Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor morini blokkosnál kintről befelé anya, alátét, az a valami, alátét. külső varió tárcsa, csapszeg belső varió és fogaskerék?
köszönöm
Szerintem nem kell....
nem találtam
Asszem tegnap leírtam. Vissza kellene kicsit olvasni...
értem, hogy túl van lihegve, de kell vagy nem?és miben és ,hogy befolyásolja?
Egyébként ez a hézagolási dolog egy kicsit túl van lihegve. Ha jól emlékszem a gyári varióban nincs is ilyen.
Sziasztok!

Igen túraplexire gondoltam. Nehéz dió, főleg használtan.
Meg kíváncsi lennék hogy kell rögzíteni a konzolt.
A blokk, igen azt valóban 2001-ig gyártották, de nekem az a gyanúm, hogy Minarelli.

Köszi a hozzászólásokat, és ha valaki tud plexiügyben segíteni....

üdv Nektek
Jah, csakhogy az a képen nem hézagoló alátét. Ez azt a célt szolgálja, hogy az első varió ne tudjon teljesen összemenni, és így a szíjat nem engedi kimenni teljesen. Ezáltal az áttétel nincs kihasználva, magyarul nem megy annyit a motorod. Ez is egyfajta gyári fojtás....
Biztos, hogy egy ilyen légterelőre gondolt? Véletlenül nem normális szélvédőre? Ilyesmire, mint itt van link?
Egü shopban van kék színű szélvédő.

EGÜ LINK

(Bocs,de nem lehet 2002-es Minarelli-s SR-ed,mert nem gyártották már akkor ezzel a blokkal....)
Sziasztok!

A segítségeteket kérem!
2002-es karbis vizes Minarelli Sr-em van. Szélvédőt szeretnék rá. Ha van valakinek fent ilyen, tudna nekem képet küldeni a rögzítéséről. Vagy ha valakinek van eladó vevő lennék rá!
Nagyon fontos, please help!

köszi Nektek!
nekem a variátor mögötti fogaskerék rezonált
valaki írja már le nekem, hogy a variót hogyan kell hézagolni a csapszeg és a külső tárcsa közzé kell a hézagoló alátét? meg ha rakok közzé alátéte végre megy jobban vagy jobban gyorsul, így írja már le valaki! köszi!mert valahol azt olvastam kell közzé, meg ezen a robbantott rajzon is van http://www.easyparts.nl/showdr... 14-es sorszámmal.
Sziasztok nagy segítséget szeretnék kérni!
Mentet közben valami berezonál a kipugogónál de már minden csavart meg mást megszorítottam rajta de nem változik semmi menetközben és amikor áll a motort akkor is ezt csinálja mi lehet a baj?
sziasztok! ha valakit érdekel jó tuning akkor van egy 100 as fekvő minarelis blokkom eladó!sr-be persze minarelisbe egy az egybe betehető még a gyújtás elektronika is jó hozzá!semmi átalakítás!a gázbofdenhez kell egy közösítő amit tudok adni vele. meg egy aerox 100 as hátsó kerék ami max.10 000 ft a kerékméret miatt.
helo ma jött meg a capágyam hétvégén össze rakom!2001 költeni nagyon nem kell rá mert mindent kicseréltem rajta mert ugye nem tudom h mi baja.egy festés ráférne itt ott karcos meg az elsö lámpa be van törve mert az elözö gazdája nem tudott motorozni!helyileg Vászoly balatonfüredtől 12km-re.az árát nem tudom mondj valamit aztán meglátom.!
Köszönöm szépen
Fityo,gondoltam hogy neked már összeállt nagyjából,a képek alapján.Mondjuk Zorro1973-nak címeztem az írást,ő kérdezte még tegnap,hogy miből áll nagyjából egy ilyen móka....
Na igen,a kipufogó kimaradt.... Pedig az is fontos....

Na ha egy ilyet összerakás után lenyúlnának tőlem,biztosan tökön szúrnám magam....
Na igen, nagyon belementünk a tuningba. Ez már tényleg nem 70 ezres kategória. Aztán majd jól ellopják.....
Kellene pár dolog, de inkább beszerzem máshol. Olyan emberrel aki meggondolja magát inkább nem üzletelek....
aprilia sr 50 dietch bontás. minden van
ami kell ird meg: ktmktm@freemail.hu
És még az is kimaradt,hogy már keresem a kevlár szíjat!
És még annyit ,hogy tényleg 12-es karbim van.Ha esetleg valakit érdekel gombokért odaadom