Te tudod,de ha más baja nincs érdemes lenne megcsinálni,pumpát 10ért kapsz,vagy olcsóbban is...meg a két index sem nagy tétel.
Na de te tudod,akkor várom az ajánlatodat
hello. mert benzinpumpája rossz és már nem nem akarok rá költeni.
motor is meg lesz bontva szoval abból is minden eladó.
holnap megmondom mi is az ára annak.
figyelj már erre mifelénk a motrok is drágábbak mint fent pesten én szabolcsi vok nézz szét a szabolcsi meg a pesti hirdetések közt van egy kis különbség....
Erre csak annyit tudok mondani,hogy jól átb@sztak akkor a festők...(Nem bántani akarlak,de az én festésem dekorral együtt sem volt negyven,és,bár ez ízlés kérdése,szerintem azért komolyabb....)
Új festést-tuningot nem fizetik meg...Amúgy szép állapotban van,meg gondolom az ár irányár,valamiből engedni is kell.
Hirdesd meg itt is,mármint az apró rovatban.
Aki ide a fórumra feljár,általában már megvette az Sr-t,de lehet kell neki mégegy,próba szerencse
Azt értjük.
Eladó szempontja.
Vevő meg azt fogja mondani hogy látott ilyet 100k-ért is és elvitorlázik.
Viszont mindíg van olyan aki beleszeret és elviszi annyiért csak ki kell várni.
Kérdés a kocsivásárlás mennyire időérzékeny.
Igen ennek a pillangójából vágtak le. Vagyis jobban mondva kiszedték az eredetit és alumíniumból csináltak egy fél pillangót bele.
Mást szerencsére nem barmoltak szét rajta, úgy hogy be lehet állítani a null pontot, csak ha beállítom, akkor meg levegőt nem enged át. Találtam egy karburátor pillangót, ami passzol hozzá és azt raktam bele. Csak úgy néz ki egy kicsit le kell belőle valamennyit szedni, hogy teljesen zárt (amikor a poti null ponton van) állapotban is kapjon egy kis levegőt a motor. Csak azt lenne jó tudni, hogy egy jónál mekkora hézag van a ház és a pillangó között.
Amúgy meg ez nem akkora gáz mert a motor megy csak az Ecu panaszkodik ha kivillogtatom.
Na de te tudod,akkor várom az ajánlatodat