Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép hangja van pörgetve a kurva anyját Valaki nem akar nekem adni egy ilyet csak úgy?:D:D Sokkal szebb szerintem, mint a ZX és társainak.

http://youtu.be/Fs3x1MoodYo
Csak videóba hallottam meg karbison ditekken fullra más hangja van. De gyárinál csak jobb lehet
Most nézem van sok típusra. robogotuning.hu árul is ilyet 46770-ért.

Milyen hangja van egy ilyen kipuffnak?
Én már láttam ilyet Yamaha TZR-en.
Más téma. Látott már valaki ilyen kipufogót? Szerintem kurva jól néz ki. Felrakva így néz ki:
SR-en le kell fektetni a motort hogy leérjen.
Na igen ez lehet. De mondom ahogy én eddig nézegettem nem tud leérni, mert a gumi nem engedi. Meg nem nagy majrécsík van a gumin sem. Alig egy pici.

Az oldalsztender meg nekem még a Keeway-es időkből rémlik egyszer amiatt estem el majdnem. Azon alacsonyan volt nagyon. Bár most, hogy belegondolok az SR-nek magasabb az oldala ott nehezebben érhetne le.
Bár nekem már kicsit lógott lehet azért ért le amikor már jobban odadűtöttem.
ehol egy buzetti csak ez factoryra való
Hát nekem nem ért még le soha. Sőt szerintem nem is tudna az enyim. Mikor lemosom a mocit meg szoktam döntögetni ide-oda oldalra, hogy folyjon ki mindenhonnan a víz és akkor megdöntöm rendesen jóval a gumi szélétől kijjebb ahol már rég elvesztené a tapadást, de akkor sem koppan le a sztender. Szóval nem értem, hogy érhetne le.
A középsztender jóval hamarabb lent van mint az oldalsztender. Ezért szedtem le én az középsztendert.
Arilia Leonordo 125-150-250-300 fórumot találsz az index.hu-n.

Üdv!
nah megvan a motor! nem pörög,jól megy,végsebessége 75 lett...! indulásnál valami kercegő hangot hallok(apám nem) az mi lehet?
Meg még valami,ami ma jött elő...ahogy elindulok a benzin mutató elkezd lefele menni...de vagy negyed tankot,ha megállok vissza kúszik a helyére...ezzel mit lehet kezdeni?
Van hozzá RMS is, csak hibás a katalógus, itt van a képen ez való morinis di-tech-hez.
A BUZETTI sajnos nagyon nincs sehol raktáron, nekem sincs most, pedíg olcsóbb.
cassati 626 spoiler
Szia tpeti!
Azt szeretném kérdezni hogy neked a motorod a gyujtás kapcsoló alatti lábvédő idom festve van e ? és mivel fényes vagy matt fekete vagy esetleg még gyári?
Persze én tisztában is vagyok vele. Nem is fordul elő gyakran ilyesmi (egy évben 1-2-szer).

Ma "versenyeztünk" egy tanfolyamtársammal a város egyik végéből a másikig (kötelezően belvároson keresztül) ő kocsival én motorral. 11 percet vártam rá a célban. Nem akarta elhinni. Pedig nagyra volt, hogy nincs értelme ilyen motornak a kocsi sokkal jobb. Koppant szegénykém
Én nem mondtam hogy nem megy el bárhová, de a robogókat nem erre találták ki. Ráadásul teljes gázon.... A két nagyszerviz közt megtett km ilyenkor erősen csökken.
A régieken még nincs kikönnyítve az idom a megfelelő helyen? Az újakon én úgy tudom ki van. Legalábbis úgy hallottam. Nekem nincs, nem akarom, hogy leérjen minden balos kanyarban.
Pl. Buzetti nevű jó rá....Igen,ki kell vágni a hasidomot.
nah ez engem is érdekelne...nem szeretem az egész motort emelgetni,ha csak a garázst kell bezárni...
Sziasztok!

Meg tudja vki mondani milyen oldalsztender kell a morini blokkol ditechre? Hova kell ezt felfogatni? Ki kell vágni a hasidomot vagy rongálás nélkül is felszerelhető?
mind1 már...ha már kicist jobb lesz,én örülni fogok :P
este kiderül...
Mi már az elején mondtuk, hogy nem ér annyit az egész. Beleölsz 30 ezret és alig fog jobban menni, mint egy gyári.

kinter: Én Szerencsig elment Nyíregyházáról kopp gázon. Bár elvettem a gázt 3 helyen (Rakamaz, Tokaj, Tarcal).

Ma voltam C kategória Kresz vizsgán és sikerrel túl vagyok rajta.