ma végre a Ditechemen nem romlott el semmi rájöttem a titkára. végre rájöttem a nagy titokra olyan boldog vagyok! a titok: nem mentem vele sehova, be sem indítottam mert egész nap esős rossz idő volt, tehát az eső a Ditech barátja és az enyém is !
90körül látom az árát neten amelyik nem jo!de ez irányár! tudok kuldeni képet csak össze kell raknom mert nics fent rajta a müa nyagok kulön nincs rola képem.
sajnos még egy kicsit tényleg kusza-kesze
De dolgozunk rajta folyamatosan.
Talán tavaszra rendben lesz.
Viszont ha kicsit jobban átbogarászod az oldalt, akkor látni fogod, hogy sehol nincs feltöltve annyi termék, mint itt. Ezért is tűnhet olyan kesze-kuszának.
Remálem tavasszal megváltozik a véleményed.
Sziasztok.Egy kérdésem lenne: a variátor külsö tárcsáján(ventillátor) a furat fogazott vagy sima?Tenap szétjött menet közben es nem tudom hogy a tengely fogazta-e le,vagy eredetileg is sima volt(morrini blokkos SR)Köszi.
Szisztok!
Nekem is vízhőfokjeladóra lenne szükségem és én ezt az üzletet ismerem, azonban itt csak ez az egy fajta volt.
Szerintetek jó 2003-as Morini blokkos Ditech-es mociba ?
helo bocs h most.össze raktam a motort de valami még nem tetszik neki sajna ugyhogy hiába kuldök neked képet attol nem javul meg.az a kérdésem h mennyire érdekel téged a motor mert ha anyira nem akkor szét szedem és alkatrésznek eladom de persze jobblenne egybe.ha érdekel irj h tudjak
lépni.köszi
A robogóval semmi bajom...Az elmúlt évek során nagyon sok ilyet láttam.Érdekes mindegyik 3-4 évet állt a kereskedésben?Nem hinném.
Az asszonynak van egy 2008-as peugeotja,2009ben lett vásárolva és forgalomba helyezve.Akkor szerinted az 2009es?
sziasztok az lenne a problémá hogy: van nekem egy aprilia sr 97es évjárat és ha rugom nem indul csak akkor ha egy kis benzin felszivok injekciós tűbe kiveszem a gyertyát és befecskendezem a blokkba akkor 3 rugás és indul ez az egyik másik ha beindul nagyon nagy az alapjárat ha nem huzom a féket megy a motor annyira nagy van mikor visszaáll rendesen de van mikor visít harmadik mikor már megyek vele kiteszem az indexet és folyamatosna ég de ha egyhelyben állok nemhuzom a gázt akkor villog öninditóval se indul eddig indult ha csak ráadom a gyujtást még a lámpa se és az index se és nemis dudál csak ha bevan indítva szerintetek mi lehet abaja valami elektromosság?
1.Hozzáértést
2.sorbanállást (mindig sok a melója)
De dolgozunk rajta folyamatosan.
Talán tavaszra rendben lesz.
Viszont ha kicsit jobban átbogarászod az oldalt, akkor látni fogod, hogy sehol nincs feltöltve annyi termék, mint itt. Ezért is tűnhet olyan kesze-kuszának.
Remálem tavasszal megváltozik a véleményed.
http://www.egumotors.hu/743-va...
Nekem is vízhőfokjeladóra lenne szükségem és én ezt az üzletet ismerem, azonban itt csak ez az egy fajta volt.
Szerintetek jó 2003-as Morini blokkos Ditech-es mociba ?
http://robogoalkatresz.odormot...
köszönettel
lépni.köszi
http://robogotuning.hu/spd/AP8...
Az asszonynak van egy 2008-as peugeotja,2009ben lett vásárolva és forgalomba helyezve.Akkor szerinted az 2009es?