Én gyári Factoryról tudok nyilatkozni. Ott 4500 környékén kezd el mozogni. Ja és az alapjárat kerek 2 ezer szóval érdekes lenne ha 500-nál nyitna. A karbisnak is ha jól tudom olyan 1500 az alapjárat szóval a 2 ezres nyitást is én kevésnek találom.
Kuplungot kár cserélni. Malossiban is van sima vas henger és van mhr is. Ezzel olyat mondtál, hogy mercim van... Több féle van. A multivar árát tartsd meg jogsira, hogy tényleg jobban menjen...
Jah és még annyi h milyen rugók kellenek hozzá mert úgy tudom h 2000es fordulaton nyitó rúgó kell mert a gyári csak 500körül nyit!De nem értek hozzá,lehet hülyeséget írok
Idézek:
ha rendelitek mindenképpen rendeljetek a kuplungba erösebb rugokat amik min. 2ezren nyitnak(gyári: 500rpm) és ha sportkiputok van akkor 4-5, 5grammig tegyetek bele görgöke
Szia!Köszi a választ!
A kipuff az leo vince tt,kuplung sztem cserélve lesz (csak ötlet kellene h milyenre legyen?!)
Egy malossi multivart kap még és egy malossi kevlár szíjat!
Most volt főtengely csere,csapágy,szimering!
Szeretném ha rendesen menne és ezért érdeklődök mindenről!
Am egy 70es malossi henger van rajta!
Előre is köszi ha még segítesz nekem!Üdv
sziaasztok!
mióta a malossi multivart kicseréltettem,ilyen büdös égett szag van mikor leszállok(de naon gyenge),viszont annál erősebb benzin szag...mi lehet?
Nem muszáj relét cserélni,meg lehet oldani az indexel párhuzamosan kötött ellenállással is.olcsóbb és talán egyszerűbb is.Az értékét nem tudom milyen kell,de van itt aki keni-vágja az elektronikát,(pl Kinter)
biztos meg tudja mondani
Lenne egy kérdésem. Szeretnék ledes indexet venni hátra már meg is van a kiszemelt index csak azt szeretném kérdezni ,h. kell-e elektronikus index relé hozzá?
Most én ezt úgy írtam hogy sport tuningra. Nem Mid-race-hez vagy racinghez vagy stb.... Van 10szer erősebb is reversétől de sporta sokak szerint a legjobb.
Idézek:
ha rendelitek mindenképpen rendeljetek a kuplungba erösebb rugokat amik min. 2ezren nyitnak(gyári: 500rpm) és ha sportkiputok van akkor 4-5, 5grammig tegyetek bele görgöke
A kipuff az leo vince tt,kuplung sztem cserélve lesz (csak ötlet kellene h milyenre legyen?!)
Egy malossi multivart kap még és egy malossi kevlár szíjat!
Most volt főtengely csere,csapágy,szimering!
Szeretném ha rendesen menne és ezért érdeklődök mindenről!
Am egy 70es malossi henger van rajta!
Előre is köszi ha még segítesz nekem!Üdv
Most komolyan azt hiszed ezt fórumon meg lehet mondani?
mióta a malossi multivart kicseréltettem,ilyen büdös égett szag van mikor leszállok(de naon gyenge),viszont annál erősebb benzin szag...mi lehet?
biztos meg tudja mondani
Üdv!
Lenne egy kérdésem. Szeretnék ledes indexet venni hátra már meg is van a kiszemelt index csak azt szeretném kérdezni ,h. kell-e elektronikus index relé hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm!
Erre gondoltál? http://www.kepesmotor.hu/elekt...