Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja több megányi nekem is.Túraképek stb.

SR2e-ről nincs valami?
na lépek srácok
hali
köszönöm a segitségeket,ha nem zavarnék holnap benézek estefele jó éjt mindenkinek
Nekem meg több megányi anyagom van bibí... (tényleg fáradok)
Nekem van mindenem ditechez írj ha érdekel.
Pont ma rendeltem a robogotuning.hu-ról, és tényleg jó árai vannak.
Mondjuk itt döglik a gépemen a factory teljes service manualja.PDF-ben.Képekkel mindennel.Az finomabb cucc.
robogó tuningon pl. a teflon gyűrű 1900Ft
a millénél 1000
majdnem a fele
nem tom máshol mennyi de szerintem nem rossz árak
hááát mondjuk a kompresszort 32ért vettem tömítéssel
a befecskendező szelepet és a levegőszűrőt+üzemanaygszűrőt 37ért
hengerszettet és tömítéseket kompletten 26ér
Nem éppen. Itt van köreinkben néha robogotuning.hu nála is jó árak vannak, na meg egün is néha, csak nem mindenben.
én ez alapján raktam össze az enyémet
bontót nem tok de ha ujjat akarsz venni akkor szerintem a millemotornál, mert máshol horror árakat mondanak mindenre
Na jó, de egy lusta embernek könnyebb azt elkérni, amit más fáradtságos munkával megtalált.

Meg egyébként annyira nem érdekel, hogy magamtól keressek, csak ha már lenne ilyen anyag akkor szívesen olvasgatnám. Mondom a lustaság
Ez a régi ditech-é.
azért megmentettem rajta mindent körbe vágtam szikével elkeztem 80-as papirral aztán 600-as al befejeztem és jött a polir de sajna elsök nincsenek neketek van valami alkatrész forrásotok bontott?vagy csak ujba?
Reggelre vércafatok fognak lógni a fórum lapjain. És véres hordák hörgő hangjait viszi a szél..... Lehet hogy kezdek álmos lenni.
na meg van?
Használd a "Válasz erre" illetve "Előzmény" gombokat és megtudod. Hidd el csodára képesek.
Sok időt töltöttem a neten mielőtt az apriliával kezdtem foglalkozni. Tele a net mindenféle dologgal, csak meg kell találni.
úúú b+ ez nem semmi. Aki ilyet csinál helyszínen lőném agyon
ki a mester? Pityu
Akkor jó.... Lépek,de reggel kiváncsian megnézem,mire jutottatok......
http://motorsport.wplanet.hu/t...
a végén van kapcsolási rajz színkódokkal