Ditech? A SZO.....ATÁS bele van írva az ECU programjába.
1. sor: Indítás.
2. sor: Hőmérséklet mérés.
3. sor: Benzin befecskendezés.
4. sor: Gyújtás.
5. sor: SZO...... ATÁS.
6. sor: 10-ből 5-ször beindulás.
Hát ne csodálkozz Luke...., Állj át a sötét oldalra.
nem tud valaki rontáslevételt, mert az aprilia sr-em el van átkozva! ma reggel éjszakás után jönnék haza egyet nem fordít az aksi lemerült, erre a kollégám hazahoz visszamegyek a munkahelyre kocsival kiszedem az aksit.töltöm 3 órát visszamegyek belerakom pöc-röff erre az aksifedél burkolatának zárjába beletörik a kulcs természetesen tőbe.ekkor agybajt kaptam mivel egy kulcs van csak hozzá.kivettem a zárat kompresszorral fúróvágó üregelővel sprével addig fújtam meg dróttal piszkáltam míg ki nem piszkáltam cirka 1,5-2 órás mutatvány volt.a törött kulccsal lementem a haverhoz, aki másolt 3 darabot így újra heppy minden. JÖHET AZ ÚJABB MEGOLDÁSRA VÁRÓ FELADAT !írjatok már léci ki mire tippel!
Szevasztok
olyan kérdésem lenne hogy vmiért önindítóval nem indul be a motorom..de tolásra könnyen beindul, 2őt fordul és már megy is!
eddig hidegen is indult önindítóval habár kidobálta a bendixet és csak üresen tekert...de melegen nem indul nem tekeri be:S
szerintetek mi lehet a baja.
köszi
Nem beszélve arról, hogy nálunk 2007 tavaszán egy árban volt az új kasztnis Sr-ből a Factory és az LC-is na meg a street is asszem. EL is fogytak a motorok rögtön pedig nem kevés volt. Én szombati napon vettem akkor mi voltunk a 3. vásárló.
A felülete szép, nincsenek rajta bemaródások. Én inkább arra gondolok, hogy a szíj ékszöge nagy, ezért nem illeszkedik a variátor ékszögéhez. Nekem most 3AA-s feliratú variátor van rajta. A 3AA-as Yamaha variátor teljesen jó hozzá, csak már 0.5mm-t elkopott a gyári szélességéből. Viszont egy 3AA-s szíj 10 rugóba kerül. A 3AA-s variátor a gyári variátora az Apriliának?
pontosan SR 50 HOT RED SPORT 2001-es,de attol még vehették 2004-be,ki hogy nézi az évjáratot,az 500 000,- meg kb
az igaz hogy ki mennyiért tudja eladni ,annyit ér
Itt megtalálod az elérhetőséget.
Ez morinis/ditekk verzióra igaz.
Morinis újabb széria tuti.De a mina/morinis már nem biztos.Ott a keret és a felső csatlakozása a sprálnak eltérhet.
http://www.robogowebshop.hu/hu...
1. sor: Indítás.
2. sor: Hőmérséklet mérés.
3. sor: Benzin befecskendezés.
4. sor: Gyújtás.
5. sor: SZO...... ATÁS.
6. sor: 10-ből 5-ször beindulás.
Hát ne csodálkozz Luke...., Állj át a sötét oldalra.
mmsg.body.focus()
olyan kérdésem lenne hogy vmiért önindítóval nem indul be a motorom..de tolásra könnyen beindul, 2őt fordul és már megy is!
eddig hidegen is indult önindítóval habár kidobálta a bendixet és csak üresen tekert...de melegen nem indul nem tekeri be:S
szerintetek mi lehet a baja.
köszi
Üdv!
Üdv!
Üdv!
az igaz hogy ki mennyiért tudja eladni ,annyit ér