Erre a Factory dologra nem tudok mit mondani.Belém folyamatosan azt sulykolták,hogy csak a Di-Tech a Factory.Ezek szerint ez marhára nem így van,szerintem inkább az "új" karosszéria neve lehet.Egyébként nagyon szép motor,különösen tetszik ez a szín,és ez az ülés.
Üdv!
Felraktam a fotóim közé a robogóm fotóit a faktory felirattal és a nemlétező vész leállítóról is Ami nekem nem hiányzik csak furcsa hogy ezen nincs
Pedig esélyes, hogy ez az, mert ez megy a motor felé. Ez cső lenne EZ? Csak, mert akkor ennyiért lehet kicserélem és nem várom meg míg felpukkan valahol.
Ha egyszer eltárolta az ECU, akkor az lehet hogy mégiscsak valós hiba, csak jelenleg nem okoz gondot. Az is lehet hogy csak pillanatnyi kontakthiba volt a csatlakozónál. Ha gond lesz a motorral, akkor legalább tudod hogy mit nézz meg először.
Peugeot Speedfightnak milyen blokkja van? Jó lenne-e a kipufogója egy morini blokkos sr-re? :) ha tudtok segítsetek, köszi!
Az csak simán Aprilia SR R.
Felraktam a fotóim közé a robogóm fotóit a faktory felirattal és a nemlétező vész leállítóról is Ami nekem nem hiányzik csak furcsa hogy ezen nincs
Ami érdekes, hogy nekem a gyári Piaggio szíjat is hivatalos Aprilia márkaszerviz adta 4000-ért
A görgőre 1.096Ft/db volt az árajánlatuk....
Ditech-nél a tank mellett van, a motor bal oldalán.
Viszont a kép aljáról hiányzik az amit mondtam. Arról jön a repedezett cső ami zúg is mikor a gyújtást ráadom. Az a benzinpumpa nem?