sziasztok ugye ahogy elöbb simeséltem van egy ien motorom még mikor szar volt a fötengö variátor nagyön pörgött igy rengeteget evet másik fötengüövel vriátor hejrepofozásával ujj 4g os verseny görgövel kevesebbet fog zabálni nem?
Sziaszotk ! már régeben beszéltünk nekem van egy 2006os Aprilia Sr 50 R Lc /factroy/ robogóm piaggio blokkos! szétszedtük a motort mert furcsan gyoult 30ig kiderült hogy a fötenegylnek a redözete nem minnehl volt tökéloetes a variátornál is volt eg y kis keveredés a szerelöm rakott bel egy másik fötengöt(uj) meg a variátorba 4g os verseny görgöket! és kiderült hogy mégsem volt lefolytva ! holnapm egyek a motor ért most végre is jobban fog menniavyg csak sokal jobban fog gyorsulni?elöre is köszi .
Üdv!
Megvan mi a baj. Injektor befecskedező (az a zöld kis cucc amire a csatlakozót rá lehet dugni). Ha valaki tud egyet használtan vagy van neki, az minél elöbb szóljon. Nagyon fontos lenne!
Köszi!
Így hirtelen nem tudok neked szíjméretet mondani,de valaki biztos tudja fejből.Ha felrakás után elindítva nem feszül meg,akkor az gáz szerintem.A görgő súly,hogy milyen kell épp a te motorodhoz,az kísérletezés kérdése,ki kell próbálni.De nekem a 6,5 az soknak tűnik.
Ha tudsz,inkább még ma,holnap nem biztos hogy itthon leszek.
Van,hogyha kell,akár azonnal is.Nem messze Szabitól.
Egy cimbi bont egy DiTech-et,megkérdezem neked.Mennyit szánsz rá?
Má aszittem főzősuli van itten.
Mi ez pacal?
Megvan mi a baj. Injektor befecskedező (az a zöld kis cucc amire a csatlakozót rá lehet dugni). Ha valaki tud egyet használtan vagy van neki, az minél elöbb szóljon. Nagyon fontos lenne!
Köszi!