Tudtommal az alvázszám 10-ik karaktere jelenti a gyártás évét. Bár az enyém 2006-ban lett Magyarországon elsőnek forgalomba helyezve, nekem itt 5-ös szerepel. Gondolom év végén készült. Remélem segítettem."
Úgy néz ki igazad lesz.A 10. karakterem 9-es,tehát meg nyugodtam.
Bacikóla= Bacardi-Kóla am én is utálom ezeket a rövídítéseket, 18 éves létemre.
Utálom mikor nem tudok elolvasni 1 szó/szöveget csak 1-10 perc alatt mert kikell találnom melyik indián törzs írása található benne
Ööö már nem azért, de mi a tököm az a bacikóla? Én nem iszok ilyen holmi szarokat (főleg nem keverve) így fogalmam sincs Én maradok a jó kis színtelen 50 fokos italoknál, ami abból készül amit itthon a kertben a fa alól összeszedek és nem holmi moslékból
A hivatalos villanyász pont az előtted lévő aki már elment aludni. Esetleg világítás kapcsoló hibája eszedbe sem jut? Ha minden van csak lámpa nincs az gyanús lehet nem?
Üdv!
Ki itt a villanyÁSZ?!
Sajnos elment a világításom elől, hátul, műszerfal.
féklámpa index okés.
Feszültség szabályozó, generátor hiba lehet?!
Kösz!
Radiális csapágyhézag
C1 szűkebb mint C2
C2 szűkebb mint a Normál csapágy
C3 bővebb mint a Normál csapágy
C4 bővebb mint C3
C5 bővebb mint C4
R Nem szabványos radiális csapágyhézag
A Nem szabványos axiális csapágyhézag
Nos, szerintem meg felejtsd el azt hogy sima csapágyat teszel a főtengelyre. A főtengelycsapágyak előírt illesztéssel készülnek( C3 vagy C4), és hidegen egy bizonyos előírt lötyögésük van. A sima mezei csapágynak ez nincs. A motor bemelegedésekor az ilyen csapágy megszorulhat.
Tudtommal az alvázszám 10-ik karaktere jelenti a gyártás évét. Bár az enyém 2006-ban lett Magyarországon elsőnek forgalomba helyezve, nekem itt 5-ös szerepel. Gondolom év végén készült. Remélem segítettem."
Úgy néz ki igazad lesz.A 10. karakterem 9-es,tehát meg nyugodtam.
Köszi szépen mégegyszer!