Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az valóban lehet, mindegy már más típust használok és ez bevált. Remélem neked is jól szolgál a gumi.
Mindegy akkor legalább 2 év van a kettőnk gumija között. Az enyém 2007-es szóval annyi idő alatt sokat változhatott a gumi keverék és lehet ezért érezzük az eltérést.
Újonnan vettem, persze. Nem biztos hogy akkori a gumi amikor vettem, lehet idősebb is mert külföldről hozták rendelésre.
Új motort vettél? Vagy használtat? Csak mert ha újat akkor esélyes, hogy egy idős a motorral. Sőt ha használtat akkor is.
Az látod lehet. Azt most nem tudom mondani, de holnap megnézem, 2005-ben vettem a motoromat.
De azt is el tudom képzelni, hogy változtattak a keveréken. Neked milyen évjáratú Maxxis gumid volt?
Nem meggyőzni szeretnélek csak leírtam az általam tapasztaltakat. Attól még lehet hogy neked megfelelő.
Azt hozzátenném, hogy csak a víz csorgott és nem kell félreérteni nincsenek vizelet tartási gondjaim

Csibewer:

Nekem akkor sincs gondom a Maxxis gumival hiába próbálsz meggyőzni.
Szia Pityu999!

Passzióból nem motorozok esőben de sajnos ez az egyetlen közlekedési eszközöm úgyhogy megyek eleget esőben. Szóval az volt a tapasztalatom hogy ha már kis eső is esett az aszfaltra rögtön érezhetően mászkálni kezdett a gumi oldalirányban.
Csak úgy passzióból én sem indulok el esőben, de ma is reggel sütött a nap aztán meg egy óra múlva szakadt az eső egész nap. Így motorozni 30 km-t fasza volt Még a tökömön is csorgott a víz
Nekem is elől Maxxis gumi van,nincs vele semmi probléma,nagyon jól betapad szárazon,brutálisakat lehet vele fékezni és döntögetni is lehet,70el be lehet vele venni egy majdnem 90 fokos kanyart simán.Vizes aszfaltom nem nagyon tudom ,hogy hogy viselkedik,mert esőbe nem szoktam motorozni,mert aztán csak a motort tisztíthatom utána
Nem tudom nekem nincs gondom vele. Igazából még te vagy az első aki panaszkodik a gyári gumira. Mint mondtam nekem nincs vele bajom és tapad is rendesen, nem csúszkál. Nem 1 húzós helyzetből mentett már meg
Biztos tapadást akartok vegyetek Heidenau K62-t eszméletlen az a gumi.
sziasztok skacok!van valakinek malossi sport henger a sr-én
Szia Pityu999!

Erről a gumiról nekem kissé más a véleményem, mármint a Maxxis-ról. Pont azért cseréltem le Őket mert már enyhén nedves útfelületen is érezhetően mászkált az úton, nem beszélve ha tényleg esett az eső. Michelin Sport Pilot-ra cseréltem, hát mit mondjak ég és föld a különbség köztük. Hozzáteszem a gumi alig kopott a 14 000 km ellenére annyira kemény az anyaga.
na ja a fékek....úgy hogy vagy 4 órán keresztül ázott szerencsétlen...behúztam és semmit nem lassult szinte
Persze tuti amiatt volt instabil. Én ma az enyémmel a körúton simán szakítottam 75-el előzgetve a kocsikat és semmi bizonytalanság. Nagyon eltalálták azt a gyári Maxxis gumit.

Kezem meg folyamatosan a féken volt és húzogattam szárítottam a féket, mert előtte nem sokkal majdnem megpusziltam hátulról egy kocsit a vizes nem fogó fékek miatt
mármint nem kifejezetten a continentalt, hanem normális gumit. nem ezen kéne spórolni. teszem hozzá:szerintem.
én is 5 évet tudok. amúgy van ilyen viszonylag nagy alulkormányzottsága a kanyarokban vagyis ,,tolja kifelé az orrát" gondolom az is az öreg gumik és a rossz tapadás miatt van ugye? most hogy szakadó esőben jöttem haza most kezdett el nagyon idegesíteni. egyszerűen a vizes úton 40től gyorsabban full instabil volt és éreztem hogy nincs tapadás. ja , és gondolom inkább a minőséget kellene választani (continental és társai). nem tudod hol lehet a környéken viszonylag elérhető áron kapni?
Szerintem 2002 11. heti a másik gumi. Így lenne ésszerű. Lényeg, hogy már az is 8-9 éves szóval cserés mind2. Az előttem linkelt oldalon is 4-5 évet írnak gumi élettartamnak.
a bal oldaliból arra hogy 2000-es én is rájöttem..bár én 8. havinak gondoltam fogalam nincs miért. a jobboldalit én is 2011-esnek gondoltam...rendkívül eszes windows7em naptárja szerint viszont ez az időpont még nem jött el...de lényeg ami lényeg csere a gumi. jól gondolom?
A baloldali képen lévőt tudom csak értelmezni, az 2000. év 8. munkahetén készült, azaz február vége, március eleje...
A jobb oldali meghaladja a képességeimet, de lehet 2001 31. hét, lehet 2002 11. hét, lehet 2011 2. hét (azaz most trevzeik legyártani )
Szia bgabi95!

Ez talán segíthet:

http://lancszett.hu/jelolesek-...
Hello,
lenne egy pár kérdésem a gumikkal kapcsolatban. Ha jól láttam azt vettem ki hogy az első gumi 2000 8.havi ezt szeretném ha valaki megerősíteni merrt a mocsok taiwaniak nem irják elé hogy DOT amiből egyértelmű lenne az évjárat. A hátsó gumit pedig nem tudom értelmezni. (Kép) Ha ez így van akkor szerény véleményem szerint sürgősen csere a gumi annak ellenére hogy még majdnem 3mm futófelülete van. Tudnátok ajánlani valami jó ár-érték arányú gumit?
Köszi előre is.=)