar.