Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv mindenki egyik nap az egyik boltban láttam injektor tisztító adalék amit a benzinhez kell adni . És az lenne a kérdésem ,hogy nektek ezzel mi a tapasztalatok és hogy jó-e vagy használ-e a motornak?vagy véleményetek ?
előre is köszi .
Kinter Mester!

Lenne pár szakmai kérdésem!Illetve tanácsot szeretnék kérni.Elérhető vagy valamikor?Esetleg egy telefonszámot kaphatnék?Átálltam a sötét oldalra.....
töltsd fel az aksit.
Sziasztok!

Van egy 2004-es Aprillia SR ditech 50-esem.
Kb fél éve nem volt elindítva és jelenleg nem is áll szándékában elindulni.
Eddig mikor rátettem gyujtásra feltöltött, de most még ez se müködik.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?

Üdv
Moha
:D
okés,de eddig nem volt ilyen gondom...de naon nem zavar,csak gondolom megkérdem...
van ennél nagyobb bajom is a mocival perpill :)
Velem gyakran előfordul. Bekapcsolt kormányzár mellett, amikor felnyitod az ülést, épp hozzáér az index kapcsolóhoz, és bekapcsolhatja.
valaki találkozott már olyannal hogy kormányzárral áll a motor pár órát és ez idő allatt az index kar elmozdul annyit hogy a köv indításnál inexel a motor?
eddg azt hittem hogy valaki mindig elfordítja...vagy én elfelejtem visszanyomni,de neeem!
Nos, sikerült nagy nehezen kicserélni a fényszóró izzót. Előző tulaj nagyobb teljesítményűre csetrélte az eredeti 15W-ost, a fényszóró műanyag részei ezt nem annyira szerették, szépen meg is olvadt a műanyag az izzó környékén. Így aztán a régi égő feje nem jött ki a deformálódott lukon. Se ki, se be. Szerencsére a buherált izzó szétesett, így sikerült a deformált műanyagot kiköszörülni és az égő maradékát kiműteni a fényszóróból.
Szóval, igaz, nagyon gyenge a világítás, legalábbis a 2003-as SR50-en, de az esztelen buhera a világításnál is visszaüt.
Oké! Köszi!
Persze, csak úgy kell kivágni, hogyha normálisan felülről nézi az ember akkor ne látszódjon a nyoma. Tehát a kerék felől, de alulról.

Jó persze le lehet köszörülni a hegesztést, meg szépen eldolgozni, de aki lusta az csak úgy csinálja, hogy normál helyzetből ne látszódjon.
Simán meg lehet szerintem is így csinálni,ahogy mondod.Mi is csináltuk nemrég egy Jog-on.
Kiégetni nem lehet a gyári kipuffot? Ha nem segít az égetés és már tényleg szar így a puff még a kerék felől ki is vágnám, hátha pucolható, majd utána szépen visszahegesztetném. Haver egyszer úgy oldotta meg a régi Yamaha Mint-en. Vágott rá egy ablakot kipucolta, majd lánggal visszarakta.
Köszi a választ!
Aprillia SR ditech Idomok-alkatrészek eladóak.
PL:
Ditech 70-es tuninghenger dugattyúval:30.000huf
Műszerfal:7000huf
Főtengely:12000huf
Idomok
alkatrészek többféle robogóhoz is!
Ramirez:0620 4606391
Hi! Nekem van főtengelyem sr di tech -hez.5000km futott.Szép állapotban a hajtókar is tökéletes benne természetesen.Képet elküldöm az email címedre!
Üdv: Ramirez
Hát,ezeket nem tudod halkítani sajnos.Vannak nyitottabb kipufogók,amik nem olyan hangosak,pl. Sito Plus,vagy Leo Vince GP,de ezek nem jelentenek sokkal nagyobb teljesítményt,viszont cserébe nem üvöltenek annyira.Általában króm,vagy lakkos van mindből.De ne aggódj,ha lakkozottat veszel,úgyis le fog róla égni fél év alatt,és akkor átfújod feketére....
Amúgy van valami hokusz-pokusz hogy halkabb legyen a sprtkip.,mondjuk kb.mint a gyári? Vagy ezt felejtsem el,ugyanis muszáj leszek venni másikat mert a gyári elrömődött (katalizator) ujonnan meg 70e és késöbb fent áll a veszélye a dugulásnak. Kromozott vagy csak lakkozott-ba láttam sajnos festett feketébe nem (aprilia sr 50 karbis 2006évj.-kellene)
Hát ez kipufogó függő is.Ez a Silencer,vagy a Leo TT nem annyira üvöltős.
Szia!
Hívj engem,vagy Szabit,mindegy!
A GM-nek (Startautóban kapsz) van alublokkhoz való rózsaszín löttye. Én is ezt használom.
Valószínűleg gyújtáskapcsoló hiba lesz, de előtte átnézném a kábeleket is, hogy nincs-e kidörzsölődve valahol. Esetleg a kormányzár nem megy vissza teljesen a helyére, és a kormány elfordításakor megmozdítja a gyújtáskapcsolót is. Ez viszont menet közben balesetet okozhat, én sürgősen utánajárnék!
Engedd le az egészet.

Ez jó bele:
http://robogotuning.hu/spd/009...
Köszi. Gondolom, nagyobb autósboltokban érdemes keresni.
Sziasztok!DiTech Factory-m van és ha nincs is a kulcs a gyújtáskapcsolóban,akkor is bekapcsol az injektor,egy kicsit el is fordul a zár,mintha csak önindítóznék.Tolás közben,elfordítva a kormányt.Gyújtáskapcsoló vagy kontakt hiba lenne?