Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írj egy alvázszámot és megnézem a pontos típust
A szíj méretet csak úgy tudom megmondani, hogy kikeresem a hozzávaló szíjakat és összehasonlítom, de most van egy kis dolgom, majd másfél óra múlva megnézem
Nem,a dugó valóban nem drága,de semmire sem megyek vele,ha nincsen hozzá hengerem....
Ugyan csinálj már pár képet a blokkodról,aztán dobd fel valahova,és linkeld be a képek elérhetőségét ide....Csak meg tudjuk mondani,hogy milyen az a csoda blokk a gépedben...
na mármost tényleg nemtudom hogy az enyém milyen...morinis lenne...?nem lehet ezt megnézni valahol?blokkon?
A henger az tényleg drága, mert az én motoromhoz a gyári nicasilos henger 70 ezer (95 mm átmérő).

Az 1996-os SR 50 LC-hez mi a gyári szíjhossz? Az is érdekelne, hogy milyen széles alul a szíj profilja? Nekem most 16.5x8,1-es a szíj és a profil alján mértem olyan 12.5 mm-t. Viszont ez szélesebb, mint kellene, mert így hézagolni kell a tárcsát. És így már a berugó fogazott eleme is alig van rajta a meghajtó bordástengelyen.

Üdv!
Aztán kérdés, hogy elbukik-e az emissziós és zajvizsgálaton?! Nekem mindegy, ki milyen motort akarna üzembe helyeztetni, csak nehogy sokba legyen az olcsóság! Pusztán ezért írtam. Amúgy van egy honlap azon motorokról, melyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, és előbb ott megnézném.
a henger az tényleg drága de mihez képest, viszont a Meteor dugó az egyáltalán nem
Azta...Nem semmi árak vannak itten....

Van a használtautón egy 80.000Ft. irányáron,de a henger és a dugó is kuka.Ha ilyen horribilis áron lehetne csak talpra állítani,akkor nem is agyalok benne tovább.
Igen nicasil
Gyári dugó kb 40000.-Ft Érdekel?
Ahhhhh......

Nekem valami gyári is tökéletesen megfelelne,ez baromi drága...Ezek ugye nicasil-os hengerrel vannak szerelve?
Henger MALOSSI 318237 92290.-Ft átmérő 65mm
Dugattyú Meteor 12000.-Ft Átmérő 55mm
robogotuning,neked nincsen 125-öshöz hengered-dugód?SR,természetesen.
Pontosan így néz ki:
SR50 Levegős minarelli állóhengeres 93-96
SR50 Levegős Minarelli fekvőhengeres 94-96
SR50 Vizes Minarelli 94-96
SR50 Levegős Minarelli 97-2001
SR50 Vizes Minarelli 97-2000
SR50 Vizes Morini 00-02
SR50 Ditech Morini 00-04
SR50 Street Piaggio 03-tól
SR50 Ditech Piaggio Régi kasznis 04
SR50 Ditech Morini Új kasznis 04-06
SR50 Ditech Piaggio Új kasznis 04-től
SR50 LC Piaggio Új kasznis 04-től
125-ös SR-hez van valakinek alkatrésze,vagy esetleg tippje,hogy kinek lehet?Henger,dugó,ilyesmi kellene....
Sr www:)
A kép alapján Minarellis.Hmm akko lehet nem 2002es a moci....na mind1,lényeg hogy jol működik
-SR Di-tech 2000-2003.07.-ig Morini
-SR Di-tech 2003.07.-től Piaggio
-SR Netscaper,Stealth,Street 2000-ig,Minarelli
-SR R 2005-től (Új kasztnis) Piaggio karbis
-SR R Factory 2005-től Piaggio Pure Jet
-SR Racing,Sport,Funmaster 2000-2003.07.-ig Morini
-SR Racing,Sport,Funmaster 2003.07.-től Piaggio
-SR WWW 2000-ig,és aztán 2000-től,valószínűleg Minarelli,karbis

Nagyjából ennyire jutottam,az old SR-ek nincsenek benne....

Nem link egy festésvariáció volt www-s csak ez a hülye fórummotor asziszi akarok valamit.

Mondjuk a legtöbb vizes volt.Érdemes lenne fénykép az oldaláról is.
Rákattintottam a "www-s" linkedre, de azt írja ki hogy: A kiszolgáló nem található. Na ez már kapásból gonoszság. Zavart érzek az erőben... (Aztat meg tudom én hogy az nem is link valójában.)
Morinis van karbisban is de a kipuffja nem ilyen és a hűtőt takaró szélterelő is minarellis 2000-2001 körüli vizes verzióra utal www-s utónevű ultimate szériák voltak így párhuzamosan a morinis karbissal egy ideig.
Az is lehet hogy annó sötétlelkű Ditech volt, és átalakították. Sokminden előfordul ebben a mai gonosz világban. Inkább állj át Te is a sötét oldalra Luke....
Így a legegyértelműbb!
Két lehetőség van szerintem.Az első,hogy Minarelli van benne,de akkor nem 2002-es.Másik lehet még Morini blokkos is például,de akkor injektoros kellene hogy legyen.