Nem ér..... a Kormi név már le van védve a macska egyesületnél. Kérlek 5 munkanapon belül változtasd meg a macsek nevét! Egyébként jól néz ki a motor, nekem előtte is tetszett! Én Steel City-ben lakom.
Multiméteren erre az mérő tartományra tettem és akksit mérve 12.30-at mutatott amikor indítóztam olyan 10.20-ra csökkent az akksi erősség nem hiszem, hogy rossz az akksi már amennyire értek a multiméterhez.
Nem ismerem, de az SR indítója is olyasmi lehet, mint a Keeway-é? Én egyszer szedtem szét aztán a mágnest fordítva raktam bele és visszafele forgott, de komolyan. Nem forgatta a motort csak a szabadonfutó pörgött
A valószínű nem elég. Mindenképpen meg kellene mérni azt az akkut, az a biztos. Vagy másik megoldás az hogy kérsz kölcsön egy biztosan jó akksit, és megnézed azzal. Ha ígyis lassan teker, akkor le kell kapni az önindítót, és fémtisztára kell pucolni a felfekvő felületét. Ugyanezt tedd meg az akku test és pozitív kábelével is, valamint a testkábel azon részével is, ami a motorblokkra megy. Ha továbbra is lassan teker, akkor elkopott az önindítóban a bronzkefe. Ekkor szét kell szedni, és kicserélni a keféket, és ha már szét van szedve, akkor alaposan kitakarítani a belsejét, és megolajozni a csapágyait.
Üdv!