írj egy alvázszámot és megnézem a pontos típust
A szíj méretet csak úgy tudom megmondani, hogy kikeresem a hozzávaló szíjakat és összehasonlítom, de most van egy kis dolgom, majd másfél óra múlva megnézem
Ugyan csinálj már pár képet a blokkodról,aztán dobd fel valahova,és linkeld be a képek elérhetőségét ide....Csak meg tudjuk mondani,hogy milyen az a csoda blokk a gépedben...
A henger az tényleg drága, mert az én motoromhoz a gyári nicasilos henger 70 ezer (95 mm átmérő).
Az 1996-os SR 50 LC-hez mi a gyári szíjhossz? Az is érdekelne, hogy milyen széles alul a szíj profilja? Nekem most 16.5x8,1-es a szíj és a profil alján mértem olyan 12.5 mm-t. Viszont ez szélesebb, mint kellene, mert így hézagolni kell a tárcsát. És így már a berugó fogazott eleme is alig van rajta a meghajtó bordástengelyen.
Aztán kérdés, hogy elbukik-e az emissziós és zajvizsgálaton?! Nekem mindegy, ki milyen motort akarna üzembe helyeztetni, csak nehogy sokba legyen az olcsóság! Pusztán ezért írtam. Amúgy van egy honlap azon motorokról, melyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, és előbb ott megnézném.
Van a használtautón egy 80.000Ft. irányáron,de a henger és a dugó is kuka.Ha ilyen horribilis áron lehetne csak talpra állítani,akkor nem is agyalok benne tovább.
Rákattintottam a "www-s" linkedre, de azt írja ki hogy: A kiszolgáló nem található. Na ez már kapásból gonoszság. Zavart érzek az erőben... (Aztat meg tudom én hogy az nem is link valójában.)
Morinis van karbisban is de a kipuffja nem ilyen és a hűtőt takaró szélterelő is minarellis 2000-2001 körüli vizes verzióra utal www-s utónevű ultimate szériák voltak így párhuzamosan a morinis karbissal egy ideig.
Az is lehet hogy annó sötétlelkű Ditech volt, és átalakították. Sokminden előfordul ebben a mai gonosz világban. Inkább állj át Te is a sötét oldalra Luke....
Két lehetőség van szerintem.Az első,hogy Minarelli van benne,de akkor nem 2002-es.Másik lehet még Morini blokkos is például,de akkor injektoros kellene hogy legyen.
A szíj méretet csak úgy tudom megmondani, hogy kikeresem a hozzávaló szíjakat és összehasonlítom, de most van egy kis dolgom, majd másfél óra múlva megnézem