Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen-igen. Mindig olvassátok el a kézikönyvet.
Akkor én elbaxtam.
Márpedig ez a gyári csomagoláson is rajta van. "Csak beltéri használatra."
Szivesen . Bármikor szólj ha kérdésed van
Bocs. Nemtudtam, hogy a Ditechet a garázsba találták ki
Köszi szépen. Lelket öntöttél belém.:)
Már amelyik
Monnyuk kabissal se mennék sarkadról szegedre.Bármekkora is a táv onnan ide.
Hámmer motoroztál vele. A ditech a vitrinbe való.
Nekem azért esett szét mert Sarkadról lemotoroztam vele Szegedre és másnap megállt városban hazafele .Hát nekem sokba fájt de nekem még volt elég sok problémám pl.:főtengelycsapágy,számítógép,befecskendező stb... és úgy volt 75 körül vagy mennyi.Amúgy olyan 20 körül van a dugós rész asszem .Remélem tudtam segíteni
Köszi szépen. Mitől hullik szét egy ilyen? Azóta fasza minden? Neked mennyibe fájt a mutatvány?
Aki esetleg 125-re akar váltani, annak ajánlom a motorom! Autóvásárlás miatt eladó. :(

hirdetés
Ilyet csinált még anno nyáron is az enyém. Az megfog állni és dugó lesz,henger fúrás és nekem még ott volt a főtengely csapágy és társai is.
Köszi szépen a segítséget.
Hétvégén leszedjük benzinpumpát, és kipróbáljuk, hogy valóban az e a hiba, ha nem akkor jöhet a keresgélés.
Eladó a képen látható új Malossi karburátor

Érdeklődni: racingbazar@freemail.hu

Malossi MHR 21mm-es karburátorszett (Dellorto PHBG 21 BS)
[M1610995]
22.000 Ft

Malossi MHR 21mm-es karburátorszett (Dellorto PHBG 21T). Széles körben alkalmazható, melynek köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet, egy 70ccm-es öntöttvas sport hengerszettnek is, vagy akár egy MHR TEAM high end versenyszettnek is. A beszerelést követően robogónk sokkal erőteljesebb lesz, melynek következtében javul a gyorsulása, illetve növekszik a végsebessége.
45 eFt?! Nos, azért már motort lehet venni.
Valoszínü igazad van mert 45000nél nem kért többet!Ebben benne van 1 hengerfúrás is!De most jó!
Ez nem jó.A sötét oldalon van a Mester.
Most határozottan!
Te most gonosz vagy.
"...valami sipoló hangot ad ki. Olyan mindha elfogyna a benzin..."
1. keresd meg a sípot benne
2. lehet hogy elfogyott a benzin?

benzin szivattyú... azért nézd át a vezetékeket,meg a biztosítékokat,hogy érintkeznek e rendesen.Engem már többször is megszívatott kontakthiba,mentem aztán hello.gyújtás ráad semmi...kicsit megmozgattam a vezetéket előjött a berregés mentem is tovább.Ezt évente egyszer megcsinálja,csak lustaság fél egészség én meg nem csinálom meg
Szóval még egyszer, hátha valaki.:)
Vettem egy Aprilia sr di-tech 2002-es motort, pöccre indul, szép hangja van, de menet közbe egyszer csak megáll, és valami sipoló hangot ad ki. Olyan mindha elfogyna a benzin. Van hogy újra indul , van hogy nem . Másnap simán indul, mindha sose lett volna baja. Van valami ötletetek, hogy mi lehet?
Előrre is köszönöm.
"...mindent kicseréltek benne!A szerelő azt mondta hogy többet nem akarja látni a motort!..." Igen, pont ezekről a "szerelőkről" volt szó régebben. Mivel nem ért a motorhoz, és fingja nincs hogy mi a baj, ezért mindent kicserél a balfa...., hátha alapon. Persze ezt közben Te fizeted. Az meg hogy többet nem akarja látni szintén az ő balfa....sága. Minek vállalta el, ha hülye hozzá?! Nem tudott jó kövér munkadíjjal lehúzni, és ezért húzza a száját Bár nekem ígyis lehúzás szaga van.....