Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia hol tudlak elérni és mennyibe kerülni a rox felni ?
karai.szabolcs@hotmail.com
nulla 6 harminc 233 negyvennégy 96.
szia zoli32!engem is érdekelne egy pár alkatrész tudnál egy teló számot adni?
szia krakkai!ha érdekel van arox hátsó kerekem!
A rakétalámpás injektorost nevezik Ditechnek, az új kasztnisok közül a Factory az injektoros(Purejet), az SR 50 R pedig a karburátorral szerelt változata. Tudtommal.
Volt már erről szó. Jobb felül ott a kereső nem árt használni néha .

Egyébként valahol a hátsókerék és a rugó környékén van, ha van.
Sziasztok van egy 97es sr-m nem tudjátok hol van rajta a motor szám? váz számot azt vágjuk de a motor számot nem találjuk és az előző tulajjal se találtuk :D mondjuk nagyon nem is kerestük...Előre is köszönöm a válaszokat :)
Csá all keresek kör sr vagy rox hátsófelnit . elérhetőség az adatlapomon .
Köszönöm a felajánlást!
Köszönöm!
Kinter merre vagy?
ebben egy kicsit homály vagyok de melyik sr melyik? melyik a karbis? melyik az injektoros? sr 50 factory? ditech? sr 50r? vagy hogy van ez? előre is köszi a felvilágosítást
pedig nekem az is kellet volna!küld már el a számod és megdumáljuk hogy mi kellene!
dominic!
Van hátsó indexem.Adatlapomon van email cím,írj mennyire gondolsz árban(ha dobsz egy telószámot felhívlak,biztos megegyezünk)
Sajnos ezen egyedi idomba süllyesztett indexek vannak nem gyáriak.
Jónapot!

Érdeklődnék ,h. van-e gyári bal hátsó index és ha van milyen fajta és mennyiért? Ilyenre lenne szükségem!

Válaszát előre is köszönöm!
Akkor írj oda vagy mertusgabor@freemail.hu
Kinter nem érdekel egy pigis ECU?
Azt vágom.
Írj Egün én vagyok aki veszi átalakítódat is.
Dobj egy elérhetőséget.
Szia

Egyben sajnos nem érné meg eledni és a váz hegesztései miatt azt el sem adnám.
Stucnival együtt dh mennyi?
Nekem ezzel ellentétes a tapasztalatom. Ahogy kopik a szíj, kicsit esik vissza a fordulat. 5000km alatt kb egy olyan 500-at. Mondjuk nálam nem átlagos a használat. napi 100km munkábajárás 8000-es fordulaton, gáz visszaeresztés nélkül, r-go biztos egy helyen kopik minden... Most 65-t már 7500-on is megy, az elején 8000-en pörgött stabilan ugyanennyinél.
csa! menyiért adod az egészet?