Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha baja lesz a motornak, úgyis a LED-ekre fogják. Még azt is ha besül a dugó...
Teljesen jogosan elvehetik a garanciát ha nem előírt olajat használ. Na persze nem úgy, hogy csak castrol powe1 racing 2T hanem a minősítésének kell egyezni (API, JASO, ISO). Persze nekem is meg akarták magyarázni, hogy csak Castrol, mert csak úgy van garancia, de körbe kell őket röhögni (az most mellékes, hogy azóta is Castrol van benne).

A LED sort ha belerakod elképzelhető, hogy megvonják a garanciát az elektromos részről (motorikus részről nem vonhatja meg, mert semmi köze hozzá), hiszen plusz fogyasztót építesz be és ha az ECU meghal vagy valami akkor simán ráfogják arra, hogy rosszul lett beszerelve.
Használj folyamatosan jó minőségű fagyállót, az keni a szimmeringet.
szia, ha soknak tartod a fogyasztást, rakj vagy rakass bele egy kisebb főfuvókat, gondolom 80++van benne , vagy esetleg fékek fognak kicsit azis picit emeli:D nekem bevolt rohadva az első amikrovettem, ja meg... ne huzd a szivatót:D mást nagoyn nem hiszem hogy lehet csinálni ,de ha igen akkor a többiek leirják
Hát sztem el. Minden apróságért beszólnak. Havernak azért akarták elvenni mert nem az előírt olajjal használta Bár nem tudom lehet nem mert nem a blokkhoz nyúlkálsz.
Hát igen, ettől félek én is. Szétszedtem, nem látszik ördöngősnek, de azért várok egy olyan választ, aki már szétkapta. Ilyenkor elveszik a garancia?
Én is azt akarom csinálni de ahogy nézegettem lámpát van benne 2 csavar de még mást is kell ott csinálni.. Kérdezgettem már embereket de mondták hogy miután szétszedted nem fog úgy illeszkedni mint azelőtt.
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy Sr 125-öst.
Esetleg tudnátok pár szót mondani róla, hogy nektem mennyit fogyaszt meg ilyenek? am nagyon kemény gép, megy mint a villám.. 110-et simán kihozok belőle.. Szeretem nagyon.
vegyél motowell rs-t abban benne van gyárilag
Én nem bontanám meg a helyedben a gyári lámpát,de elvileg amit szétszed az ember össze is lehet rakni A körlámpásé eléggé össze van ragasztva,nem tudom az új kasztnisé milyen,akinek az van biztos tudja hogyan lehet szétkapni.
Sziasztok!

Szeretnék az első fényszórókba LED világítást pakolni. Érdeklődnék, hogy mennyire bonyolult a beszerlési feladat, illetve hogyan érdemes. Aki végzett már ilyet, annak megköszönném segítségét.

(2 db 24 centis ledsorról lenne szó).
De.A legjobb technika,ha neked nem jön össze,vidd el olyanhoz,aki ért hozzá....
anno az én régi sr-em is simán bevágta az 5 litert ,de ment is,a mostani nem húz úgy,de 3at eszik
Hello!
Éven már 3x megy tönkre a víz pumpám, szimeringes lett. Nincs valami technikája hogy lehetne normálisan össz rakni hogy birja sokáig?! Valaki irja már le legyen szíves....:)
Hmm...Az,hogy nem nagy karbi,meg hogy ötvenes,így nem nagyon tudok mondani a fogyasztásra semmit sem.Egy ötvenes motor a legritkább esetben megy százat,de hetvenesből is csak a java képes rá.Ne az órájára hagyatkozz,az úgysem a frankót mutatja.Ami ott száz,az a valóságban nyolcvan lehet max.
Az 5,4 literes fogyasztás a qrva sok,kivéve ha hetvenes,akkor simán ehet annyit.De a karburátor és a benne levő fúvóka mérete nélkül csak találgathatunk,hogy mitől eszik sokat.Ha mondjuk egy 21-es karbi van rajta,akár ötvenes hengerrel is,akkor ehet ennyit.Szedd szét,és nézd meg,ennyit tudok mondani.
hello. nemtom hogy milyen henger elméletileg 50es nemnagyon értek a motorhoz akitől vettem aztmondta 50es a motor karbihoz se értek nem nagy a karbi.
Az újaknál az alvázszám 10. karaktere az évjárat.Nem tudom,a tiédnél már úgy van e.
Köszönöm szépen mindenki nevében!
Hi

Milyen henger és mekkora karbi van a motorodon?
sziasztok az lenne a kérdésem van egy aprilia sr-em 96os vagy 97es évjárat nemtom pontosan de 100km-en 5,4 liter a fogyasztása az nagyon sok szerintem igaz megy mert 100 a végsebessége de ha nem huzom neki akkoris sokat eszik. nemtudjátok mi a baja?
Heeee! Mondom neked.....
Fel tudna valaki ajanlani nekem egy kompressziomero orat egy meres erejeig? :$
http://koponyeg.hu/jatek/qhr41...
Bocsi a zavarásért! Köszi!
Szeptember 05. 8 óra 30-ig lesz fent.
Itt a 2. link, a magyar nyelvű leírás:
http://freemail.hu/mail/oriasl...
Itt az 1. link, de csak korlátozott ideig lesz elérhető, mert a freemail törli majd.
http://freemail.hu/mail/oriasl...