Viszont belenéztem a hibakódokba és memo-ba volt egy ECU 06.
Nos erről ezt találtam:
Throttle position sensor 1 malfunction
illetve ezt:
primärer fehler inm Drosselklappen Sensor
Ez a kettő ugyanaz nem (Ich nem beszél német )? Vagyis a gáz pozíció (fojtószelep állás?) érzékelővel volt valami gond valamikor? Bár lényegtelen, mert a hiba nem aktív.
Igen jól látod. Ki bizony. Igazából nem tudom meddig fogja bírni. Ha minden igaz az a benzin cső nem? Ott a kép bal alja részénél van egy henger alakú akármi elvileg az a benzinpumpa nem? Na ez a cső arról jön. Ettől én nem vettem észre semmi baját sem, megy rendesen ahogy kell.
Szíj: 780x18,5
Görgő: 17x12mm; 7,2-7,5g
És most szólok, hogy vigyázz nehogy megszivasson téged is az aprilia gyári alkatrész szoftvere, mert ha 6,7g-os görgőket raksz bele, akkor hihetetlen de az a 0,5g lánfűrésszé alakítja a robeszt. Gyakorlatilag ülsz rajta 9 ezret pörög és 45-el haladsz...
valaki tud nekem adni egy ékszíj méretett aprilia sr 50 ditech morini blokos-hoz ? vagy esetleg tudtok valamit ajánlani hogy milyen érdemes venni ? előre is köszi
Na jelentem kimásztam az ágyból és megnéztem. Nos valóban ott lóg szabadon az a tegnap sokat emlegetett tudom is én milyen csatlakozó Íme a bizonyíték:
A leírtak alapján a motorod tökéletes (hegyen-vökgyön 80km/h)! Sokan csak álmodnak arról, hogy 80-at menjen, lejtőn...
Jegyezd meg jól a mostani menetdinamikáját! Gondolom azért a 10-20km/h-ért most majd elkezded tuningolni, így több mint valószínű, hogy visszasírod ezt az állapotát...
Hali!
Valaki tudna segíteni abban,hogy miért nem megy többet a motorom?Piaggio blokkos a rendszer,minden gyári,kipuf folytás eltávolítva,meg a variátorbóla kis gyűrű is kilőve.De akkor sem megy tovább 80nál lejtőn fel is ennyi meg lefele is ennyi.Érződik rajta,hogy pörög még de nem hajtja felfele a km órát.
Nos erről ezt találtam:
Throttle position sensor 1 malfunction
illetve ezt:
primärer fehler inm Drosselklappen Sensor
Ez a kettő ugyanaz nem (Ich nem beszél német )? Vagyis a gáz pozíció (fojtószelep állás?) érzékelővel volt valami gond valamikor? Bár lényegtelen, mert a hiba nem aktív.