Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Adott egy 2002-es morinis sr50-es, ami nem indul, illetve csak addig pöfög, amig az öninditó tekeri. Tanácsot kérnék, mit nézzek meg?Kösz.
Már vagy 2 hónapja ezt csinálja,csak nem akartam piszkálni hátha bekopik de nem akar...úgyh szétkapom
Köszi a válaszokat!Üdv,jó éjt mindenkinek!
Ha nincs elkopva a betét akkor be van ragadva a dugatyú!ezért fogja meg melegszik a tárcsa!Állítani am nem lehet meg kel járatni!
Köszike!Am igen sajna ki kell a kereket is,csak reméltem h hátha van egyszerűbb módja is,de sajna akkor nincs!Köszi a segítséget!
Azért vettem ecut hogy ezt az átalakítót kiváltsam mert nem tudtam beállítani normálisan!Nem volt alapjárat dúrogott meg prückölt össze vissza!De gndolom te is ezért vetél a polinire malossi ecut!
Misoc nálad mit jelentett a benzinpumpa hiba?
Kipufogó le, kerék ki a faszba, féknyereg levesz, fékbetét kivesz, megnézed, hogy visszamennek-e a dugattyúk, ha nem akkor mozgathatod jobbra balra hátha visszamegy, ha nem akkor dugó kipumpál nagyon finom csiszolópapír megcsiszol, visszatesz, új fékfolyadék feltölt, légtelenít és használ.

(nem tudom, hogy az sr-nél ki kell gyomlálni a kereket hogy kivedd a féknyerget. Szerintem nem nekem úgy rémlik. ) Ha levetted a féknyerget szétfeszítve megláthatod, hogy visszamegy-e a dugó. Legfeljebb lecheckolod a fékbetétet is.
Tárcsa..
Kedves barátom most tárcsa vagy dob fékes a mocid,mert a kérdésböl nem igazábol derül ki!Ha tárcsa fékes akkor ott fék betét van ha dob fék akkor ott meg fék pofa!
és azt hogyan is kell?
Rosszul nem lehet visszatenni. Valószínű, hogy valamelyik fékdugattyú nem megy vissza a helyére. Kell rendes pucolás és jó lehet.
ja ja
Sziasztok!Vki tudja h lehet e és ha igen akkor hogyan lehet állítani a hátsó féken,mert hozzáér a pofa a tárcsához és nem használom a hátsó féket és így is nagyon forró a tárcsa,és rendesen megfogja a motort!
Nemrég volt gumicsere és gondolom rosszul rakták vissza a féket!Köszi a segítséget!Üdv
A nyomásszabályzó kupakot rakd vissza a gyárit ,a polini rugós alátétes kupakja helyett.
Ditekké nemigen.
hi, misoc ugyis bont, az a telo sztem jó
csa zsoló!Ma próbálgattam az sr-t a malossi elektronikával,és 80 nál nem nagyon akar többet menni(az átalakítóval ment 100-at is)!mikor eléri a nyolcvanat olyan mintha leszabájozna!Szerinted mi az oka?
Sziasztok!

Tudatok segiteni abban, hogyan lehet megnézni, jó-e a ditech benzinpumpája? Azon túl persze, hogy zümög...
nekem ennyibe volt és már nem kell
mert te mennyiért tudsz?
elég drága ennyiért
eladó 2x1liter castrol power racing 2t
liter ár 3000Ft

érdeklődni:racingbazar@freemail.hu
Hali

Valakinek eladó AREA51 oldal sztender?

Üdv
Gábor
hello srácok,
szükségem lenne egy hátsó telóra a motorba, tudnátok mondani hogy milyen kell? ja és kéne még egy szilent is ami a blokkot tartja. azt hol tudok nézni? és esetleg erről egy robbantott ábra valakinek?
és mennyiért adod a Piaggio-s oldalsztendert?