Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a büdös életben nem volt 2004-es.Inkább 2000 max 2001-es.És akkor még nem 500e volt a robcsi nameg egy kazal pigis valóban 2004-est dobtak ki 450e ért.

És hát van egy régi törvényszerűség ami nagyon nem jó de ez van.Minden annyit ér amennyit adnak érte.
jó helyen néztem :)))
köszi szépen a segítséget.

üdv
Hengerfejen keresd ,ne a hűtön.Kétvezetékes csoki megy rá.
Üdv.
Mi a bajod evvel a robogóval?teljesen jó állapotba van a képek alapján?Én meg a sok embert nem értem ,hogy ingyen akar szinte új robogót.Az újonan kb500000ft-ért vásárolt robogódat mennyiért adnád 6 évesen?
Szisztok !
Aprillis SR 50 DITECHen keresném a hőgombát.
Merre keressem? Én A hűtő aljára gondoltam, de ahhoz le kell robbantani a motor egész elejét? Tud valaki segíteni ?

köszönettel
nem tudom igazából 150 vagy a felett, attól függ mennyi az érdeklődő.
szia ghostrider 77. Először megpróbálom egyben eladni, és ha nincs jelentkező, akkor megpróbálom külön.
Vissza kettő, padlógázzzz! (Nehogy...)
Oke
Koszi a valaszt
Nem árt,ha két-háromszáz kilómétert óvatosabban mész vele szerintem.
Tudod mikor adnék egy levegősért 220.000-et....
Sziasztok!
lenne egy kerdese,most volt megfuratva es dugatyu volt cserelve az SR em be es azt szeretnem kerdezni hogy hany kilometert kell bejaratni,vagy hany liter benzint kel belole kijaratni?
Valaszotokat varom.
Emissziót nem néznek elég ha eu-ból jött és tudja legalább az Euro1-et. vagy 2-t.Zaj.Muhaha.Gyári dobom olt rá van írva a 92 decibel be sem indították.
ezek évek óta hordják be a motorokat. Nem én akarok forgalomba helyezni hanem ők én csak jattolok. Gyári puffal, és megfelelő állapotban át kell mennie minden vizsgán. Ennyi. Én ezért is csak tőlük vennék. Meglátjuk.
Szép: ez egy 2001-es
Sajnos rengetegen árulják a robogókat(persze minden mást is)úgy,hogy fiatalabbnak tüntetik fel,visszatekerik az órát stb.Aki nem ért hozzá,megveszi,aztán később már úgysem tehet semmit...
Engem kifejezetten bosszant mikor ilyen hirdetést látok mint pl ez...
Persze lehet,hogy aki árulja az is rosszul tudja ,hány éves a motorja.Hiszen állítólag hölgy az illető
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Egyébként a variátorod milyen állapotban van?Nem lehet,hogy az a baj?
Köszönöm! Pedig 752 hosszú szíj van rajta, csak Athena. Egyszerűen, ha nincs kihézagolva, akkor induláskor nem engedi kipörögni a motort, mert már eleve hosszabb áttétellel indul a motor. Már arra is gondoltam, hogy kicsit erősebb rugók kellenének a hátsó kuplunghoz, hogy később nyisson. De már belefáradtam, pénzt sem akarok rá költeni. Már vettem 5.0 gr-os görgőket is, de azzal meg van egy olyan sebességtartomány, ahol kipörög, de nem vált időben. Ezzel a gyári 5,5 gr-os görgőkkel a legjobb +kihézagolva az első variátor.

Üdv!
Az fain:s mikor vettem 2002esnek tudtam.na mind1 ezis hungarikum:):s
a szíj mérete
RMS 16,6x752x8
Malossi 16,5x744x8,5
Malossi kevlár 16,5x746,5x8
a szíj dőlése 30 fokos, az alsó méretet nem adják meg.
Ezek a méretek névleges méretek nem pontosan ezt fogod mérni, mert a névleges méret a szíj erősített részénél van.
Thnx!
És ha vizes,de hátul dobfékes,akkor nagyvalószínűséggel SR Stealth.
SR50 Vizes Minarelli 97-2000
A tiéd 97-es
zd4mzo100vs000915
a "z"után lehet nulla van nem o:)