Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szedd szét az önindítót, nem nagy dolog. Egy kis zsírzás, esetles szénkefe- csere. Ha nagyon leesik az akksi feszültsége, akkor cserés az akkumulátor.

Üdv!
Most az SR50 fórumra gondol a hölgy, vagy a sportmotor fórumaira, általánosságban?

Tisztelettel, kis kezét csókolom
FE501E
Azért a 3. kép jó volt, vagy hányadik is volt a "két körlámpás" kép?
Nem ér..... a Kormi név már le van védve a macska egyesületnél. Kérlek 5 munkanapon belül változtasd meg a macsek nevét! Egyébként jól néz ki a motor, nekem előtte is tetszett! Én Steel City-ben lakom.

Üdv!
Boltban kapsz, kicsit át kell fazonírozni az idomot.
www.robogotuning.hu
Hali all!
Újdonsült SR tulajdonos vagyok.
Király nagyon a gép de nincs rajta oldal kitámasztó.
Esetleg van valakinek eladó?(Bp)
http://a.imageshack.us/img827/...

Multiméteren erre az mérő tartományra tettem és akksit mérve 12.30-at mutatott amikor indítóztam olyan 10.20-ra csökkent az akksi erősség nem hiszem, hogy rossz az akksi már amennyire értek a multiméterhez.
köszönöm! jo éjt
helló szisztok jo autózgatást na jo mocizást
Ebből sem sok szaladgál már az utakon. De azért szép lesz, ha kész lesz. Most viszont elköszönök, jó éjt Mindenkinek.
Nem ismerem, de az SR indítója is olyasmi lehet, mint a Keeway-é? Én egyszer szedtem szét aztán a mágnest fordítva raktam bele és visszafele forgott, de komolyan. Nem forgatta a motort csak a szabadonfutó pörgött
Meg a tetőlemez és a két ajtot fogja a mágnes a többit nem
ja meg van a nitro circus az MTV-n tök jo
FIAT 131 mirafiori 79 aztán ha idegekkel birom jövöre megy gépátvételre rali2 historyc és ennek az alja is ezüstmetáll
azthiszem lépek , elalszom
Na azért ebben is van "pár óra" munka. Milyen autó ez?
:)
Nekem meg az 5-éves projektem majdnem kész fázisa
ésaz "újjjjj" autója:)
Báttyámmal és az autójával _:)
Majd jól felbőszíted a motoros társadalmat.
A valószínű nem elég. Mindenképpen meg kellene mérni azt az akkut, az a biztos. Vagy másik megoldás az hogy kérsz kölcsön egy biztosan jó akksit, és megnézed azzal. Ha ígyis lassan teker, akkor le kell kapni az önindítót, és fémtisztára kell pucolni a felfekvő felületét. Ugyanezt tedd meg az akku test és pozitív kábelével is, valamint a testkábel azon részével is, ami a motorblokkra megy. Ha továbbra is lassan teker, akkor elkopott az önindítóban a bronzkefe. Ekkor szét kell szedni, és kicserélni a keféket, és ha már szét van szedve, akkor alaposan kitakarítani a belsejét, és megolajozni a csapágyait.
köszi
nembaj azthiszem holnap bedobok egy videjót :) majd akinek nem jön be az ne nézze meg szerintem