Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan, de muszáj volt nekem is beszólni valamit.
persz hogy várok holnapig,egyébként van egy elretentő fotom a motorról és még érdekességnek annyit hogy a hátsóindexeket simán begitelték burástól foglalatostól
Te mester!

Ezeket hol olvasod te? Esetleg nem akarod megosztani a forrást velünk is? Vagy csak én vagyok lemaradva és már megosztottad?
Na ilyen színek nincsenek a rajzon.
a 3-s stekkerrel tényleg ne foglalkozz
az tuti hogy nem kell
nekem is lóg és a kolléga is azt mondta hogy neki sincs rajta semmi
Nem a vitrinbe vettem a motort, így kint pihen a garázsban.
Nyugodt vagyok mint nyúl a hurokban.
Hát akkor hozd be a motort az ágyba. Egy jó motoros így csinálja.
Csak ennyit mondok "ditekk "
Nyuginyugi.....
3-as csati /citromsárga/narancssárga/rózsaszin/ a 2-es citrom-pirosfekete csikos
No várj, mert most olvasom hogy ki lehet építve a kábele, de maga a szenzor kétféleképpen készült. Vagy külső szenzor vagy az ECU tartalmazza, és akkor gondolom a kábel az lóg a levegőben. Hogy is van ez...... pfff
nekem nincs szenzorom és mükszik úgy is
elméletileg 3 jelből dolgozik és ha az az 1 szenzor hiányzik attól még megy
Vészleállító a neve csak, hogy kötekedjek egy kicsit én is ha már mindenki benne van

Egyébként meg mintha rémlene nekem, hogy a nagyobbik csatlakozó az nekem a tök gyárin is ott lóg üresen, de ez nem 100%. Ha tudsz várni holnapig akkor megnézem neked. Ma már engem senki nem robbant ki az ágyból.
Hiányzik a levegőnyomás szezor vagy megvan csak nem dugták vissza.Engem a másik idegesítene bár a szenzor hiánya is kijött gameboyal nálam.
ne vitázzatok oldjuk meg a problémát
nincs, reagál minden kapcsolásra gondolok itt az elekktromos ac-ra
Ja és a runner ehhez a szarhoz képest babazsúr habcsókkal.Csak a vezetékezése legalább 40 méterrel hosszabb a feltételezett hibalista meg 60-al.
Nos a színeket továbbra sem tudtuk meg, de a kapcsolási rajzon egy nyomás szenzor van feltüntetve. Én csak itt találtam 3-as csatlakozót. A kapcs. rajzon feltüntetett színek: 1. Brown/Yellow, 2. Orange, 3. Pink.
piros kapcsoló a jobb markolaton nincs átkapcsolva vagy széthullva?
Kezdhetnéd.
Öcsi léttemre többször dobtam szét ilyen gépet mint te 60-éves korodra.Így fórban vagyok.
Ha nem így lenne nem fórumon kérdeznéd mi a szösz van itten kérem.
egy 2002-es runnert adtam érte amit kosárba vettem a vaterán és 70-be meg állt a képesmotorra rakták fel 125-ért és én becseréltem rá
ha efit ir nézd meg elsőnek az áramtalanítót
miért a 38 öreg?nem érzem