Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát de oda kb 1l megy bele. akkor?
kinter lenne egy nem ide vágó kérdésem, de neked szakmába vág. Van egy japán kerti traktorunk és a lényeg, hogy sikerült még tavaly olcsó gázolajhoz jutnom csak ugye annyi a gond vele, hogy nyári azaz télen beledermed. Alul fém cső megy és ott a szűrő is. Oda kellene nekem valami fűtést kitalálni, hogy mire a szűrőhöz ér a gázolaj kiolvadjon és a paraffin vissza oldódjon bele, ne a szűrőt tömítse el.

Létezik vagy össze lehet dobni 12 V-os fűtőszálat ami viszonylag jó és olyan max 40W-ot fogyaszt?

Eszembe jutott az is, hogy egy 40W körüli 12v-os égőt dobok rá és azzal fűteném (esetleg halogént a nagyobb hő miatt, csak az meg érzékenyebb). Szerinted az is működőképes ötlet lenne? Víz szigetelést valahogy megoldanám az lenne a legkevesebb. Akksiról kapná az áramot egyébként.
Teljes mértékben egyetértek. Tényleg nagyon sok minden van, csak kicsit "kusza". Talán ha valami egü-höz hasonló lenne, nyilván nem olyan, de valami hasonló alapján lenne megcsinálva könnyebb lenne.

Bár mintha már írtad volna, hogy jövőre változás lesz, csak hát az még messze van:)
Igazán nincs mit. Egyre gyakrabban keresgélek Nálatok alkatrészt, és egyre több embernek ajánlottam az oldalatokat. Jól felszerelt bolt vagytok, csak nehéz megtalálni a dolgokat.
kinter köszönöm az ajánlást
Szerintem ez teljesen jó hozzá:

http://robogotuning.hu/spd/103...
Én biztosan nem szedném szét....
helo küld nekem rola képeket és müszaki állapotárol pl.gumik hogyan indul fogyasztása menyire sérult ilyesmi ha tetszik akkor oké a csere az enyémröl már szerintem tudsz mindent szinte minden uj benne de nem seder. ha jobnak latod esetleg kuld egy telefonszámot és egyeztetunk.köszi Ármin.
sziasztok az lenne a kérdésem hogy aprilia sr 50 97es évjárat-hoz milyen hajtómű olajat ajánlottok esetleg neten hol tudom megvenni olcsón.
Köszi a segítséget!
Elkezdett érdekelni ez a téma ezért rákerestem.Elég sok verzió készült a sportprogramból.
Google fordítós,de azért ki lehet hámozni:

