Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap előtti témához...akkor a 2002-es Srben milyen blokk van?én is azthittem hogy minarelli.hol tudom ezt megnézni?
A papíroknak kell meglennie és megfelelő műszaki állapotban kell lennie.
És a megfelelő pénzösszegnek kell meglennie ami ehhez kell.
Ez azért nem egy orbitális nagy követelmény.
Két szíj, ez nagyon tetszik!
Ezért kell alaposan utánajárni, mielőtt rendelsz alkatrészt. Én maradok a jól bevált Mitsuboshi szíjnál. Ráadásul ha jól tudom, ez a gyári szíja is. Mivel általában használt (kopott) variátorra teszik rá az új ékszíjat, ha egyébként a szíj hossza megfelelő, csak idő kérdése hogy a szíj "szöge" hozzákopjon a tárcsákhoz. Persze addig a pár kilóméterig nem fog úgy menni a gép, de ez van. Egyébként pár nappal ezelőtt hoztak egy robogót, hogy cseréljem le a szíjat rajta. Mondta a tulaj hogy nem lesz sok gond vele, mert ő hozott ékszíjat is. Na mondom hála az égnek. Erre mit ad Isten, előszed nekem egy sima autóba való szíjat, hogy tegyem fel. Nézek rá érdeklődve hogy ezt komolyan gondolja? Erre azt mondta hogy robogó boltban adták neki, és vett egy másikat is, ha esetleg vékony lenne, rakjam fel mindkettőt....
A 250 ccm feletti motorok üzembe helyezésénél elég sok buktató van! Én nem vágnék bele egy régebbi évjáratú motor forgalomba helyezésébe. Olvasd el ezt, érdemes!
http://www.vmm.hu/20205.htm

Üdv!
Na jó, de mi a gyári szíjhossz? Ha rendelsz szíjat, az nem is tudod, hogy milyen hosszú, mert nem írják! Arról nem is szólva, hogy a szíj ékszögét meg sem osztják veled. Annyit írnak, hogy Aprilia SR50 LC-hez, 95-96 pl. Nekem most Athena szíj van rajta.

Üdv!
ez nem pénzkérdés presztízs, hogy így van egy misi multihipervariom nem malossi mutivario! amúgy a külső belső tárcsa legolcsóbból is min 10.000 Ft így meg nulla forint.amúgy visszaraktam levegőkulccsal húztam vissza és az anyából kiugrott a menet, így azt is csináltunk egyet 1,25 menetsűrűségűt, mert menetfésűvel megmértük és nem vékonyat hanem 8 milis anyát
Én ezért szeretnék (majd kééésőőbb) egy 600-690 köbcenti körüli supermotot (Husaberg, KTM ). Azzal ha véletlenül földútra tévednék ugye akkor sincs gond, de aszfalt az elsődleges és főképp város.
dr 350 ből a használtautón nincs is rendszámos csak 440-ért 91-es évjárat. Az meg felejtős. Majd meglátjuk mi lesz.
Hajrá akkor.
Bár én szótam.
A földút csak 1-2% lesz. Csak szar út. Nyomaték az remélem lesz.
Magyarán a földutazásra egy DR350 jobb lenne a 600-as túl nehéz és túl gyenge lesz.
Fődutakat kerülöm nagyon.Utálom a zötyögést.
Viszont a 43 paci nem nagy ménes és 30e van benne.
Bár te tudod.
Nekem az elhagyatott utakra enduro jellegű kell. Néha földút, csak száraz időben. Csak 60km-es körzet, szar utakkal, és nem kell, hogy gyorsan menjen, de ha kikerül a gyorsforgalmira akkor nem akarok szégyenben maradni. Ha neked is erre kellene felcserélődne a sorrend.
Mikor én csináltam még kellett de utána ha jól tévedek eltörölték.
Majd utána kell néznem.
Én egy karbis SV-vel szemezek 3 kilóért.Most pályagépnek majd valamikor forgalmizni.

Ezen az oldalon ahol a dominátor van nekem a CB 500 lenne a befutó 2.3.-két a 600-as hornet meg a Transalap.
De te tudod.
Amire lássuk be,megvan a reális esély.... Mennyibe is került volna újat venni....
Szia.
Érdeklődnék mi lenne az ára a motornak?
Forgalomba helyezéshez kell eredetiség vizsga most? Ahogy néztem 100k-ra számolhatok. Ha megveszem csak január helyeztetném forgalomba, hogy ne fizessek a következő évre teljesítmény adót. Mert január 1-én nem lesz a nevemen...
Igen. Lehet hogy összejön ez:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_dominator_nx_650-3839
529

Ha nem akkor egy másik, de lesz.
Egy hengeres?
Már sorry, hogy így beleugatok, de ha gyorsabban akarsz menni akkor gyorsan szorozd meg a motorod ccm-jét minimum 10-el, de az sem baj, ha 12-vel. Akkor menni fog. Kár tuningolni. Én 90 kg vagyok de a 400-as burgman se megy annyira pedig az 33 lovas. (nem sok). Nemsokára eljön kilátásba egy 650 honda dominator ha minden igaz annál már lehet, hogy lesz nyomaték. Nekem csak az kell.
128 kiló? A fogyás olcsóbb és egészségesebb tuning.
Nem tudom mennyit szedtél ki belőle, de ha szétrepül az egész, akkor legyen eszedbe hogy ÉN SZÓLTAM.....
Na ezért nem kell mindenféle szíjat belerakni. Van egy gyári méret, azt kell használni.