Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a helyedben nem cserélnék szívócsonkot, meg hengerfejet sem, mert szépen összehozható. Nade nem akarok én beleszólni...
Hál istennek már nincs meg csak a fele.
Nem talalkozunk vmikor delutan es akkor megbeszelnenk szemelyesen?
Elektronika csere kell,természetesen!Hálistennek itt is fel lelhető már,nem csak a Mesternél!
Kéne hozzá vagy komplett karbis gyujtás vagy a Kinter féle csodaelektronika is De ha karbis a teljes gyujtás akkor már a kábelköteg de az már akkora összeg hogy inkább a Kinter féle gonoszirtás olcsóbbnak tűnik.
Vagy a javítás és eladás majd karbis gép vétele.
Csörögj rám,ha gondolod!
Ha osszeirnal nekem egy listat lehetopeg arakkal akkor azt nagyon megkoszonnem es jonnek neked egy sorrel :).Lehetoleg olcso alkatreszek kellenenek es hasznaltak.Meg pl olyan karbit 19 vagy 21mm amitol szedi a labat rendesen :).Mert komolyan gondolom mar az atalakitat es idegesit h daral foleg hidegen reggel,na az mar nagyon gaz .Elore is koszi!
Kelleni fog karbi,esetleg szívócsonk,elektronika,a hengerfejet alakitani,vagy cserélni karbisra,stb.Pontos összeget nem tudok,de ha gondolod,utána nézek neked.Kell egy pár dolog,de a végeredmény mindenképp megéri.Ha csak azt nézed,hogy nyugodtan elindulhatsz a motorral,nem kell attól félned,hogy valahol már megint otthagy.....
Hello!

A Factorym mikor bemelegszik és húzom a gázt akkor hülye fütyülő
hangot ad ki..

Mi lehet az oka?
Köszi a gyors választ! Egyre jobban tetszik az ötlet . De mi kellene hozzá és kb neked mennyi fájt? Ha jól tudom neked is meglett csinálva
Sértődj meg nyugodtan elhiheted senkit nem fog zavarni, viszont elárulom neked akármelyik fórumba mész és olyat kérdezel ami akár azon az oldalon vagy pár oldallal visszább található ugyanúgy el fognak hajtani. Ezért fórum a fórum és nem chat. Itt minden visszaolvasható sőt visszakereshető is. Nyilván senki nem várja el, hogy visszaolvass 100 oldalt, de 10-et minimum és esetedben meg is találod a választ, mert már egy ideje erről volt szó.
Szia!

Igazából pár dologra szükség van hozzá,ha ezek megvannak,akkor nem sok idő.A költség is nagyban függ attól,hogy mennyiért tudod beszerezni hozzá a cuccokat.Másrészt,mint ahogy anno beszéltük is,szerintem egy ilyen átalakítással inkább csak nyerhetsz,egyrészt a megbízhatóság,másrészt a jobb menetteljesítmény szempontjából.Ha gondolod,konzultálj Szabival ez ügyben,mert azt hiszem alkatrésze is akadhat hozzá,másrészt nekem is ő csinálná.De azt nem értem,hogy a motorod mért eszi ennyire az alkatrészeket.Mindig ez a gonosz Di-tech.....
Hello! Tpetihez lenne a következő kérdésem: még anno mondtad, hogy át tudsz alakítani Ditechet karbisra...az pénzbe mennyi lenne és mennyi idő? Meg pontosabban ez, hogy nézni ki? Mármint a folyamat.
Mert megint beszart a befecskendezőm már egy jó ideje amit még tőled vettem és teljesen jól ment vele egy darabig
Egy kis átkötéssel meg lehet oldani, de szerintem nem fogja bírni a generátor. Valószínűleg ha tompított és fényszóró is világítani fog, akkor a csökken feszültség miatt sokkal kevesebb lesz az összfényerő.
"...gyertyát néztem nem volt kiégve genyás volt..." Szóval a motorod "genyával" megy? Ilyen üzemanyagot még nem próbáltam, de azt hiszem a "genya" kicsit sűrű lehet neki......
Szia!

Én meg naivan azt hittem,ha valaki fórumot olvas,akkor képes legalább pár oldalt visszaolvasni,mielőtt megkérdezi kilencszáznyolcvanhetedszer ugyanazt....DE legalább az aktuális oldalt végig görgeti,minek alján a titok nyitja található.....
Ja jólvan rosszul értelmeztem :D Úgy szerintem elég nehéz lehet megoldani.
Ott van hátul a kis sárga kapcsoló. Azon az oldalon ahol az index van.
Ha azt benyomod akkor mind2 lámpa ég.
Sziasztok!

Nekem 1 Factory-m van és érdeklődni szeretnék hogy,, hogy lehet megoldani azt hogy ha fényszóróra kapcsolok akkor világítson mind a két lámpa?
Hali!
Kössz a sűrű válaszokat. Azt hittem, ha valaki kérdez személyesen valamit akkor arra válaszolnak és nem paragrafusokat idéznek fel. De azért kösszy :D
Hali
Meg minket is
Igen,a read-only-val nem is lett volna baj,és a klaviatúráját is kímélte volna......
Akarom mondani write only user
Ja nem ártana. Vagy csak nagy betűkkel kiírni, hogy olvass vissza és használd a keresőt. De most nézem a beírás előtt 6 hozzászólást kellett volna visszaolvasni és megvan a válasz arra, hogy miért durrog. Ennyit tényleg nehéz visszaolvasni. Sajnos ilyen a read only user
Lassan kellene berakni valahova GYIK.-ot.

Mondjuk Gyakran Ismételt Kérdések....nem indul a Di-Tech-em,durrog ÉS nem indul a Di-Tech-em,stb....A többivel úgysincs soha baj.....