Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Szia

Tudtommal az alvázszám 10-ik karaktere jelenti a gyártás évét. Bár az enyém 2006-ban lett Magyarországon elsőnek forgalomba helyezve, nekem itt 5-ös szerepel. Gondolom év végén készült. Remélem segítettem."

Úgy néz ki igazad lesz.A 10. karakterem 9-es,tehát meg nyugodtam.

Köszi szépen mégegyszer!
Bacikóla= Bacardi-Kóla am én is utálom ezeket a rövídítéseket, 18 éves létemre.
Utálom mikor nem tudok elolvasni 1 szó/szöveget csak 1-10 perc alatt mert kikell találnom melyik indián törzs írása található benne
Én se nagyon vágom mi az meg Kipszi vagy miaz? Inkább maradjunk a kipufogónál vagy kipuff
Ööö már nem azért, de mi a tököm az a bacikóla? Én nem iszok ilyen holmi szarokat (főleg nem keverve) így fogalmam sincs Én maradok a jó kis színtelen 50 fokos italoknál, ami abból készül amit itthon a kertben a fa alól összeszedek és nem holmi moslékból
Nem vagyok én olyan Csak régebben én is így olvastam és így maradt meg bennem
Azért reméljük ez nem nagyon fog itt elterjedni....
Készül az SR50 szótár:
főtengely ejtsd: főtengő, tengő
Kipufogó ejtsd: kipszi

Fogadjunk, Ti a diszkóban is bacikólát' isztok...
Esetleg akit érdekel. Van egy Giannelli Extrám és egy Polini 70es hengerem Piaggio Di-techre.
Biztosítékokat nézted?
A hivatalos villanyász pont az előtted lévő aki már elment aludni. Esetleg világítás kapcsoló hibája eszedbe sem jut? Ha minden van csak lámpa nincs az gyanús lehet nem?
Üdv!
Ki itt a villanyÁSZ?!
Sajnos elment a világításom elől, hátul, műszerfal.
féklámpa index okés.
Feszültség szabályozó, generátor hiba lehet?!
Kösz!
Azért nem írt, mert sima csapágy, és nem volt ráírva. No viszont most ehhez már fáradt vagyok, jó éjt Mindenkinek.
Ezek a kicseszett megérzések.
Üzletet kéne rá építeni.
Értem én.
Mégegyszer.
Nem írt illesztést.
Meghát megérzés.
Azt írta hogy zárt, ebből gondoltam.
Radiális csapágyhézag
C1 szűkebb mint C2
C2 szűkebb mint a Normál csapágy
C3 bővebb mint a Normál csapágy
C4 bővebb mint C3
C5 bővebb mint C4
R Nem szabványos radiális csapágyhézag
A Nem szabványos axiális csapágyhézag
A 6204-es a csapágy mérete és tipusa.Honnan tod milyen az illestése?Nem írta.
Nos, szerintem meg felejtsd el azt hogy sima csapágyat teszel a főtengelyre. A főtengelycsapágyak előírt illesztéssel készülnek( C3 vagy C4), és hidegen egy bizonyos előírt lötyögésük van. A sima mezei csapágynak ez nincs. A motor bemelegedésekor az ilyen csapágy megszorulhat.
Köszi a segítséget
Tehát nem tudok bajt csinálni?
Köszönöm, legalább erre nem kell majd költenem.
Nem tudod véletlen a hátsó lehajtásnál milyen csapágyak vannak?
Üdv.: Keenets
Nem csak eltűnnek azok a hibakódok amit 4ezer km alatt összeszedett.
Ha a szervíz menüben kitörlöm a hibákat és resetelem a dolgokat akkor utána frissíteni is kell az ecut?
Meg lehet azt is oldani vhogy. Ha már egy embernek sikerült másnak is fog.