"2.6.1 számos változás történt, hogy kezelni som temp és a megrekedt problémák DiTech volt szenved, főleg a hidegebb Az injekció priming (a zümmögő hangot, amikor elfordítom a kulcsot) bővült, 4 másodperc és 8 másodperc, ez a gyógymód néhány probléma a megrekedt és a biztonsági határpont pluggs ha rohan marad alapjáraton után egy ideig jó állapotban kezdődött. Another Szintén jelentős változás, az új szoftver, hogy a motor meleg sokkal gyorsabb"
Persze az kell hogy tudjon forogni.Több benzin több levegő gondolom a levegőinjektort is másképpen vezérli,valamint a gázállásszenzort is másképpen érzékeli,hiszen alapból csutkagázon nem forgott csak 6000et,módosítva meg 8000et(csak hasraütöttem)
Meg talán az olajpumpát is nógatja picit gyorsabb kattogásra.
Valószínűleg befecskendezési mennyiséget,ilyesmit állíthat még.....Gondolom,bár nem vagyok nagy Di-Tech fun....
Egy nyitottam kipufogó pl egy leo TT nem ártana rá.
Így mennyit megy a gyári kipufogóval?Az injektor lámpájának indítás után el kell aludnia,ha világít folyamatosan az nem az igazi.Valami elektromos hiba inkább,a mechanikusakat nem igazán észleli,nekem ilyen problémám a gyári elektronikával nem volt,csak a malossiéval,arra rákérdeztem ,nem lát töltést azért világít.Azért egy próbát megér,mérj rá műszerrel az akkura ,járó motornál.
Elvileg bizonyos számú hibát tárol az ecu,érdemes néha kiolvastatni-kinullázni a hibákat,mert lassítja az agyát
A fordulatszámkorláton kívül biztos van még amit állít,mert mikor anno elvittem Nagykátára azt mondta Csaba,hogy a legfrissebb van rajta.Gondolom akkor volt 1-2előző verzió,amihez képest javítottak valamit,ha csak a fordulatszámot oldaná,nem lett volna szükség további softra.
Megkérdeztem, a Malossi gyertyája átcsomagolt Denso. mindenesetre vettem champit az "csak"3310 Ft volt, de már stabilabb az alapjárat, kicsit "nyugodtabb" a járása a motornak. Bár ez lehet hogy az eláztatott ngk miatt van. A gyertyám 1 vastagabb alátéttel őzbarna csúcsú, csak a menetes rész fekete. úgy tűnik kipuffot kellene cserélnem, mivel a gyári kicsit agyonfolytott, 70-es hengerrel nagyobb gáznál fütyül:)))
Az lehet, hogy az emelt üzemanyagnyomás miatt ég folyamatosan az injektor hibajelző? Illetve ezt is resetelni kell egy esetleges korábbi hiba miatt?
+1 kérdés: a gyári elekronikás sportprogram az csak a fordszám korlátot oldja fel?
Köszi.
cagiva mito evo 125 eladó cserélhető Rs 50,Yamaha TZR 50,STb..

info: ms& mail: csababoy0@t-online.hu
mitooo Evo KAtt!
Cseréljünk egy tökéletes,megbízható,2000-es évjáratú Typhoon-ra!
nem, csak MALOSSI, véletlenül passzolhat másik.
Kopott hengerbe veszélyes új gyűrűt tenni
hello kérdezném hogy öninditózásnál factory dietech-en mekkora a jó kompresszió nyomás a levegőpumpánál?
szerinted el lehet adni egybe vagy szét szedjem és ugy hátha könnyebb mert minden tökéletesen muködik rajta és ha valakinek szuksége van valamire viheti!
Hello
70-es malossi dugóra akármilyen 70-esre való dugógyűrű jó?
Nem lessz semmi baja a hengernek?
A "sima" Densot itt a szolnoki yamaha kereskedés 1800ért hozta.Két pólusú azon nem érdemes hajligatni,a championnál 0.9.

Ha kevés az alátét akkor nem barna lesz a gyertya,hanem szürkés fehéres,szegény lesz a keverék és nem is megy úgy a motor.1vastag 2vékonnyal használtam,de bármennyit raktam bele,vagy vettem ki nem volt változás,nem durrogott stb.csak az elején.Általában akikkel beszéltem az 1vékony egy vastag vált be.
Köszi, akkor veszek egyet. Hézag itt is 0.9?

ez 3300 körül van, malossis denso 4500 körül. Neked hány hézagoló volt a polini kupakban? Ha kevés a hézagoló hogy jelentkezik?
Én sem hallottam még eddig Malossi gyertyáról....De nagy valószínűséggel nem saját gyártmány lehet az,inkább egy Champion,vagy NGK,és ők meg a nevüket adják hozzá.Persze lehet,hogy nincs igazam,de nem tudok róla,hogy gyártanának gyertyát....
A Champion tökéletes,esetleg Denso U31 ETR.(nekem az is jó volt,a malossi a 70es hengeréhez azt ajánlja)A malossi gyertya szerintem horribilis áron van,nem is igen van itt senki aki vett volna.Sőt én még nem is hallottam,hogy létezik
Sziasztok!
Keresek gyertyát a polini 70-es ditechembe, ha jól láttam Ti a champion RG6YCa -t ajánlottátok. Boltban ajánlottak malossi gyertyát, aminek tipusát, árát nem tudom. Tapasztalatok?