Ez mikori motor? Jól emlékszem, hogy frissen vetted? Vagy hogy volt ez pontosan? Csak mert a festése, még régebbi asszem 2009-es. A mostaniaknak ilyen a színválaszték.
Nekem a régi még jobban tetszik a sárkányos matricázás, mint az enyémen.
Na...most próbálgattam a motort....indúl pöcc röff....aztán kivettem mégegyszer a gyertyát, és ilyen....picit olajos....darabos lerakódás volt rajta.....megpucoltam...most jobb, de még nem 100%-os. mitől lehet az a lerakódás a gyertyán? és milyen hőértékű kéne bele?
Közben megoldottam a hátsó fékem idegesítő nyikorgását. A rézpaszta csodákra képes. Azon kívül sikerült szereznem alu tömböt, tehát a LED fényszóró projekt tovább halad.
Érdekes hiba, karbis motornál. Esetleg Neked is első körben egy gyertyacserét tudok javasolni. Annyit tégy meg, hogy megnézed a mostani gyertya színét(esetleg fényképezd le), mielőtt eldobod.
Most nemrég javítottam egyet, mert felhúzta az orrát az immo, és tiltotta a gyújtást. Csináltam hozzá egy új gyújtásmodult, és a 80 helyett 130 lett a végsebessége. A gyorsulása meg lenyűgözött. A kinézete meg nekem nagyon bejön.
Hello!
Van egy kis gond az SR emmel mert ha megyek vele nagyon jol megy egeszen 30 km/h iges onantol egeszen 50km/h ig mintha halna meg a motor,elkezd rangatni,de mikor elerte az 50 et utana siman megy egeszen 85-90 ig.A karbit kipucoltam,levegoszurot kipucoltam de semmi valtocas .
kerlek segitsetek megtalalni mi lehet a gond.
Elore is koszonom.
Szaisztok. A segítségeteket kérném. Van nekem egy Mineralli Blokkos sr-em, és olyat csinál, hogy húzom a gázt, és elkezd dadogni....pöffen néha a kipufogó...traktor hangja van....rángat és nem megy semmit. Néha elkapja akkor megindúl, de ugyanúgy traktor hangja van. Kb 3 hónapja cseréltek gyújtáselektronikát, mert kb ugyanezt csinálta. Létezik hogy meghalt megint? Van valakinek tippje?
Hello!
Van egy kis gond az SR emmel mert ha megyek vele nagyon jol megy egeszen 30 km/h iges onantol egeszen 50km/h ig mintha halna meg a motor,elkezd rangatni,de mikor elerte az 50 et utana siman megy egeszen 85-90 ig.A karbit kipucoltam,levegoszurot kipucoltam de semmi valtocas .
Elore is koszonom.
Nekem a régi még jobban tetszik a sárkányos matricázás, mint az enyémen.
Ez a Factory adatai ahol jól látszik, hogy injectoros.
Ez pedig az SR50R ami a karburátoros. Technikai adatoknál jól látszik.
Valószínűleg ott annál a motornál valami barkács történt.
Haveromnak is ilyen van ,csak feketébe és 50cm3
Nagyon kényelmesek ,pláne azzal a fura első felfüggesztéssel ,és szedi is a lábát
Ugye milyen szép?
Elore is koszonom.
Közlekedési eszköznek használom, igazábol a fogyasztás a lényeg.
Ha aszfaltot akarok felszaggatni, előveszem az 1000-est
Elore is koszonom.