Na igen ez lehet. De mondom ahogy én eddig nézegettem nem tud leérni, mert a gumi nem engedi. Meg nem nagy majrécsík van a gumin sem. Alig egy pici.
Az oldalsztender meg nekem még a Keeway-es időkből rémlik egyszer amiatt estem el majdnem. Azon alacsonyan volt nagyon. Bár most, hogy belegondolok az SR-nek magasabb az oldala ott nehezebben érhetne le.
Hát nekem nem ért még le soha. Sőt szerintem nem is tudna az enyim. Mikor lemosom a mocit meg szoktam döntögetni ide-oda oldalra, hogy folyjon ki mindenhonnan a víz és akkor megdöntöm rendesen jóval a gumi szélétől kijjebb ahol már rég elvesztené a tapadást, de akkor sem koppan le a sztender. Szóval nem értem, hogy érhetne le.
nah megvan a motor! nem pörög,jól megy,végsebessége 75 lett...! indulásnál valami kercegő hangot hallok(apám nem) az mi lehet?
Meg még valami,ami ma jött elő...ahogy elindulok a benzin mutató elkezd lefele menni...de vagy negyed tankot,ha megállok vissza kúszik a helyére...ezzel mit lehet kezdeni?
Van hozzá RMS is, csak hibás a katalógus, itt van a képen ez való morinis di-tech-hez.
A BUZETTI sajnos nagyon nincs sehol raktáron, nekem sincs most, pedíg olcsóbb.
Szia tpeti!
Azt szeretném kérdezni hogy neked a motorod a gyujtás kapcsoló alatti lábvédő idom festve van e ? és mivel fényes vagy matt fekete vagy esetleg még gyári?
Persze én tisztában is vagyok vele. Nem is fordul elő gyakran ilyesmi (egy évben 1-2-szer).
Ma "versenyeztünk" egy tanfolyamtársammal a város egyik végéből a másikig (kötelezően belvároson keresztül) ő kocsival én motorral. 11 percet vártam rá a célban. Nem akarta elhinni. Pedig nagyra volt, hogy nincs értelme ilyen motornak a kocsi sokkal jobb. Koppant szegénykém
Én nem mondtam hogy nem megy el bárhová, de a robogókat nem erre találták ki. Ráadásul teljes gázon.... A két nagyszerviz közt megtett km ilyenkor erősen csökken.
A régieken még nincs kikönnyítve az idom a megfelelő helyen? Az újakon én úgy tudom ki van. Legalábbis úgy hallottam. Nekem nincs, nem akarom, hogy leérjen minden balos kanyarban.
Meg tudja vki mondani milyen oldalsztender kell a morini blokkol ditechre? Hova kell ezt felfogatni? Ki kell vágni a hasidomot vagy rongálás nélkül is felszerelhető?
http://youtu.be/Fs3x1MoodYo