Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sportprogram?
Vettem észre. Sebaj, romet, swalbi, ETZ 250, ditech... Érdekel a technika, csak a családom hiányol már most is..
kinter!a ditecben van valami gyári fojtás!Mert a malossi ecu-val 80-nál olyan mint ha leszabályozna,és nem megy többet!Szerinted mi az oka!
Énisígykezdtem.
.......................Mmmmmmm...............megvett
em............2 hét telt el.
Elkezdett forrni a víz.
Levettem a henger.
Majd vissza.
De letörtem a kipufftartó fülét a hengerről.
Na onnantól KB egy évig ment a csúnyánnézésre szétjövés.
Majd 3 év viszonylagos kuss.
Most ott tartok hogy 2 éve nincs nem szerelek de 16e a motorban bennevan.
Tudom mit vállaltam, a vételárba belefért, szakmám a szerelés, meg a 12V kergetés, csak nem gyakorlom. De sikerélményt ad. Amikor összeraktam, kb 2 év után beindult, szóval van remény
Jah az más. Akkor az alapok megvannak. De azért vigyázz, mert a ditech gonosz ám.
Igazából birka türelmem van, csak garázsom nincs, ugyhogy a szomszédok örülhetnek, hogy a járdán darabokban a moci. Romettal kezdtem, ugyhogy minden dolgon elbütykölök, van már 3 ditech leirásom aztán majd lesz valami.Nem adom fel. Ha másnem ott a tél, akkor ráérek. Ugyis csak hobbimoci. a 650-es meg pöcröff...
:-)))
Ja és Nagykátán van egy szakember végső esetre...
Majd rájön.
Tuningolni működő motort szoktunk. Ha üzemképtelen, akkor előbb rá kell jönni a hibára. Főleg ha ditech....
ja ja!lehet fog az még keresni hogy csinálj neki karbisat!am most akarja a kicsávó tuningolni!
Má megineza gonoszditekk........mámegin..............most kezdte a srác vagy tudja mibe lépett bele?
Pénzt előre utalni?
"....csúnyán nézek a mocira és magától szétjön...". Szóval Di-tech? No akkor fogsz Te még arra csúnyábban is nézni....
szia!Tegnap nem válaszoltál arra hogy az ecu mellett használod az átalakítót is!
Talán ha olvasnád az e-mail-edet.....Csomagról a papír postázva neked,mehetsz reklamálni a postára!Hátha neked jobban megy majd,Barátom!
nem azért irtam mert köcsög akarok lenni csak nekem ez a tapasztalatom
mert énis szerettem volna venni tőle cuccokat, de 2-3 hete nem jöt semmi,mailra nem válaszol és a pénzt előre utaltam,
köszönöm, rendeltem is 2 szilentet meg egy RMS telót. nem tudod hogy kb. mikorra várható(postával rendeltem)?
Hagyd rá hüJe szegény
szimmering nem volt cserélve külön,csak főtengellyel együtt,azt meg nem én csináltam,mert lehúzó nélkül nem is tudtam volna szétszedni a blokkot.
asszem kupak az italmondónál van,vagy megkérdezheted a robogotuning,hu-n is.újonnan vettem a hengerszettet ezért volt hozzá minden,de egy plusz kupakot meg apromotornál sikerült szerezni
Mi van?
Amit irtál pollinihez kupakot azt hol láttad, melyik netáruházban?
Főtengőszimmeringet cseréltél már? Nagy meló?
Azért köszi az eddigi segitséget.
Most nézegettem benzinnyomásmérős videókat, szerintem én a környékén sem vagyok....:-///
A nyomásszabályzóról nem tudok,hogy szét lehetne szedni,legalábbis úgy,hogy utána össze is lehessen rakni és működjön sajna beszerezni sem lehet külön.A polini cucchoz csak a kupak,4alátét és a kis műanyag pöcök jár amit fel kell dugni a nyszabályzóba,ha rá akarod rakni a 70es cuccot az mindenképpen meg kell venned,vagy a malossi elektronikát.
Esetleg nézz rá még a membránra,ki tudja lehet nem zár rendesen.
A pumpának lehet tényleg az a baja,hogy szorul a trutyitól.elég érzékeny ketyere.próba szerencse szedd szét,hátha jó lesz
utánnanézek. Az a bajom, hogy ugy vettem a mocit, hogy majd 2 éve nem jöttek rá, miért nem indul. Összeraktam, és beindult, a gazdája költött rá egy csomót, aztán megunta és eladta. miután beindult kb. 100 km-t mentem vele, nem volt alapjárat, és nem volt benne erő, hogy emelkedőn menjen. Aztán kuplung és vario csere egy másikra, megnéztem a gyűrűkopást, szerintem olyan 0,2 a hézag a gyűrűvégek között. összereaktam, beinditottam, indult, pörgött, leállitottam, aztán nem akar indulni. vettem másik kompresszort,benzin és levegőinjektort, kicseréltem a csöveket, de semmi. kint van szikra, knt fecskendez a fecskendező, nem indul. kompresszió szemre van, mégsem akar indulni. szimeringen gondolkodom, illetve szivattyún, mivel a tartály szűrője lyukas, igy a trutyi belemehetett, és lehet, hogy azért nyom ilyen kicsit.
Nem tudod, hogy a nyomásszabályzót szét lehet szedni, vagy tegyek rá pollinit, ahhoz azt is adnak?

Amugy hasznos a video, lesz egy kis időm szétszedem a pumpát. Legalább tudnám mennyit nyom, csak nincs diteches ismerősöm it pesten, akinek lenne egy tartalékba...
Hát kérem a műtét az műtét Nem szedtem szét,mikor behalt(46000km-nél)kivágtam a kukába,vettem egyet használtan,azóta is az van benne tökéletesen működik.Meg biztos ami biztos alapon van itthon egy másik tartalékba
nem tudom milyen intenzíven kéne neki spriccelni lehúzott csővel,nem próbáltam,de zárt rendszer esetén jó pár Bar-ral kéne neki üzemelni, arról is találsz videót a tubon,mikor méri valami szaki