Megnéztem az akksinak valószínű semmi baja.
Mi lehet a hibás alkatrész, mert nem indúl önindítóról csak berugókarral?
Esetleg gyújtáselektonika vagy valami más okozhatja?
Amikor indítózok akkor az önindító relé kattan és csak nagyon lassan vagy egyátalán nem tekeri.
hm hát nemrég regisztráltam erre az oldalra de a tapasztalatom, elég rossz az itteni emberkékről "tisztelet a kivételnek!"
olyan gyerekes megszólalások vannak meg fikázás...
amúgy énis gondoltam ,hogy töltök fel autós videót és képet mert szeretek vezetni :)
Csak azért mert nekem az autóm színe is hasonló, az előző forgalmiba olívazöld volt a megnevezése, erre az okmányirodás nő önhatalmúlag átírta grafitszürkére. Pedig az én autóm akkoris zöld beütésű.
Nekem uj swiftem van de már nézegettem rajt hogy ugyan ugy az elsö dobbetét mögé befészkeli magát a sár gondolkozom hogy leveszem és megtísztítom hiába a12-év átrosdásodási garancia de ha rozsás akor már csak a flex segít rajt amig nem lyukad át adig csak felületi rosda ként kezelik
A Swiftnél meg az első sárvádő/küszöb találkozásánál rakódik be a kaki. Arra megy az esővíz elvezetés, alulról meg rakódik be a sár, hiába a műanyag dobvédő. Kiszáradni persze nem tud. Ötletes megoldás....
A tank beöntőcsönél meg áll a sár állandóan mert a doblemez ugynevezett felső sarkára helyezték és egy merevítő műanyagot is átkötöttet arra szépen rakodik fel a sár egy réteg meg még egy meg még egy és kész a fecske fészek akinek astrája van az tudja hogy gépi mosó ezt nem viszi le/nekem nincs de párat foltoztam már/ lekell hajolni és máris tovább lesz pár évig opelka
Mi lehet a hibás alkatrész, mert nem indúl önindítóról csak berugókarral?
Esetleg gyújtáselektonika vagy valami más okozhatja?
Amikor indítózok akkor az önindító relé kattan és csak nagyon lassan vagy egyátalán nem tekeri.
olyan gyerekes megszólalások vannak meg fikázás...
amúgy énis gondoltam ,hogy töltök fel autós videót és képet mert szeretek vezetni :)