Igen túraplexire gondoltam. Nehéz dió, főleg használtan.
Meg kíváncsi lennék hogy kell rögzíteni a konzolt.
A blokk, igen azt valóban 2001-ig gyártották, de nekem az a gyanúm, hogy Minarelli.
Köszi a hozzászólásokat, és ha valaki tud plexiügyben segíteni....
Jah, csakhogy az a képen nem hézagoló alátét. Ez azt a célt szolgálja, hogy az első varió ne tudjon teljesen összemenni, és így a szíjat nem engedi kimenni teljesen. Ezáltal az áttétel nincs kihasználva, magyarul nem megy annyit a motorod. Ez is egyfajta gyári fojtás....
A segítségeteket kérem!
2002-es karbis vizes Minarelli Sr-em van. Szélvédőt szeretnék rá. Ha van valakinek fent ilyen, tudna nekem képet küldeni a rögzítéséről. Vagy ha valakinek van eladó vevő lennék rá!
Nagyon fontos, please help!
valaki írja már le nekem, hogy a variót hogyan kell hézagolni a csapszeg és a külső tárcsa közzé kell a hézagoló alátét? meg ha rakok közzé alátéte végre megy jobban vagy jobban gyorsul, így írja már le valaki! köszi!mert valahol azt olvastam kell közzé, meg ezen a robbantott rajzon is van http://www.easyparts.nl/showdr... 14-es sorszámmal.
Sziasztok nagy segítséget szeretnék kérni!
Mentet közben valami berezonál a kipugogónál de már minden csavart meg mást megszorítottam rajta de nem változik semmi menetközben és amikor áll a motort akkor is ezt csinálja mi lehet a baj?
sziasztok! ha valakit érdekel jó tuning akkor van egy 100 as fekvő minarelis blokkom eladó!sr-be persze minarelisbe egy az egybe betehető még a gyújtás elektronika is jó hozzá!semmi átalakítás!a gázbofdenhez kell egy közösítő amit tudok adni vele. meg egy aerox 100 as hátsó kerék ami max.10 000 ft a kerékméret miatt.
helo ma jött meg a capágyam hétvégén össze rakom!2001 költeni nagyon nem kell rá mert mindent kicseréltem rajta mert ugye nem tudom h mi baja.egy festés ráférne itt ott karcos meg az elsö lámpa be van törve mert az elözö gazdája nem tudott motorozni!helyileg Vászoly balatonfüredtől 12km-re.az árát nem tudom mondj valamit aztán meglátom.!
Fityo,gondoltam hogy neked már összeállt nagyjából,a képek alapján.Mondjuk Zorro1973-nak címeztem az írást,ő kérdezte még tegnap,hogy miből áll nagyjából egy ilyen móka....
Igen túraplexire gondoltam. Nehéz dió, főleg használtan.
Meg kíváncsi lennék hogy kell rögzíteni a konzolt.
A blokk, igen azt valóban 2001-ig gyártották, de nekem az a gyanúm, hogy Minarelli.
Köszi a hozzászólásokat, és ha valaki tud plexiügyben segíteni....
üdv Nektek
EGÜ LINK
(Bocs,de nem lehet 2002-es Minarelli-s SR-ed,mert nem gyártották már akkor ezzel a blokkal....)
A segítségeteket kérem!
2002-es karbis vizes Minarelli Sr-em van. Szélvédőt szeretnék rá. Ha van valakinek fent ilyen, tudna nekem képet küldeni a rögzítéséről. Vagy ha valakinek van eladó vevő lennék rá!
Nagyon fontos, please help!
köszi Nektek!
Mentet közben valami berezonál a kipugogónál de már minden csavart meg mást megszorítottam rajta de nem változik semmi menetközben és amikor áll a motort akkor is ezt csinálja mi lehet a baj?
Na ha egy ilyet összerakás után lenyúlnának tőlem,biztosan tökön szúrnám magam....
ami kell ird meg: ktmktm@freemail.hu