persz hogy várok holnapig,egyébként van egy elretentő fotom a motorról és még érdekességnek annyit hogy a hátsóindexeket simán begitelték burástól foglalatostól
No várj, mert most olvasom hogy ki lehet építve a kábele, de maga a szenzor kétféleképpen készült. Vagy külső szenzor vagy az ECU tartalmazza, és akkor gondolom a kábel az lóg a levegőben. Hogy is van ez...... pfff
Vészleállító a neve csak, hogy kötekedjek egy kicsit én is ha már mindenki benne van
Egyébként meg mintha rémlene nekem, hogy a nagyobbik csatlakozó az nekem a tök gyárin is ott lóg üresen, de ez nem 100%. Ha tudsz várni holnapig akkor megnézem neked. Ma már engem senki nem robbant ki az ágyból.
Nos a színeket továbbra sem tudtuk meg, de a kapcsolási rajzon egy nyomás szenzor van feltüntetve. Én csak itt találtam 3-as csatlakozót. A kapcs. rajzon feltüntetett színek: 1. Brown/Yellow, 2. Orange, 3. Pink.
Kezdhetnéd.
Öcsi léttemre többször dobtam szét ilyen gépet mint te 60-éves korodra.Így fórban vagyok.
Ha nem így lenne nem fórumon kérdeznéd mi a szösz van itten kérem.
Ezeket hol olvasod te? Esetleg nem akarod megosztani a forrást velünk is? Vagy csak én vagyok lemaradva és már megosztottad?
az tuti hogy nem kell
nekem is lóg és a kolléga is azt mondta hogy neki sincs rajta semmi
elméletileg 3 jelből dolgozik és ha az az 1 szenzor hiányzik attól még megy
Egyébként meg mintha rémlene nekem, hogy a nagyobbik csatlakozó az nekem a tök gyárin is ott lóg üresen, de ez nem 100%. Ha tudsz várni holnapig akkor megnézem neked. Ma már engem senki nem robbant ki az ágyból.
Öcsi léttemre többször dobtam szét ilyen gépet mint te 60-éves korodra.Így fórban vagyok.
Ha nem így lenne nem fórumon kérdeznéd mi a szösz van itten kérem.