ma újabb meglepi indulok el és csúszik a szíj szétszedem lemérem 16 és 16,5 milliméter közötti a szélessége, ezért nem ment és a varsátortárcsába is bemart kicsit. az baj?
ma jövök haza, behúzom az első féket és kottyan egyet a kormány, utána még egyet és még egyet szerintetek kormánycsapágy, vagy fellazult valami? hol lehet meghúzni? gondolkozok, hogy ditech-boatot csinálok úgy, hogy kötök rá 2-3 blokkot kikötöm az ECU-t teszek bele benzincsövét a sisaktartóba, a termosztátomat bearanyoztatom, mondjuk 9 ezerért szerintem az a kompresszorral felfújtatom mindenütt a hőgombát a lámpába teszem és egy kecses mozdulattal behajítóm a Tiszába valamelyik hídról!
Nincsen valakinek rossz ditech ECU-ja? Szét kellene szedni egyet óvatosan, és megnézni hogy mi a chip típusa ami kommunikál a game-boy-al. Hátha lehetne valami okosságot kitalálni, és nem kellene a game boy-os cartridge hozzá. Biztosan kommunikálna PC-vel is, ha szépen megkérnénk.....
Megkérdeztem apromotort,hogy mi a helyzet a malossi elektronikával.Mondta,hogy neki eddig nem sikerült meghackelni kéne neki is annak a szerviznek a címe ahol meg tudják csinálni a sportprogramot rá,ő is elvinné megcsináltatni
Másik amit megerősített,hogy a malossi elektronika nem engedi annyira forogni a motort mint a polini kupakos megoldása,persze a gyári elektronikán lennie kell sportproginak.Ha lesz kedvem visszarakom aztán megyek vele egy tesztkört,mi lesz a változás.
Nem nagy fordulaton nyit,viszont 7.5gr a görgősúly és a kipufogó is más....ok,megkérdezem,majd leírom a hallottakat,de 99%,hogy a malossira nem lehet semmit töltögetni
107-es van benne az tuti!Én is 90 kiló körül vok,próbáljak meg én is egy zöldet?Az am nagyon ordítós?akkor érdeklőd már meg ezt az elektronikát,majd beszélünk!
még azt el is felejtettem hogy van itt Debrecenbe egy fickó aki rá tudja tölteni a sport progit a ditecre!Az uncsitesóm most volt nála neki egy 50-es gyári pure jet-van egy zx van rajta!Nagyon jó lett erősebb meg tovább engedi forogni,én még nem próbáltam!azt mondja hogy a malossi-ra is tudna progit de itt azt írtad hogy arra nem lehet írni semmit,szerinted csak kamuzik
ár=5000ft/db
Másik amit megerősített,hogy a malossi elektronika nem engedi annyira forogni a motort mint a polini kupakos megoldása,persze a gyári elektronikán lennie kell sportproginak.Ha lesz kedvem visszarakom aztán megyek vele egy tesztkört,mi lesz a változás.