Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sárkány?Azt hittem oroszlán....lehet hogy nem is SR-em van?
Én azért belenéznék a variátorba is.Különös tekintettel járnék el,és könnyebb görgőket tennék bele....
Kevlar.6111294-es.18,5-es.
Ez mikori motor? Jól emlékszem, hogy frissen vetted? Vagy hogy volt ez pontosan? Csak mert a festése, még régebbi asszem 2009-es. A mostaniaknak ilyen a színválaszték.

Nekem a régi még jobban tetszik a sárkányos matricázás, mint az enyémen.
Pedig azt kell mondjam ez még mindig így van. Nézd meg a hivatalos Aprilia oldalon.

Ez a Factory adatai ahol jól látszik, hogy injectoros.

Ez pedig az SR50R ami a karburátoros. Technikai adatoknál jól látszik.

Valószínűleg ott annál a motornál valami barkács történt.
jó ez az oldal és nem is drágák a szíjak.Mondjuk ugyanennyi pénzért én lehet inkább az athena-t választanám
Milyen gyertya kell bele? Ha kitöltenéd az adatlapodat akkor talán tudnánk hogy pontosan milyen motorról van szó.
Kormos lerakódás a sok benzin, vagy kevés levegő miatt van. Levegőszűrő kipucolás, szívató ellenőrzése, benzinszint ellenőrzése a karburátorban.
Melyik malossi,a special vagy a kevlár?
Na...most próbálgattam a motort....indúl pöcc röff....aztán kivettem mégegyszer a gyertyát, és ilyen....picit olajos....darabos lerakódás volt rajta.....megpucoltam...most jobb, de még nem 100%-os. mitől lehet az a lerakódás a gyertyán? és milyen hőértékű kéne bele?
Talán én is erről írtam csak én dadogásnak neveztem és nekem 20-40 között csinálja.
NEm injektoros....karbis.....Gyertyát meg 2 hónapja cseréltem. De azért megnézem.
Szépek
Haveromnak is ilyen van ,csak feketébe és 50cm3
Nagyon kényelmesek ,pláne azzal a fura első felfüggesztéssel ,és szedi is a lábát
Közben megoldottam a hátsó fékem idegesítő nyikorgását. A rézpaszta csodákra képes. Azon kívül sikerült szereznem alu tömböt, tehát a LED fényszóró projekt tovább halad.
Érdekes hiba, karbis motornál. Esetleg Neked is első körben egy gyertyacserét tudok javasolni. Annyit tégy meg, hogy megnézed a mostani gyertya színét(esetleg fényképezd le), mielőtt eldobod.
Létezik hogy behalt megint, bár én kompresszorra tippelek. Már persze ha injektoros.
Pont így nézett ki: http://images01.olx.hu/ui/2/72...
Ugye milyen szép?
Most nemrég javítottam egyet, mert felhúzta az orrát az immo, és tiltotta a gyújtást. Csináltam hozzá egy új gyújtásmodult, és a 80 helyett 130 lett a végsebessége. A gyorsulása meg lenyűgözött. A kinézete meg nekem nagyon bejön.
Deis-deis akarok.
Hello!
Van egy kis gond az SR emmel mert ha megyek vele nagyon jol megy egeszen 30 km/h iges onantol egeszen 50km/h ig mintha halna meg a motor,elkezd rangatni,de mikor elerte az 50 et utana siman megy egeszen 85-90 ig.A karbit kipucoltam,levegoszurot kipucoltam de semmi valtocas .
kerlek segitsetek megtalalni mi lehet a gond.
Elore is koszonom.
Szaisztok. A segítségeteket kérném. Van nekem egy Mineralli Blokkos sr-em, és olyat csinál, hogy húzom a gázt, és elkezd dadogni....pöffen néha a kipufogó...traktor hangja van....rángat és nem megy semmit. Néha elkapja akkor megindúl, de ugyanúgy traktor hangja van. Kb 3 hónapja cseréltek gyújtáselektronikát, mert kb ugyanezt csinálta. Létezik hogy meghalt megint? Van valakinek tippje?
Hát, ez igaz.
Közlekedési eszköznek használom, igazábol a fogyasztás a lényeg.
Ha aszfaltot akarok felszaggatni, előveszem az 1000-est
Hello!
Van egy kis gond az SR emmel mert ha megyek vele nagyon jol megy egeszen 30 km/h iges onantol egeszen 50km/h ig mintha halna meg a motor,elkezd rangatni,de mikor elerte az 50 et utana siman megy egeszen 85-90 ig.A karbit kipucoltam,levegoszurot kipucoltam de semmi valtocas .
kerlek segitsetek megtalalni mi lehet a gond.
Elore is koszonom.
Szerintem te nem akarsz venni.
Egyszer ha "nagy" leszek, egy Peugeot Speedfight 100ccm-et veszek. Olyan szép robogó.